Yalnız Kurt Dizisi Konusu Neyi Anlatıyor? Gerçek mi?

Yalnız Kurt Dizisi Konusu

28 Ocak 2022 Cuma akşamı ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Yalnız Kurt dizisi Osman Sınav imzası taşıyor. Ülkemizdeki en başarılı dizi yapımlarının altında imzası olan Osman Sınav, yine herkesi ekrana kilitleyecek bir diziyle daha karşımızda. Peki, Yalnız Kurt dizisi konusu nedir? Ekrana yansıtılanlar gerçek mi, neyi anlatıyor ve oyuncuları kimlerdir? Bugün sizinle yeni dizi hakkında tüm detayları paylaşacağız.

 

Yalnız Kurt Dizisi Konusu Nedir? Neyi Anlatıyor?

 

Yalnız Kurt dizisi konusu 1950'li yıllardan başlayıp günümüze kadar olan tarihi olayları ele alıyor. 15 Temmuz darbe girişiminin neden ve nasıl gerçekleştiği de dizinin konusunu oluşturuyor. Bu sayede izleyicilerin kafasındaki soru işaretlerinin giderilmesi bekleniyor.

 

Daha önce de dile getirdiğimiz gibi dizi 28 Ocak 2022 tarihinde saat 20:00'da izleyiciyle buluştu. Türkiye'nin yakın tarihi Yalnız Kurt dizisi konusu olarak dikkat çekiyor. Amerikan Barış Gönüllülerinin ülkemize gelmesinden bu yana olan darbe, ihanet, anarşi, terör ve darbeler dizinin senaryosunu oluşturuyor.

Yalnız Kurt Dizisi Oyuncuları

 

Oldukça başarılı isimlerin rol aldığı yeni projenin oyuncu kadrosu şu şekildedir;

 

  • Cihan Ünal
  • Hasan Deniz Yaran
  • Damla Colbay
  • Murat Han
  • Polat Bilgin

 

Yalnız Kurt Dizisi 1. Bölüm’de Neler Oldu?

"Kurdoğlu" namıyla tanınan Altay, kafes dövüşü ile hayatını sürdürmektedir. Esra, mekânda silahların konuştuğu bir gecede kaçarak küçük kızına kavuşabilmek için Kurduğlu'ndan yardım ister! Konu çocuğun hayatı olduğundan altay bu yardım teklifini sorgulamadan kabul eder.

 

Yasadışı dövüşleri düzenleyen kişi Esra'nın da sevgilisi olan Doğan'dır ve ikilinin peşine düşer. Kurdoğlu Esra'ya yardım etmek için adım attığında, kendi geçmişine de giden bir yola girmiş olur. 1950'li yılların Türkiye'sinden şimdilere kadar gelen bu yolculukta Altay'a orman kulübesinde tek yaşayan "ihtiyar", Davut Bahardır rehber olacaktır.

 

 

Etiketler: Yalnız Kurt Dizisi Konusu
Ocak 29, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR