Kehribar Tesbih Çeşitleri, Özellikleri - Orijinal Tesbihler

Kehribar Tesbih

İnsanlık tarihi boyunca doğal taşlar hayatımızdaydı. Belki de bu taşlar arasında en çok bilinen ve en eski olan kehribar taşıdır. Kehribarın geçmişi milyon yıllara dayanmaktadır. Birçok alanda kullanılmakta ve sıkça tercih edilmektedir. En çok tercih edildiği alan ise tesbih üretimidir. Bugün kehribar tesbih çeşitleri ve özellikleri hakkında konuşacağız. Orjinal kehribar tesbih nasıl anlaşılır? Satın alırken nelere dikkat etmeliyiz? Aradığınız tüm yanıtları bu rehberde bulabilirsiniz.

 

Kehribar Tesbihler

Genel itibariyle kehribar tesbih çeşitleri, diğer modellere göre çok daha fazla rağbet gören ve satın alınan ürünlerdir. Birçok farklı rengi olduğu gibi farklı çeşitleri de bulunmaktadır. Ayrıca kehribar tesbihler damla, ateş ve sıkma olarak çeşitlendirilebilmektedir. İstediğiniz özelliklere sahip bir tesbih satın alabilmek için çeşitlerin ne anlama geldiğini iyi bilmeniz gerekiyor. Aşağıda sizin için bu terimlerin açıklamasını yaptık.

 

Orjinal Damla Kehribar Tesbih Özellikleri

Orjinal Damla Kehribar Tesbihler, Diriliş Takı tesbihleri içinde özel yere sahiptir. Gücü ve büyüsü dünyanın her yerinde kanıtlanan bir taştır. Orjinal Damla Kehribar Tesbihler damla kehribarın şifa verici özelliğiyle parmak uçlarınıza dokunduğu zaman her parmağın ucunda birçok organa giden sinir uçlarına temas ederek masaj yapar. Böylece Damla Kehribar Tesbih vücuttaki negatif enerjiyi alır, kişiyi hem ruhsal hem de bedensel açıdan rahatlatır. Diriliş Takı’nın Orjinal Damla Kehribar Tesbih serisindeki tesbihler aynı zamanda Kazaz Püskül, Ay Yıldız Püskül, 925 ayar Gümüş Püskül, 14K Altın Kaplama Gümüş Püsküllerle süslenmiştir.

 

Sıkma Kehribar Tesbih Özellikleri

Sıkma Kehribar, kehribar tozunun şıkıştırılarak elde edilmesinden ortaya çıkar. Diriliş Takı sıkma kehribar tesbih modelleri doğal kehribarla yapılan tesbihler kadar etkilidir. Aynı kehribar taşın etkilerini taşıyan sıkma kehribar, kişiyle temas ettiğinde kişiyi pozitif enerjiyle yükler, stresi azaltır. Aynı zamanda ağrıları dindirme özelliğine de sahiptir. Diriliş Takı online mağazalarında bulabileceğiniz farklı renk çeşitlerindeki sıkma kehribar tesbih modelleri, kehribar taşlı yüzüklerle kombinlenerek beğeninize sunulmuştur. Kehribar tesbih çeşitleri ve özellikleri listemizde sıra ateş kehribarı tesbih modellerinde.

 

Ateş Kehribar Tesbih Özellikleri

Ateş kehribar tesbih çoğu kişinin severek tercih ettiği tesbih türlerinden biridir. Damla kehribar tesbih modellerinden ayrıca fiyatının uygun olması ile seçiliyor.

 

Diriliş Takı online sitesinde de görebileceğiniz gibi ateş kehribar tesbih modellerinin bal sarısı, kırmızı, hatta artık siyahlaşmış, koyu renkleriyle birlikte yeşil, mavi renkleri de bulunmaktadır. Önce de söylediğimiz gibi fenol ve formaldehit şeffaf maddelerdir. Bu nedenle de işlem sırasında yeşil ve mavi gibi farklı renkler de elde edilebiliyor.

 

 

Ateş kehribar tesbih modellerinde en çok kullanılan reçine bakalit reçinesidir ki Osmanlı sıkma kehribarının da malzemesi bu reçine olmuştur. Ayrıca bakalit reçinesinin ham, işlenmemiş hali tam olarak kehribarın ana rengi olan bal sarısı rengindedir.

 

Etiketler: Kehribar Tesbih, Kehribar Tesbih çeşitleri, Kehribar Tesbih özellikleri
Mart 23, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR