Kocaya Doğum Günü Hediyesi Fikirleri🎁

Kocaya Doğum Günü Hediyesi

Kocaya doğum günü hediyesi almak zordur. Hele ki yıllanmış evlilikler söz konusuysa hayatta en iyi tanıdığınız kişinin doğum gününe hediye seçmek zorlaşıyor. Yeni evlilerin de ilk zamanlarda bu zorlukları yaşadığını söyleyebiliriz.

 

Eşinizin doğum günü yaklaşıyor mu? Siz hala ne alacağınıza karar veremediniz mi? O zaman sizin için hazırladığımız kocaya hediye listesi işinize yarayabilir.

 

Kocaya Doğum Günü Hediyesi

 

Kadın eşe ve erkek eşe doğum günü hediyesi her zaman aranmaktadır. Az çok aklında ne alacağına dair fikri olan bile internette arama yapar, belki daha farklı hediyeler arar. Eşinize ne alacağınız hakkında bir fikir sahibi olun ya da olmayın eğer bu içeriğimize rastladıysanız şanslısınız.

 

Bu defa sizlere erkek eşe hediye fikirleriyle geldik. DİRİLİŞ TAKI yeni koleksiyonundan derlediğimiz birbirinden şık erkek gümüş takılarla eşinize unutulmaz doğum günü hediye önerilerimizi sizlere sunuyoruz.

 

Eşinize doğum gününde şık tasarıma sahip gümüş yüzük veya başka bir gümüş takı hediye etmeye ne dersiniz?

 

Eşinizin ihtiyaç listesinden herhangi bir şeyi başka bir özel günde veya hiç sebep yokken sıradan bir günde de ona hediye edebilirsiniz. Bu sene doğum gününde eşinize akılda kalıcı, sizi hatırlatacak ve gündelik hayatında kullanabileceği, aynı zamanda anlamı olan bir hediye alın. Bu hediyenin ne olabileceğini sizin yerinize biz düşündük, hatta farklı tarzlara uygun çeşitli tasarımlardaki erkek takıları ve aksesuarlarını listeledik. Yapmanız gereken tek şey bu listeye göz atıp eşinizin zevkine uygun takıyı veya aksesuarı seçmektir.

 

Kocaya Hediye

 

Kocaya doğum günü hediyesi olarak gümüş takı almaya karar verdim. Ama nasıl seçim yapabilirim? Ne alabilirim dediğinizi duyar gibiyiz. Kısaca bilgi vermek istiyoruz. Erkek için takı seçerken küçük detaylara dikkat etmeniz gerekiyor. Bu soruların yanıtlarını biliyorsanız seçim yapmanız kolaylaşacaktır.

 

1. Eşiniz en çok hangi takı çeşidini kullanıyor? Örneğin yüzük mü yoksa kolye mi? Bileklik de olabilir. Ya da sadece aksesuar olarak tesbih de kullanıyor olabilir.

 

2. Eşinizin takı zevki nasıldır? İhtişamlı mı yoksa daha sade takılar mı seviyor? Bu kısım çok önemli. Örneğin sade taşsız takılar kullanan eşinize hediye olarak ihtişamlı taşlarla süslenmiş bir yüzük başarısız seçim olur.

 

3. Takıda hangi rengi seviyor? Gümüş takılara bildiğiniz gibi gold kaplamalar da yapılabiliyor.

 

4. Eşinizin ilgi alanı nedir? Neye değer verir? Bu soru size garip gelebilir. Ama eğer anlamlı hediye almak istyorsanız buna dikkat etmeniz gerekir. Örneğin tarihe ilgisi olan kocaya hediye olarak Osmanlı motifleri ve sembolleriyle süslenmiş yüzük veya kolye hediye edebilirsiniz. Ya da taşlara merakı varsa şık bir oniks taşlı yüzük mükemmel bir hediye olabilir.

 

Bu soruları daha da detaylandırabilirsiniz. Bu sorularla ürünleri filtreleyebilir, belirli ürünlere odaklanabilirsiniz.

 

Erkek Eşe Hediye

 

Eşinize doğum günü için gümüş kolye almak istiyorsanız Zülfikar kılıcı işlemeli cevşen gümüş kolye güzel bir seçim olabilir. Bu kolye ister şık tasarımı isterse de anlamıyla eşinizin hoşuna gidecektir.

 

 

Cevşen veya muskalık tarzı kolye istemiyorsanız yuvarlak kesim börü ve Göktürkçe Türk yazılı gümüş kolyeyi tercih edebilirsiniz. Eşinizin üzerinde Türklüğü ifade eden motiflerle süslenmiş bu kolyeyi beğenmeme gibi bir ihtimal herhalde yoktur. Bu nedenle kolye takmayı seven erkek eşe hediye olarak gönül rahatlığıyla bu kolyeyi alabilirsiniz.

 

 

Yüzük günümüzde tarzından ödün vermeyen erkeklerin takmayı en çok sevdiği aksesuardır. Eşiniz taşlı yüzük takmayı seviyorsa ona güçlü eril enerjiye sahip üzeri oniks taşıyla süslenmiş, yanları kalem işlemeli bu yüzüğü alabilirsiniz. Eğer eşiniz boğa, başak veya oğlak burcuysa bu muhteşem yüzüğü düşünmeden alın deriz.

 

 

Kişiye özel tasarlanabilen veya kişiselleştirilebilir takıları da düşünebilirsiniz. Yanları kartal ve ay yıldız işlemeli bu yüzüğün üst kısmı kişiselleştirilebilir özelliğine sahiptir. Yüzüğün üst kısmını kendi zevkinize ve isteklerinize göre değiştirebilirsiniz.

 

 

Eşiniz çok takı kullanmayı sevmiyorsa, takıda seçicise ve sade tarza sahipse gümüş bileklik mükemmel bir tercih olacaktır.

 

 

Tek bileklik kocaya doğum günü hediyesi olarak çok hafif kalır diyorsanız o zaman bileklik kolye, bileklik yüzük kombini yapabilir ya da DİRİLİŞ TAKI ekibinin sizler için kombinlediği ürünlere bakabilirsiniz. Doğal kaplan gözü taşı kolye ve bileklik kombini eşinize doğum günü için farklı bir seçim olacaktır.

 

 

Türk bayraklı yüzük, Biz Bir Ölür Bin Diriliriz yazılı kolye ve kurt işlemeli bileklik diğer kombinlerden biridir.

 

 

Tesbihsiz erkek eşe hediye listesi tabi ki olmazdı. Kişiye özel isim yazılabilen orijinal damla kehribar taşından hazırlanmış tesbih eşinizin doğum gününde alacağı en güzel hediye olacaktır. Bu Diriliş Takı tesbih kategorisinde bulunan sadece tesbihlerden sadece biridir. Eğer eşiniz tesbih meraklısıysa tesbih kategorisindeki tesbihleri incelemenizi tavsiye ederiz.

 

 

Son olarak eğer eşinize doğum gününde anlamlı ve asla unutamayacağı hediye arıyorsanız hiç düşünmeden kişiye özel tamamı 925 ayar gümüş madeninden üretilmiş spotify kodu gümüş kolyeyi dirilistaki.com stesinden hemen şimdi sipariş verin.

 

 

Etiketler: Kocaya Doğum Günü Hediyesi
Şubat 16, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR