Terahertz Taşı Faydaları Nelerdir? Terahertz Taşı Bileklik Modelleri

Terahertz Taşı

Terahertz taşı doğada bulunmayan saf silikon ve titanyumdan oluşan özel bir malzemeden laboratuvar ortamında insan eli değerek yapılan taşlardan biridir. Japon bilim adamlarının icat ettiği yapay bir taş olsa da terahertz taşı faydaları ile bilinmektedir.

 

Piyasada diğer değerli ve doğal taşlara nazaran daha yeni olan terahertz taşı ile ilgili yazmış olduğumuz bu yazı diğer doğal taşlarla ilgili yazılardan farklıdır. Çünkü burada doğada bulunmayan bir taşdan bahsedilmektedir.

 

Peki bir yapay taş olan terahertz taşının ne gibi özellikleri vardır? Bu taş nasıl kullanılır?

Terahertz Taşı Faydaları

 

Şifa taşı ve enerji taşı olarak bilinen terahertz taşı, çok yüksek termal iletkenliğe ve saniyede bir trilyon kez salınım frekansına sahiptir. Bu taşda güzelliğin ve gücün bir araya geldiğine inanılmaktadır.

 

Taşın en büyük özelliği enerji taşı olarak kızılötesi ve negatif iyon enerjisi yaymasıdır. Zaten bu nedenle de insan vücuduna olumlu etki etmektedir. Şöyle ki öncelikle bu taşın yaydığı negatif iyonlar havayı zararlı radyosyon ve alerjenlerden arındırmaktadır. Böylece taş, vücudu zararlı radyasyondan ve elektromanyetik dumandan korur. Bu özellik terahertz taşı faydaları arasında en bilinen özelliğidir.

 

Kızılötesi radyasyonla ilgili araştırmalar sonucunda ise taşın birçok iyileştirici özelliği ortaya çıkmıştır. Terahertz taşı yaydığı kızılötesi radyasyonla temas ettiği vücutta metabolizmayı destekler, uykuyu ve sinir sistemini düzenler, oksidatif strese karşı korur, ağrılara (özellikle kas ağrılarına) ve yorgunluğa iyi gelir. Ayrıca bu taşın iltihabı azalttığı da tespit edilmiştir.

 

En önemli yanı ise onkolojik hastalıkların tedavisinde kullanılmasıdır.

 

İç enerji geri kazanıldığı ve vücutta kan dolaşımı iyileştiği zaman yaşlanma süreci yavaşlar, vücut genç ve sağlıklı hisseder. Terahertz taşı faydaları araştırılırken de bu taşın iç erenjiyi geri kazandırdığı, vücutta kan dolaşımını iyileştirdiği tespit edilmiştir. Aynı zamanda bu taş hücre aktiviresini artırır, yaşam gücü enerjisi verir. Terahertz taşı, sahibinin duygudurum bozukluğunu ortatan kaldırır, duyguları dengeler. Siz de iç enerjinizi geri kazanmak, yaşlanma sürecinizi doğal yollardan yavaşlatmak istiyorsanız terahert taşı size bu konuda yardımcı olacaktır.

 

Son olarak ise terahertz taşı, beyin hücrelerini uyarır ve beyin yarımkürelerini uyumlu bir şekilde çalışmaya teşvik eder.

 

Terahertz Taşı Bileklik

Terahertz taşı göz kamaştırıcı parlaklığa sahip rengi hafif çelik, koyu gümüş renkli metalik görünümlü bir taşdır. İnsan eli değerek üretilse de taşın iyileştirici özellikleri diğer doğal taşlar gibi vücuda temas ettiğinde ortaya çıkmaktadır. Bu nedenle de tarahertz taşı takı tasarımlarında yaygın olarak kullanılmakta, özellikle terahertz taşı bileklik şeklinde tercih edilmektedir.

Trahertz taşından yapılmış bileklik, çeşitli enfeksiyonlarla başa çıkmaya yardımcı olur. Aynı zamanda boncuklar atomlarını ve moleküllerini sahibinden aldığı enerjiye ve duygu durumuna, vücuttaki mevcut hastalıklara uyacak şekilde değiştirmektedir.

Diriliş Takı online sitesinde ve mağazalarında orijinal terahertz taşından yapılmış terahertz taşı bileklik bulabilirsiniz.

Etiketler: Terahertz Taşı
Nisan 05, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR