Babalar Günü Hediye Fikirleri (+1000 Hediye Önerisi)

Babalar Günü Hediyesi

Dünya genelinde her yıl haziran ayının üçüncü pazar gününde kutlanan Babalar Günü, babalarımıza ona ne kadar değerli olduğunu anlatmak ve babaya hediye almak için mükemmel bir fırsat olabilir.

 

Babalar gününde babanıza ne hediye almayı düşünüyorsunuz? Babalar günü hediye fikirleri aramaya başladınız mı? Bu özel günde babaya hediye olarak ne alınır?

 

Sizin için yine Diriliş Takı online sitesinden babalar gününe özel hediyeler arayıp bulduk. Babanıza bu gün çok özel bir takı hediye etmek istiyorsanız seçtiğimiz hediyeler size iyi fikirler verecektir. 

 

Babalar Günü Önemi ve Anlamı

Babalar Günü, ilk defa 1910 yılında 19 haziran tarihinde Washington’un Spokane şehrinde kutlanmıştır. Peki neden özellikle bu tarihte kutlandı? Babalar Günü’nün kutlanma sebebi nedir? Babalar günü hediye fikirleri listesinden önce bu günün önem ve anlamını bilmekte fayda var.

 

Babası Amerikan İç Savaş gazisi olan Sonora Smart, Anneler Günü törenine katıldıktan sonra babalar için de yılda bir gün Babalar Günü olması gerektiğini düşünmüş ve hemen bunun için başvuru yapmıştır. Annelerinin yokluğunda babası ona ve kardeşlerine çok iyi bakmış, çok fedakarlıklar yapmıştır. Bu nedenle de başvuru yaparken Babalar Günü’nün 5 Haziran, babası William Smart’ın doğduğu günde kutlanması teklifini vermiştir.

 

Konuşmalar ve ardından hazırlıklar uzun sürdüğü için Babalar Günü, haziran ayının üçüncü pazar gününde, yani 19 Haziran’da kutlanmıştır. Bu tarihten sonra kısa bir zamanda her yıl haziran ayının üçüncü pazar günü Babalar Günü dünya genelinde kutlanmaya, bugünde babalar gününe özel hediyeler alınmaya başlandı.

 

Babalar Günü Hediye Fikirleri

Babalar Günü Gümüş Yüzük Hediye

 

Gümüş yüzük erkeklerin günlük hayatlarında en çok kullandığı takılardan biridir. Siz de babaya hediye fikri olarak ilk sıraya erkek gümüş yüzük modellerini yazabilirsiniz. İhtişamlı görünüme sahip doğal taşlı bir yüzük babanıza çok yakışır.

Yemen Akik Taşlı Zirkon İşlemeli Gümüş Yüzük seçimlerinizden biri olabilir. İçindeki desenleriyle eşsiz görünüme sahip doğal yemen akik taşlı bu yüzük en ince detayına kadar düşünülerek tasarlanmıştır. Taşın rengiyle uyum sağlayan gold detaylar, yan kısımlarındaki mikro zirkon taş süslemeler ve desenler yüzüğe farklı bir hava katmış ve tasarımı tamamlamıştır.

Kehribar taşı ise şifalı özellikleri bilinen çok özel taşdır.  Damla Kehribar Taşlı El İşi Kalem Motifli Gümüş Yüzük babanıza verebileceğiniz babalar gününe özel hediyeler listesinde ilk sırada gelebilir. İçindeki kapanımlarıyla muazzam görünüme sahip kehribar taşlı gümüş yüzük ile babanızdan tam puan alacaksınız.

 

Taşın etrafı lacivert zirkon taşlar ve örgü desenle süslenirken ya kısımlarına el işi kalem motifler işlenmiş, mükemmel bir kehribar taşlı gümüş yüzük tasarlanmıştır.

Diriliş Takı özel seri koleksiyonunda eşsiz gümüş yüzük modelleri sergiliyor. Bu koleksiyonun Z Seri’sinin çok özel parçalarından biri olan Gold Örgü Motifli Mavi Kaplan Gözü Taşlı Gümüş Yüzük modeli babaya hediye olarak mükemmel bir seçim olacaktır.

 

Büyüleyici desenleriyle nadir bulunan mavi kaplan gözü taşlı yüzük taşın etrafını saran gold örgü motifiyle uyum içindedir. Yüzüğün yanlarını süsleyen nokta desenlerler ise tasarımı tamamlayan önemli detaylardır.

 

Babaya Deri Cüzdan Hediye

 

Babaya hediye fikri olarak deri cüzdan düşünebilirsiniz. Ona alacağınız cüzdan günlük hayatında işine yarayabilecek bir hediye olacaktır. Diriliş Takı’nın 100% orijinal deriden ürettiği kanserojen madde içermeyen deri cüzdan modelleri arasından bir seçim yapabilirsiniz.

 

Hatta biz size yardımcı olalım. Babaya hediye olarak tercihinizi İglia Model Deri Cüzdan modelinden yana kullanabilirsiniz. Klasik iki katlı cüzdan modellerinden biri olan bu cüzdan, iki bölmeli nakit para bölümü, 10 adet kartlık bölümü, iki adet kimlik kartı bölümü ve beş adet iç gözü olmakla çok işlevseldir. Altı farklı renk seçeneği bulunan bu modelin rengini babanızın zevkine göre seçebilirsiniz.

 

En Özel Tesbih Hediyesi

Babalar günü hediye fikirleri listesinde kesinlikle olması gereken seçeneklerden biri de tesbihtir. Babanıza çok şık tasarımlı Orijinal Erzurum Oltu Taşlı El İşçilikli Kesme Model Gümüş Tesbih hediye edebilirsiniz.

Boncuklarından imamesine ve tesbih ucuna kadar tamamen el işi olan bu tesbih orijinal oltu taşından dizilmiştir. Gümüş kral zincir püskülleri ise 925 ayar gümüş madeninden hazırlanmıştır.

 

Babalar Günü İçin Özel Kombin Hediye

 

Babalar Günü için babaya hediye fikri olarak sadece yüzük veya sadece tesbih yeterli olmaz diyorsanız Diriliş Takı’nın sizler için hazırladığı kombinler arasından birini seçebilirsiniz.

 

Siyah oniks taşlı gümüş yüzük modeli ve siyah oniks tesbih modeli kombiniyle babanızın bu özel gününü kutlatabilirsiniz. Yan kısımları baklava desenli siyah oniks taşlı yüzük sade ve şık tasarımıyla babanızın parmağını süslerken arpa kesim oniks taşlı gümüş püskül detaylı tesbih eline çok yakışacaktır.  

Etiketler: Babalar Günü Hediyesi, babaya hediye, babalar günü hediye fikirleri
Şubat 11, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR