Baba Dizisi Konusu, Oyuncuları, Hangi Gün? Ne Zaman?

Baba Dizisi Konusu

İlk bölümüyle herkesi ekrana kilitleyen Baba dizisi, şimdiden seyircileri heyecanlandırmayı başardı. Baba dizisi konusu, oyuncuları ve hikâyesiyle gerçekten çok sürükleyici bir yapım. Usta oyuncu kadrosu ile Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Baba, senaryosuyla uzun dönem konuşulacak gibi duruyor. Peki, Baba dizisi konusu nedir? İşte güçlü kadro ve dizinin hikayesi...

 

Baba Dizisi Konusu

Bir Anadolu kasabasında yaşamını sürdüren Saruhanlı Ailesi'nin hayatı bir anda değişiyor. Bu değişimi konu alan dizide, beklenmedik olaylar hayatın gerçekleriyle harmanlanarak çok güzel bir şekilde anlatılıyor. Daha ilk bölümüyle izleyenlerin beğenisini kazanan ve binlerce kişi tarafından pozitif yorum alan dizide aile reisi Emin Saruhanlı ile hapisten çıkan oğul Kadir arasındaki ailenin üzerinde yaşanan çatışma bazı ipuçlarını öne seriyor.

 

Baba Dizisi Oyuncuları

Konusunun yanı sıra güçlü oyuncu kadrosuyla da beğeni toplayan dizinin ekibinde Haluk Bilginer, Tolgahan Sarıtaş, Ayda Aksel, Taner Rumeli, Deniz Hamzaoğlu, Özge Yağız, Bihter Dinçel, Zeynep Tuğçe Bayat, Hakan Kurtaş, Cem Uslu ve daha birçok isim bulunuyor.

 

Emin Saruhanlı (Haluk Bilginer)

Dinine ve aile değerlerine çok sıkı bağlı, bir o kadar da otoriter bir adamı canlandırıyor. Gençliğinde açtığı küçük baklı büyütüp toptantıcılığa kadar gelmiştir. Çevresi tarafından saygı duyulan, sözünün eri, güvenilen ve sevilen bir babadır.

 

Kadir Saruhanlı (Tolgahan Sarıtaş)

Emin Saruhanlı'nın en küçük oğlunu canlandırıyor. Özgür, meraklı ve başına buyruktur. Kendi doğrularını bulabilmek için deneme yanılma yolunu kullanır ve gerektiğinde de bedelini öder. Hem kardeşleri hem de yeğenlerinin hakkını savunabilmek için babasıyla mücadele etmektedir.

 

Fazilet Saruhanlı (Ayda Aksel)

Örf, adet ve geleneklerine bağlı, çocuklarını bu yönde yetişriren bir anne. Emin Saruhanlı ile 47 yıllık evli. Çocuklarıyla Emin arasında köprü olmaktadır ve Kadir'e oldukça düşkündür.

 

Servet Saruhanlı (Taner Rumeli)

Kadir ve Büşra'nın abisi, Yaşar'ın ise kardeşidir. Yakışıklı oluşu her kapıyı kolayca açmasına sebep olsa da babasıyla ilişkisinde hiç bir işe yaramaz. Eğlenceye düşkün yapısı vardır. Münevver'den boşanıp Şahika ile evlenmiştir.

 

Yaşar Saruhanlı (Deniz Hamzaoğlu)

Emin Saruhanlı'nın en büyük oğludur. Küçükken babasının sözünden 1 kez çıkmış bunun ağırlığını ömrü boyunca üzerinde taşımıştır. Uysal bir yapıya sahiptir ve annesinin seçtiği kişiyle evlenmiştir. Fazlasında gözü hiç olmamıştır.

 

Büşra Kalkan Saruhanlı (Özge Yağız)

Emin'in tek kızı ve en küçük çocuğudur. Babasının toptancı dükkânındaki hesap işlerine bakıyor. Sevmediği adam olan Ahmet'le evlidir. Abisi Kadir'le arasında çok farklı bir sevgi bağı var.

 

Münevver Şahin (Bihter Dinçel)

Servet'in ayrıldığı eşi ve Kübra'nın da annesidir. Oldukça sakin, uysal ve sessiz bir kadındır. Servet'ten boşansa da aile veinde kalmaya devam etmektedir. Emin Saruhanlı'ya büyük bir saygıyla ve sevgiyle bağlıdır.

 

Şahika Saruhanlı (Zeynep Tuğçe Bayat)

Servet'in yeni eşidir. Oldukça çekici bir kadındır. Çocukluğundan beri yokluk çektiği için maddiyat onun için çok önemlidir. Adamına göre muamele yapmayı çok iyi bilir.

 

Kadircan Saruhanlı (Oktay Çubuk)

Binnur ile Yaşar'ın oğudur. Zeynep'in ise ikiz kardeşidir. Kendine rol model olarak Servet'i almıştır. Küçük bir beldede yetiştiğinden gözü açılmamıştır.

 

Kübra Saruhanlı (Damlasu İkizoğlu)

 

 

Münevver ile Servet'in kızı. Annesi'nin aksine daha çok ön planda olmayı seven bir kızdır. Babasını sevdiği oranda annesine tepkilidir. Rol modeli de babasının yeni karısı Şahika'dır.

 

Etiketler: Baba Dizisi Konusu, Baba Dizisi Oyuncuları, Baba Dizisi Hangi Gün, Baba Dizisi Ne Zaman
Şubat 21, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR