Papatyalı Kolye Önerileri, Zarif Papatya Kolyesi

Papatyalı Kolye

Masumiyeti ve saflığı simgeleyen papatyalar güneş gibi parlayan bembeyaz yapraklarıyla sevdiklerinize sıcacık gülümsemeler bahşetmek için mükemmel çiçeklerdir. Papatyalar canlı olduğu kadar takı şeklinde de neşeli ve ince ruhlu kadınları mutlu eden özel hediyelerdendir. Peki siz de sevdiğiniz kadınları papatyalı kolye ile mutlu etmeye ne dersiniz?

 

Her dilde farklı kelimelerle adlandırılan ve her birinde farklı anlamlar yüklenen, hakkında birçok efsaneler söylenen her dönemin en sevilen çiçeklerinden olan papatyalar şimdi en zarif haliyle kolye halinde kadının ince boyunlarıyla buluşuyor. Bu defa sizlere kadınların en çok sevdiği papatyalı kolye önerileri ile geldik.

 

Papatyalı Kolye

 

Tatlı sadeliği, gerçek güzelliği ve samimiyeti bu çiçeği kadınların en sevdiği çiçeklerden biri yapmıştır. Bu çiçek neşenin ve mutluluğun kaynağıdır. Hatta bir Kelt efsanesine göre ne zaman bir bebek ölse, Tanrı annesini ve babasını neşelendirmek için yer yüzüne papatyalar serpermiş.

 

Beyaz ve sarının muhteşem uyumu, taze ve canlı görünümüyle ortaya çıkan payatyalar yeni başlangıçları sembolize ederken şimdi de papatya kolyesi olarak kadınların zarif boynunu süslüyor. Papatyalar ruhu dinlendiren zarif görünüme sahip olsalar da aynı zamanda ruhu yükselten parlak renkleri ile de mutluluk başediyorlar.

 

Siz de özel günlerinde sevdiğiniz kadınları kutlamak, onlara mutluluk bahşetmek istiyorsanız 925 ayar gümüş madeninden üretilmiş minenin zarafetiyle süslenmiş çok şık papatyalı kolye mükemmel hediye olacaktır. Bu kolye ile sevdiğiniz kadınların yüzüne sıcak gülümseme kondurur, ruhlarını dinlendirebilirsiniz.

 

 

Papatya Kolyesi

 

Papatyanın aslında bir araya getirilmiş iki çiçekten oluştuğunu biliyor muydunuz? Şöyle ki papatyalara dikkat ederseniz iki kısımdan oluştuğunu görebilirsiniz. İç kısmına disk çiçeği, dış taç yaprakları kısmına ise ışın çiçeği denir. Böylelikle birbirine çok yakışan iki çiçekten oluştuğu için papatyaların aynı zamanda aşkı da simgelediği söylenilir.

 

Papatya çiçeğinden seviyor sevmiyor falına bakmayan kalmamıştır herhalde. Bu defa böyle fallara gerek yok. Sevdiğiniz kadın için seçtiğiniz papatyalı kolye aşkınızı ifade eden en özel hediye olarken onu da aşkınıza inandırmanın en güzel yolu olacaktır. Papatyanın aşk hikayesinden ilham alarak tasarladığımız Açılır Papatya Model Kadın Gümüş Kolye  içine yazacağınız özel bir cümle, tarih veya bir kelimeyle ona unutamayacağı sürpriz yapabilirsiniz.

 

 

İsimli Papatya Kolye

 

Papatya cıvıl cıvıl renkleri ile her yaştan ve her zevkten kadının sevdiği bir çiçektir. Gümüşten tasarlanmış birbirinden şık papatyalı takılar da yine her yaştan kadının takabileceği, günlük hayatında kıyafetlerini şıklaştıran çok özel takılardandır.

 

Papatya kolyesi pekala annelelere de verebilecek en güzel hediyelerden biri olabilir. Hatta bir İskandinav mitolojisine göre papatya aşkın, güzelliğin ve doğurganlığın tanrıçası olan Freya’nın kutsal çiçeği olmuştur. Bundan dolayı papatyanın doğumu ve anneliği de sembolize ettiğine inanılmış, anneleri tebrik etmek için onlara verilen en özel hediyelerden biri olmuştur.

Siz de anneler günü, doğum günü gibi özel günlerde veya ortada hiçbir sebep yokken annenize mutluluk yayan kutsal papatya çiçeği ile süslenmiş kolye hediye etmek istiyorsanız seçiminizi kesinlikle isimli papatya kolye modelinden yana kullanmalısınız. Bu özel kolye onun en çok sevdiği kolye olacaktır.

Etiketler: Papatyalı Kolye, papatya kolyesi, Papatya Kolyesi
Haziran 23, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR