Öğretmenler Günü Hediyesi, Erkek Bayan Öğretmene Hediye

Öğretmenler Günü Hediyesi

Dünyanın birçok ülkesinde Öğretmenler Günü 5 Ekim’de kutlansa da Türkiye’de bu özel gün 24 Kasım’da kutlanmaktadır. Bu tarihte herkes öğretmen olan yakınlarına, öğrenciler çok sevdiği öğretmenlerine onları ne kadar sevdiğini göstermek, değerli olduğunu hissettirebilmek adına öğretmenler günü için hediyeler alır, bu kutsal görevi icra ettikleri için onlara teşekkür ederler.

 

Türkiye’de Öğretmenler Günü’nün bugünde kutlanmasının özel bir sebebi vardır.  Şöyle ki Mustafa Kemal Atatürk, Bakanlar Kurulu’nun ona verdiği “Başöğretmenlik” unvanını 1928 yılında 24 kasım tarihinde kabul etmiştir.

 

1981 yılında ise Mustafa Kemal Atatürk’ün 100. doğum yıldönümü vesilesiyle onun “Başöğretmenlik” unvanını kabul ettiği 24 Kasım tarihinin Öğretmenler Günü olarak kutlanmasına karar verilmiştir. Bu tarihten sonra 24 Kasım Türkiye’de Öğretmenler Günü olarak kutlanmaya başlanmıştır.

 

Peki Öğretmenler Günü’nde öğretmene alınacak hediyeler nelerdir? Yaratıcı öğretmenler günü hediyeleri nasıl seçilir? Erkek öğretmene hediye veya kadın öğretmene hediye olarak Öğretmenler Günü’nde ne alınabilir?

 

Diriliş Takı geniş ürün yelpazesiyle hem kadın hem de erkekler için sizleri bu sorulardan kurtaracak öğretmene alınacak hediyeler olarak çok özel 925 ayar gümüş takılar sunuyor.

 

Erkek Öğretmene Hediye Fikirleri

 

Öğretmenler Günü’nde erkek öğretmene hediye olarak ne alacağınızı bilmiyor musunuz? O zaman bu özel günde çok sevdiğiniz öğretmeninize ya da öğretmenlik vazifesini icra eden bir arkadaşınıza, yakınınıza günün önemine uygun olarak Atatürk Portresi İşlemeli Selçuklu Motifli Gümüş Yüzük hediye edebilirsiniz.

Tamamı 925 ayar gümüş madeninden üretilmiş yüzüğün üzerine işlenmiş Atatürk portresinin çevresi siyah mikro zirkon taşlarla, yan kısımları ise  Selçuklu motifleriyle süslenmiştir. Diriliş Takı’nın Atatürk Yüzükleri arasında çok özel tasarıma sahip olan bu yüzük onu hediye edeceğiniz öğretmen için bir aksesuardan daha fazlası olacaktır.

 

Motif Üzeri Tuğra Ay Yıldız İşlemeli Gümüş Kolye modeli ise öğretmene alınacak hediyeler arasında ilk sırada gelebilir. Gold reng kemer detayı üzerine Ay Yıldız motifi, Tuğra Motifi ve Kelime-i Tevhid detaylı yuvarlak kesim gümüş kolye şık Osmanlı desenleriyle süslenmiştir. Özel anlamı olan Tuğra motifi ve Ay Yıldız simgesi  Türklüğü ve Türklerin eskiye dayanan tarihini ifade etmektedir.

Özel Tasarım Çift Kartallı Gümüş Erkek Bileklik şık görünmeyi seven, kendi tarzı ile dikkat çeken erkek öğretmene hediye olarak alınacak çok şık gümüş takılardan biri olacaktır. Çift kartal motifi işlemeli Ay Yıldız simgesi detaylı, siyah zirkon taşla süslenmiş erkek gümüş bileklik modelinin deri detayları tasarımı tamamlamıştır.

 

Sizin için çok değerli olan bir öğretmene değerli bir hediye almak istiyorsanız Kalem İşlemeli Gümüş Tesbih mükemmel bir seçim olacaktır. Tamamı 925 ayar gümüş madeninden üretilmiş gümüş tesbih modelinin her tanesi el emeği kalem işlemesi olduğu için çok özel bir tasarımdır.

Deri Cüzdan bir erkeğe alınabilecek en güzel hediyelerden biridir. Siz de Diriliş Takı deri koleksiyonunun özel parçalarından olan Carniera Model Fermuarlı Deri Cüzdan modelini Öğretmenler Günü’nde erkek öğretmene hediye edebilirsiniz. Altı farklı renk seçeneği, bir adet nakit para, bir adet kimlik, on adet kartlık bölümü olan bu cüzdan modeli fermuarlı olarak tasarlanmıştır.

 

Kadın Öğretmene Hediye Fikirleri

 

Kadın öğretmene öğretmenler günü için hediyeler arıyorsanız yine seçiminizi kalıcı hediylerden olan kadın gümüş takı çeşitlerinden yana kullanabilirsiniz.

 

Bayan öğretmene hediye olarak ilk sırada kadın gümüş bileklik düşünebilirsiniz. Diriliş Takı’dan sizin için seçtiğimiz Silver Bilezik Taşsız Kadın Gümüş Bileklik çok şık bir seçim olacaktır. Kelepçe model olarak tasarlanmış bilekliğin bir kısmı gold ve gümüş renklerde 925 ayar gümüş boncuklar, diğer yarısı ise çiçek desenleri, sonsuzluk işareti ve parlak mikro taşlarla süslenmiştir.

 

Dorika Toplu Kadın Gümüş Kolye ise bu kolyeyi hediye edeceğiniz zarif öğretmene çok yakışacaktır.  Kolye, gold, silver ve rose olmakla üç farklı renk küçük dorika toplarıyla süslenmiş, ortaya farklı ve naif bir tasarım çıkmıştır.

Öğretmenler gününde kadın öğretmene verilecek öğretmen hediyeleri listenizde kesinlikle kadın gümüş küpe modeli bulunmalıdır. Tercihinizi Diriliş Takı olarak sizlere sunduğumuz Yeşil Taş Detaylı Gümüş Kadın Küpe modelinden yana kullanabilirsiniz. Her yaşa ve her tarza hitap eden minimalist tasarıma sahip yeşil taş detaylı küpe, parlak mikro zirkon taşlarla süslenmiş, taşlar küpeye parlaklık katmıştır.

Doğal taşlar arasında mistik topaz taşının çok özel yeri vardır. Yanardöner renkleriyle hareket ettirdikce yedi farklı rengi yansıtan Yonca Model Mistik Topaz Taşlı Gümüş Yüzük modeli bu hediyeyi vereceğiniz öğretmenin zarif ellerinde çok daha şık görünecektir. Günlük kullanıma çok uygun olan bu yüzük farklı tasarımıyla her parmağa göre ayarlanabilir özelliğe sahiptir.

Yaratıcı Öğretmenler Günü Hediyeleri

Öğretmenler Günü için öğretmen olan bir yakınınıza ya da öğretmeninize yaratıcı öğretmenler günü hediyeleri arıyorsanız kesinlikle kişiye özel tasarlanan gümüş takı modellerinden seçim yapmalısınız.

Erkek öğretmene hediye olarak Kişiye Özel Hat Sanatı İsim Yazılı Gümüş Yüzük alabilirsiniz. Siyah mineli, kişiye özel hat sanatıyla isim yazılı bu erkek gümüş yüzük modelinin her iki tarafı Osmanlı desenleriyle süslenmiştir.

 

Bayan öğretmene hediye olarak ise Kişiye Özel İstiridye Gümüş Bayan Kolye modelini alabilirsiniz. Özel açılır apanır mekanizmasıyla açılan istiridye gümüş kolye modeliyle bu özel gününde öğretmeninize sürpriz yapabilirsiniz.

 

Etiketler: Öğretmenler Günü Hediyesi
Şubat 14, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR