Erkek Sevgiliye Hediye Fikirleri (+1000) - Erkeğe Hediye Önerisi

Erkek Sevgiliye Hediye

Erkek sevgiliye hediye alırken dikkat etmeniz gereken bazı şeyler bulunuyor. Alacağınız hediye hem sevgilinizin mutlu olmasını sağlamalı hem de daima yanında taşıyabileceği, kullanabileceği bir şey olması gerekmektedir. Bu yüzden sıradan ve ilk akla gelen hediyelerden uzak durmanızı tavsiye ediyoruz. Bugün sizler için erkeğe alınacak hediyeler listeledik.

 

Başlıca fikirlerimizi beyan edersen internet sitemizin genelinde binlerce seçenek olduğunu da unutmayın. Hatta sitede olmayan bir ürünü bile sadece aklınıza geldiği için yaptırabilme imkânınız mevcut. Düşünün, gözünüzde canlandırın ve bize iletin. Bunun için illaki sevgililer günü hediyesi almanıza gerek yok. Sadece içinizden geldiği için bunu yaptırdığınızı dile getirmeniz, hediyenin değerini 10 kat arttıracaktır. Peki, erkek sevgiliye ne hediye alınır? İşte bizim önerilerimiz...

 

 

Erkek Sevgiliye Hediye Fikirleri

 

1. Kemerli Ay Yıldız Taşlı Gümüş Yüzük

2. Galata Kulesi Motifli Gümüş Kolye

3. Yassı Kral Gümüş Bileklik Zinciri

4. Kapsül Kesim Beyaz Ateş Kehribar Tesbih

5. Occhi Model Telefon Bölmeli Deri Cüzdan Parlak Taba

6. Mavi Mistik Topaz Taşlı Kalem Motifli Gümüş Yüzük

7. Kişiye Özel İsim Yazılı Selçuklu Motifli Gümüş Yüzük

8. Kişiye Özel Ay Yıldız İçerisi İsim Yazılı Gümüş Kolye

9. Siyah Mineli Kişiye Özel Gümüş Bileklik

10. Kişiye Özel Vano Model Telefon Bölmeli Deri Cüzdan Bordo

 

 

 

Erkeğe Hediye Önerileri

 

Kemerli Ay Yıldız Taşlı Gümüş Yüzük

 

Kemerli Ay Yıldız Taşlı Gümüş Yüzük modelimiz son 1 yılda erkeklerin en çok tercih ettiği takı oldu. Buda erkek sevgiliye hediye alacaklar için harika bir fikir olabilir. Diriliş Takı olarak popülerliği hiç azalmayan bu modeli birinci sıraya yazmayı uygun gördük. Çünkü bu model her detayında ayrı bir şıklık barındıran bir modeldir. 16,58 gram ağırlığa sahip olan gümüş yüzük modelimizin hem kemer kısmında hem de gövde kısmında zirkon taş tercih edilmiştir. Gold rengindeki kemerin altında yer alan kırmızı renkteki zirkon taşının rengini dilerseniz farklı bir taş ile değiştirebiliriz. Ayrıca yüzük içerisine isim veya kısa bir söz de yazabiliriz. Böylece vereceğiniz hediyenin anlamı daha da artacaktır.  Özel hediye kutusunda gönderim sağladığımız bu yüzük ile sevgilinize harika bir sürpriz yapabilirsiniz.


 

Galata Kulesi Motifli Gümüş Kolye

 

Galata Kulesi İstanbul'un incilerinden birisidir. Bu önemli simge hem tarihiyle hem de hikâyesiyle her gün binlerce insanın ziyaret ettiği bir nokta. Peki, onu bu kadar önemli kılan nedir? Erkek sevgiliye hediye olarak neden üzerinde Galata Kulesi bulunan bir kolye almanızı öneriyoruz? Rivayete göre kim bu kuleye birlikte çıkarsa evlenirmiş. Roma döneminden bu yana süregelen efsaneye göre Galata Kulesi'ne ilk kez birlikte çıkan kadın ve erkek mutlaka evlenirmiş. Eğer kadın veya erkek daha önce kuleye çıktıysa bu tılsım bozulurmuş. Ayrıca kuleye çıkan çiftin kaderin ayrılmak varsa mutlaka karşılarına engeller çıkarmış. Yani Galta Kulesi bir ömrü birlikte paylaşmayacak olan çiftleri kabul etmiyormuş. Sizde sevgilinize böyle anlamlı bir hediye almak isterseniz mutlaka kolyemizi inceleyin. Tabi sevgilinize bu efsaneyi de anlatmayı unutmayın.


 

Yassı Kral Gümüş Bileklik Zinciri

Erkeklerin günlük takıları içinde en çok tercih ettiği ürünlerden birisi bilekliktir. Bileklik takan her erkek de kral bileklik modelini bilir. Çünkü bu modeller gümüş bileklik kategorisinin en popüler ürünleridir. Kolyesiyle birlikte kombin yapanları da sıkça görebilirsiniz. Gümüş kral bileklik takanların yaşı ve tarzı hiç fark etmez. Çünkü bu modeli her yaş, her tarz gönül rahatlığıyla takabilmektedir. Bu sayede sevgilinize hediye alacaksanız böylesine genele hitap eden ve her erkeğin sevebileceği bir bileklik tercih edebilirsiniz. Bugün size önerdiğimiz kral bilekliğin yassı tasarıma sahip olan modelidir. Yassı dışında farklı çeşitleri de bulunmaktadır. Ayrıca yassı modelde farklı kalınlık ve uzunluklar bulunmaktadır.


Kapsül Kesim Beyaz Ateş Kehribar Tesbih

Özel tasarımı, püskülü, rengi ve malzemesiyle görenleri kendine hayran bırakan tesbih modelimiz kusursuz bir sevgililer günü hediyesi olabilir. Püskül kısımları 925 ayar gümüşten üretilen tesbihin taşları kapsül kesimdir ve ateş kehribarıdır. Daha önce ateş kehribarı hakkında birçok bilgi paylaşmıştık. Hediye önerisi verirken de üzerinden geçelim isterseniz. Ateş kehribarının hammaddesi fenol ve formaldehit reçinesidir. Ateş kehribarı özel işçilikle elde yapılmaktadır. Bu yüzden büyük bir emek sarf edilir. Erkek sevgiliye hediye olarak sizde ateş kehribarından üretilen bu muazzam tesbihi tercih edebilirsiniz. Diriliş Takı olarak bu özel tesbihi hediye kutusunda göndermekteyiz. Size özel indirimi kaçırmamak için aşağıdaki butonu tıklayıp ürünü inceleyebilirsiniz.


Occhi Model Telefon Bölmeli Deri Cüzdan Parlak Taba

 

Cüzdan ilk akla gelen hediyelerden birisi olabilir. Fakat bu sıradan bir cüzdan değil. Cebinizdeki her şeyi tek bir noktada toplayabilme imkânı sunan, özel telefon bölmeli %100 deriden üretilen bir cüzdan. Ayrıca üzerine isim veya farklı bir şey de yapabiliyorsunuz. Kişiselleştirme yaptırdığınızda sadece sevgilinize özel, daha önce farklı birinde görmediği bir cüzdan modelini kullanmaya başlayacak. Bu yüzden oldukça anlamlı bir hediye olabilir. Kapalı haldeyken 19cm x 9.5 cm boyutlarında olan deri cüzdanın arka kısmında ele takılabilmesini sağlayan tutacak mevcuttur. Bu da taşınmasını oldukça pratik bir hale getirmektedir.


Mavi Mistik Topaz Taşlı Kalem Motifli Gümüş Yüzük

 

Kusursuz tasarımı zarafetle buluşturan bir yüzük karşınızda! Herkesin ortak beğenisini kazanan, üzerinde mistik topaz taşıyla gök kuşağının göz alıcığını ortaya koymaktadır. Kenarlarındaki kalem işlemeleri muazzam bir tasarıma komşuluk ediyor. El emeği göz nuru bir yüzük olması sebebiyle de her yaştan insanın dikkatini ve beğenisini kazanıyor. Erkek arkadaşınıza alabileceğiniz hediyelerden birisi olması için sadece gözlerinizi kapatıp bu güzelliği sevdiğiniz adamın parmağında hayal etmeniz yeterlidir. Kusursuz bir uyum ile tüm kıyafetlerin tamamlayıcısı olacak olan mistik topaz taşlı yüzük, normal bir günü bile özel güne dönüştürebilir. Kısa süreli indirimli fiyatı kaçırmamak için ürünü incelemenizi tavsiye ederiz.

 


Kişiye Özel İsim Yazılı Selçuklu Motifli Gümüş Yüzük

 

Şimdiki önerimiz ise tamamen kişiselleştirilebileceğiniz bir gümüş yüzük. Yüzüğün üst kısmına sevdiğinizin ismini yazdırabilirsiniz. Kişiye özel sevgililer günü hediyesi almak isterseniz ustalarımız sizin için özenle hazırlayabilir. Bunun sadece üründeki "Yazı Yazdırmak İsterseniz Burada Açıklayınız:" kısmını doldurmanız yeterlidir. Her erkek kendine özel, üzerinde ismi olan bir yüzüğe sahip olmak ister. Kampanyalı fiyatıyla satın almak için hemen ürünü incele butonuna tıklayabilirsiniz. Gümüş yüzüğün yanları selçuklu motifleriyle süslenmiştir.


Kişiye Özel Ay Yıldız İçerisi İsim Yazılı Gümüş Kolye

 

Kişiye özel hediye önerilerimizden bir diğeri ise bu mükemmel kolye! Ay Yıldız içerisine dilediğiniz isimleri yazdırabilirsiniz. Erkek sevgiliye hediye için oldukça ideal bir model olarak göze çarpıyor. Kolyenin zinciri ise daha önce bahsettiğimiz kral zincirden oluşuyor. Standart kolyelerden çok daha göz alıcı ve dikkat çekici olması sebebiyle harika bir hediye olabilir. Sizin için hediye paketi yaparak göndereceğimizi de sakın unutmayın. Dilerseniz kolye üzerinde farklı değişiklikler de isteyebilirsiniz. Bunu WhatsApp hattımızdan bize iletmenzi yeterlidir. Sadece size ve sevgilinize özel bir model de üretebiliriz.

 


Siyah Mineli Kişiye Özel Gümüş Bileklik

 

Siyah mine üzerine dilediğiniz yazılar yazılabilmektedir. Örnekte gördüğünüz gibi dua, sure ve ayetin yanı sıra isim soyad veya diledğiniz sembolde yazılabilmektedir. Ayrıca kenar kısımlarındaki tokalara da dilediğiniz sembol işlenebilir. Tamamen kişiselleştirilebildiği için de oldukça şık ve anlamlı bir hediyeye dönüşmesi tamamen sizin elinizde. Her detayı incelikle düşünülmüş olan bileklik modelimizi bugüne özel fiyatla satın almak için ürünü incele butonuna tıklayıp detay sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


 

Kişiye Özel Vano Model Telefon Bölmeli Deri Cüzdan Bordo

 

Son önerimizde yine erkeklerin en çok tercih ettiği bir ürünü sizlerle buluşturuyoruz. Kalitesi ve modern tasarımıyla dikkat çeken Kişiye Özel Vano Model Telefon Bölmeli Deri Cüzdan! Bordo rengiyle görenleri kendine hayran bırakan bu cüzdan da yine daha önce tanıttığımızda olduğu gibi telefon bölmesi bulunmaktadır. Telefon bölmesi dışında 5 Adet Kartlık Bölümü ve 1 Adet İç Gözü Nakit Para vs için uygun bölümü bulunmaktadır. Yine ön kısmına ve iç kısmına dilediğiniz ismi yazdırabilirsiniz. Bu kişiselleştirme size hediyemizdir herhangi bir ekstra ücret ödemezsiniz.

 

 

 

 

Etiketler: Erkek Sevgiliye Hediye, erkeğe hediye önerisi, erkeğe alınabilecek hediyeler
Ocak 26, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR