Eşime Doğum Günü Hediyesi Ne Alabilirim? Eşe Hediye💝

eşime doğum günü hediyesi

Eşlerin birlikte kutlayabilecekleri evlilik yıldönümü, sevgililer günü, tanışma yıldönümü gibi bir sürü özel günleri vardır. Ama özel günlerin en özeli doğum günleridir. Diğer özel günler bazen atlanabilir veya tercihe göre kutlanmayabilir ama doğum günü asla unutulmayacak ve atlanmayacak, kutlanmaya en değer özel gündür. Aynı zamanda da hediye seçiminde özellikle eşler için en zor gündür. Peki eşe doğum günü hediyesi olarak ne alınabilir?

Eşinize doğum günü için hediye seçmekte zorlanıyorsanız sizler için listelediğimiz eşe hediye fikirleri işinize yarayacaktır.

 

Eşime Doğum Günü Hediyesi

Eşiniz, zevkini ve isteklerini en iyi bildiğiniz kişidir. Ama söz konusu eşinizin doğum günü olunca iş zorlaşıyor. Çünkü doğum günü, her yıl tekrarlanan özel günlürdendir. Durum da böyle olunca ve eşler arasında yıllar geçtikce hediye seçmesi zorlaşıyor.

Evli çiftler arasında hediyeler genelde kişinin istekleri üzerine seçiliyor. Ya da ihtiyaç listesine göre seçimler yapılıyor. İhtiyaç listesindekiler her zaman alınabilir. Hadi bu sene bu alışkanlığı birlikte değiştirelim. Bu nasıl olacak dediğinizi, Eşim için doğum günü hediyesi ne alabilirim? Erkek eşe doğum günü hediyesi fikirleri nelerdir? Bayan eşe doğum günü hediyesi ne olabilir? dediğinizi duyar gibiyiz.

Eşime doğum günü hediyesi olarak ihtiyaç listesine uygun değil de anlamlı, kalıcı, her zaman kullanabileceği, üzerinde taşıyabileceği ve en önemlisi her baktığında beni hatırlatacak hediye arıyorum diyorsanız biz de tam olarak bundan bahsediyoruz. Eşinize doğum gününde 925 ayar gümüş bir takı hediye edebilirsiniz. Hem erkek hem de kadınlar için maliyet açısından sizi zorlamayacak, aynı zamanda güzel tasarımlı ve kaliteli gümüş takıları Diriliş Takı`dan elde edebilirsiniz.

 

Eşime Hediye

Erkek eşe doğum günü için seçim yapabileceğini çok fazla takı modeli var. Eşinize doğum gününe hediye olarak erkek gümüş yüzük , kolye, doğal taş kolye veya bileklik gibi takılar ya da son günler takılar kadar kombinlerde önemli yere sahip güzel bir tesbih modeli alabilirsiniz. Birlikte birkaç modeli inceleyelim.

Eşime hediye olarak yüzük almak istiyorum ama hangi yüzüğü seçeceğimden emin değilim diyorsanız eşinizin genel olarak zevkine ve takı zevkine dikkat etmeniz gerekecek. Örneğin doğal taşlı ihtişamlı yüzükler takmayı seviyorsa yanları kalem işlemeli kırmızı akik taşlı gümüş yüzük modelimizi tercih edebilirsiniz. Taş seçimini burç uyumuna göre veya kendi sevdiği doğal taşa göre de yapabilirsiniz. Eşinizin burcuna göre doğal taş seçmek istiyorsanız ayrıca Burçlara göre doğal taşlar ve özellikleri nelerdir blog içeriğimizi de inceleyebilirsiniz.

 

Tarzı daha sade ise ve taşlı takılar kullanmıyorsa taşlı yüzükler serimize bakabilirsiniz. Taşsız yüzükler üzerlerinde farklı desen, motif ve sembol işlemeleriyle farklılık gösteriyor. Bu yüzükler arasından seçim yaparken eşinizin ilgi alanını (örneğin Türk tarihi, semboller), inançlarını göz önünde bulundurabilirsiniz. Üzeri kurt işlemeli yanları motiflerle süslenmiş gümüş yüzük eşinizin düşüncelerini ve ilgi alanlarını yansıtabilir.


 

Doğum günü için erkek eşe hediye olarak yeni modellerden olan muskalık ve cevşen kolyelerimizden birini alabilirsiniz. Yeni ve tarz tasarımlarıyla eşinizin boynunu süslerken aynı zamanda üzerindeki dualarla eşinizi koruyacaktır.


 

Bileklik seçimini sadece gümüş bileklikten değil doğal taş bileklikten yana da kullanabilirsiniz. Bu bileklik eril enerjiye sahip doğal kaplan gözü taşlı bileklik olabilir. Ya da dilerseniz doğal taş bileklik kategorimizden dilediğiniz bileklikleri de seçebilirsiniz.


 

Diyelim ki eşiniz takı takmayı sevmiyor ama gündelik hayatında tesbih kullanıyor. Eşime doğum günü hediyesi olarak tesbih almak istiyorum diyorsanız DİRİLİŞ TAKI doğru adrestir. Burada farklı doğal taşlardan, doğal ağaçtan ve gümüşten tasarlanmış farklı çeşitlerde ve modellerde tesbihler bulabilirsiniz. Eşiniz için ise kuvars ve oniks taşı bir arada kullanarak püskül detayları 925 ayar gümüşten hazırlanmış tesbihi tercih edebilirsiniz.


 

Daha fazlası için dirilistaki.com sitemizi ziyaret edebilir seçiminizi oradan yapabilirsiniz.

 

Eşe Hediye

Kadın eşe doğum günü hediyesi seçmek erkeklerden daha zordur. Aynı zamanda seçim de erkek takılara nazaran daha fazladır. Yine erkeklerde dikkat edildiği gibi kadınlarda da hangi takıyı kullandığına, seçtiği takıların renklerine ve tarzına dikkat etmek gerekiyor.

Doğum gününde kadın eşe hediye olarak tektaş yüzük almak artık bir klişe oldu. Bu klişeden çıkmaya ne dersiniz? Bu sene doğum gününde eşinize aşkın sembolü olan ametist taşlı yüzük hediyebilirsiniz. Ayrıca yüzük ayarlanabilir özelliğe sahiptir, pembe kuvars, safir, zümrüt ve kristal kuvars taş seçenekleri de mevcuttur.


 

Eğer tek bir yüzüğün küçük kalacağını düşünüyosanız seçiminizi kadın takı setinden yana da kullanabilirsiniz. Bu neden yakut taşlı kalp model gümüş set olmasın?


 

Beyaz zirkon taşlarla süslenmiş çiçek model kadın gümüş bileklik modeli de eşiniz için alabileceğiniz en şık doğum günü hediyelerinden biri olacaktır. Narin bileğini süsleyen bu bileklik ona her daim sizi hatırlatacaktır.

 

Kadınlar kolye takmayı çok severler. Ona son günlerin çok sevilen minimal tasarımlı kolyelerinden birini hediye edebilirsiniz. Kardelen çiçeği kelebek işlemeli gümüş kolye eşinizin ince boynuna çok yakışacaktır. Dilerseniz bu kolyeyi kardelen çiçeği bilekliklerden biriyle kombinleyebilirsiniz.

 

Etiketler: eşime doğum günü hediyesi, Eşime Hediye, Eşe Hediye
Şubat 02, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR