Her Kıyafete Uyum Sağlayacak Gümüş Bileklik Önerileri

gümüş bileklik önerileri

Gümüş bileklik modelleri hem tasarımları hem de şık görünümleriyle en sık tercih edilen aksesuarların başında gelmektedir. Kombinlerin en zarif tamamlayıcı parçaları hiç şüphesiz gümüş bilekliklerdir. Özellikle kadınlar, kıyafetlerini kombinlerken aksesuarlara büyük önem gösterir. Bu yüzden çeşit çeşit küpe, yüzük ve bileklik modelleri bulunmaktadır. Çünkü günlük ve özel günler için hazırlanan kombinlere ayrı takılar tercih edilmektedir. Bugün sizler için hazırladığımız listede hem günlük hem de özel anlarda tercih edebileceğiniz "her kıyafete uyum sağlayan gümüş bileklik önerileri" bulunuyor.

 

Gümüş Bileklik Önerileri

 

Gümüş bileklik takı sektörünün olmazsa olmazıdır. Her bütçeye hitap eden modeller bulunuyor. Böylece her yaştan, her tarzdan insanlar kendine uygun ve kıyafet kombinlerini tamamlayacak bileklikler bulabiliyor. Sadeliğin getirdiği zarafet ile üretilen modeller arasında seçim yapmanızı kolaylaştırmak için bizde güzel bir liste hazırladık. Hem kadın hem de erkekler için farklı modellerimiz bulunuyor. Fakat bu kez ayrım yapmadan sadece her kombine uyum sağlayabilecek kadar zarif ve kullanışlı olanları seçtik.

 

1-Barlı Zincir Çapa Kilitli Gümüş Bileklik

3 farklı boy seçeneği ile satışa sunulan bu gümüş bileklik modelimiz, barlı olarak tabi edilen şekilde tasarlanmıştır. Kilit kısmı ise çapa modelidir. Hem takılması hem de kullanılması oldukça pratik olan bilekliğin zincir kalınlığı 0,8 milimikrondur. El işi olarak üretildiğinde üzerinde yoğun işçilik bulunmaktadır. Sade fakat oldukça göz alıcı bir tasarıma sahip olması sebebiyle tüm kıyafetlerinizle kusursuz bir şekilde kombinleyebilirsiniz.

 

2-Kardelen Çiçeği Zirkon Taşlı Gümüş Bileklik Rose

Son dönemlerde kadınlar en çok tercih ettiği modellerden birisi kardelen çiçeğidir. Gerek anlamı, gerekse de zarif tasarımı sayesinde her zaman kullanılabiliyor. Küpesi, kolyesi ve gümüş bileklik modeli olarak tasarımları bulunan bu nadide çiçeğin hikâyesini de mutlaka okumanızı tavsiye ediyoruz. (bknz: kardelen çiçeği anlamı)  Üzerinde zirkon ve sedef taşları bulunan kardelen çiçeği bileklik, şık olduğu kadar sade ve minimalist bir duruşa sahip. Böyle olduğu için de kadınların en çok tercih ettiği modellerden birisi olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

 

3-İsim Yazılabilir Gurmet Gümüş Zincir Bileklik

Yine bir el emeği, göz nuru model ile karşınızdayız. Gurmet model olarak geçen bu gümüş bileklik modelimiz de el işçiliği ile üretilmiştir. Orta kısmında bir adet plaka bulunmaktadır. Bu plaka üzerine isim yazılabilmektedir. Böylece kişiye özel bileklik olarak da temin edilebiliyor. Özellikle hediye almayı düşünüyorsanız çok anlamlı bir kelime ile bileklik üretilmesini isteyebilir ve sevdiklerinize hiç beklemedik sürprizler hazırlayabilirsiniz. 5 iş günü için sadece size özel olarak üretilebilen bileklik modelimizin zincir kalınlığı 0,7 milimikrondur.

 

4-Su Yolu Gümüş Bileklik

Şıklığın bileğinizde hayat bulmuş hali desek yeridir. Su yolu bileklikler uzun yıllardır popülerliğini koruyor. Bu modelimizde de oldukça zarif bir tasarımla karşınızdayız. Her parçasında beyaz taşlar dizili olan gümüş bileklik modelimizi her kıyafetle kombinleyebilirsiniz. Su yolu gümüş bileklik modelinin hem silver hem de gold rengi bulunuyor.

 

5-Sonsuzluk Motifi Üzeri Zirkon Taşlı Gümüş Bileklik

 

925 ayar gümüşten üretilen, 4.34 gram ağırlığındaki bilekliğimizin orta kısmında sonsuzluk işareti bulunuyor. Gümüş bileklik üzerinde zirkon taşlar mevcuttur. Zarif tasarımının yanı sıra 3 farklı rengiyle de her kıyafetle uyumlu şekilde takılıp kullanılabilir. Gösterişli modellerden çok narin ve minimalist modelleri tercih etmeniz, her renk ve kıyafetle takabilmenizin önünü açacaktır. Özellikle silver ve rose modellerinin bu konuda çok iyi olduğunu da aklınızdan çıkarmayın.

 

 

Etiketler: gümüş bileklik, gümüş bileklik önerileri
Mayıs 12, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR