Ay Yıldız Türk Bayraklı Yüzük Önerileri

ay yıldız yüzük

Yüzük en eski zamanlardan beri erkeklerin statülerini, kişiliklerini ve bireyselliğini ifade etmiştir. Günümüzde de hala kişiliği ve tarzı ifade eden önemli parçalardan biri olan gümüş yüzük erkeklerin kullanmayı en çok tercih ettikleri aksesuardır. Ay yıldız yüzük modelleri de kişiliği ifade etmenin en güzel yoludur.

Konseptini Ay Yıldızlı al kırmızı Türk bayrağından alan Türk bayraklı yüzük modelleri erkek gümüş yüzükler arasında en çok sevilen ve tercih edilen yüzüklerdir. Bu yüzükler damarında Türk kanı taşıyan, patriot Türklerin takmaktan gurur duydukları aksesuarlarıdır. Şanlı bayrağımızı yansıtan ay yıldız sembolünün işlendiği kırmızı renkli değerli taşlarla süslenen yüzükler doğum günü, sevgililer günü, evlilik yıldönümü, babalar günü ve diğer önemli günlerde sevgiliye, eşe, babaya verilebilecek en değerli hediyelerden biri olacaktır.

Ay yıldız işlemeli ve Türk bayrağı yüzükler çok sevildiği ve en çok tercih edilen yüzük modellerinden olduğu için her gün bu modellere bir yenisi eklenmektedir. Çeşit çoğaldıkça seçim de zorlaşıyor. Biz de bu defa sizlere çok sevdiğiniz Ay Yıldızlı yüzük önerileriyle geldik.

 

Ay Yıldız Yüzük

Ay yıldız, Türklerin en eski zamanlardan beri bayraklarında, devlet armalarında kullandıkları en önemli sembollerden biri olmuştur. Bugün de erkek takılarda özellikle erkek gümüş yüzük modellerinde öne çıkan motiflerdendir.

Taşlı, taşsız ve mineli olmakla üç farklı şekilde üretilen ay yıldız yüzük modelleri Türklüğü ifade eden farklı motiflerle ve geçmişten günümüze kadar gelen Türk el sanatında kullanılan desenlerle de süslenerek çok şık tasarımlarıyla karşımıza çıkmaktadır. Her biri farklı özelliğe sahip bu yüzükler her zevkten ve her yaştan erkeğin tarzına hitap etmektedir.

Siz de kendiniz için veya bir yakınınız için Ay yıldız motifli yüzük arıyor ama sunulan ürün çeşitleri arasından seçim yapamıyorsanız seçtiğimiz yüzük modelleri belki size fikir verebilir.

 

1- Ay Yıldız İçerisi Kelime-i Tevhid Kalem Motifli Gümüş Yüzük

Gümüşle altın rengin mükemmel uyumunu bu yüzükte görebilirsiniz. Mühür yüzük tarzında tasarlanan sade ama şık görünüme sahip ay yıldızlı yüzüğe motif içerisine Kelime-i Tevhid işlemesi ve yan taraflardaki el işi desenler haraket kazandırmıştır. Kullandığınız aksesuarlarda sadelikten yanaysanız bu yüzük en doğru seçim olabilir.

 

2 – Ay Yıldız Göktürkçe Türk Yazılı Kırmızı Taşlı Gümüş Erkek Yüzük

Bu ay yıldız yüzük eski Türk devletlerinin geçmişten günümüze kadar gelen önemli motiflerini ve simgelerini yansıtmaktadır. Kırmızı zirkon taşı ve Göktürkçe Türk yazısı en eski Türk devleti olan Göktürk Kağanlığı`nı ifade ederken gümüş plak üzerine ay yıldız ise Türklerin savaş meydanına ilk çıktıklarından zamandan beri onlar için çok önemli simgelerden olduğunu gösterir. Yüzüğün yan taraflarını süsleyen lale motifleri ise Osmanlı döneminde hem şekli hem de anlamıyla özel ilgi gören en popüler motiflerden biri olmuştur.

 

Türk Bayraklı Yüzük

Ay yıldız motif işlemeli farklı tasarımlara sahip bir sürü yüzük çeşitleri bulabilirsiniz. Ama bu yüzükler arasında en özelleri Türk bayrağı yüzük modelleridir. Üst kısmı ve yanları ay yıldız sembolü ile süslenmiş bu yüzüklerde Türk bayrağının al kırmızı rengi kırmızı mine ve doğanın bize sunduğu esrarengiz kırmızı renkli değerli taşlarla ifade edilmiştir.

Sizin için seçtiğimiz Türk bayrağını yansıtan ay yıldız motifli yüzük önerilerimizi değerlendirirken Diriliş Takı online mağazamızda daha fazla çeşit sunduğumuz Ay yıldız yüzükler serisini de inceleyebilirsiniz.

 

1 – Kemerli Ay Yıldız Taşlı Yüzük

Hiçbir yüzük Türk bayrağını daha önce böyle ihtişamlı bir şekilde yansıtmamıştı. Bu yüzükte Türk bayrağının al rengi göz alıcı kırmızı renkli zirkon taşla ifade edilmiştir. Taşın üzeri altın renkli mikro taş işlemeli ay yıldız motifli kemerle ile süslenmiştir. Yanlara doğru uzanan kemer yüzüğün yan kısımlarındaki motif ve işlemelerle bir bütün oluşturmuştur.

Göz alıcı tasarıma sahip bu yüzük çok satanlar listesinin başında gelmektedir. Özellikle askerlerimizin en çok tercih ettiği modellerden biri olmakla Türk Silahlı Kuvvetleri personlei arasında popüler olmuştur. Türk bayraklı yüzük modeli arıyorsanız hiç düşünmeden tercihinizi bu yüzükten yana kullanabilirsiniz. Bütün ihtişamıyla elinizi süslerken aynı zamanda kişiliğinizi de en güzel şekilde ifade edecektir.

2 – Kehribar Taş Üzeri Ay Yıldız İşlemeli Yanları Ay Yıldız Motifli Gümüş Yüzük

Kehribar taş en sade tasarımlı yüzükleri bile ihtişamlı bir hale getiriyor. Yüzük bütün ihtişamı ve asaletiyle her girdiğiniz ortamda dikkatleri üzerine çekecektir.

Güneş taşı olan kehribar bu yüzükte şanlı Türk bayrağının al rengini sembolize ederken aynı zamanda  Türklerin bir güneş gibi doğduğunu da ifade etmektedir. Taş içerisine altın varaklı ay yıldız işlemesi Türk bayrağının bu yüzükte ihtişamını en güzel şekilde yansıtmaktadır. Yüzüğün yanlarını süsleyen ay yıldız motifleri ve kalem işi desenler ise tasarımı tamamlamaktadır.


3 – Teşkilat Yüzüğü

Son günlerin en popüler yüzüklerinden birine sahip olmaya ne dersiniz? Minimalist tasarımı, şık görünümü ile tarzınızı tamamlayacak en güzel Türk bayraklı yüzük olabilir. Yanları nokta desenli kırmızı mineli ay yıldız motifli bu yüzük takı konusunda daha minimalist ve sade seçimler yapan kişiler için ideal bir seçim olacaktır.

4 – Önce Vatan Yazılı Kırmızı Taşlı Gümüş Yüzük

Mühür yüzük tarzında tasarlanan bu yüzük Türkiye`yi, Türk bayrağını, Türklerin tarihini, savaşçı ruhunu ve vatan sevgisini muazzam şekilde ifade etmektedir.

Üzeri Türkiye Cumhuriyieti haritası ve Ay yıldız sembolü işlenmiş, Önce Vatan yazılıl yüzüğün yanları Osmanlı İmparatorluğu arma ve tuğrasıyla süslenmiştir. Türk bayrağının al rengini ifade eden kırmızı taşın yan kısımlarını saran hançer ve pençe motifi ise Türklerin gücünü ve savaşçı ruhunu yansıtmıştır.

 

Etiketler: ay yıldız yüzük, türk bayraklı yüzük
Haziran 11, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR