Abiye Hediye, Doğum Günü Hediyesi Ne Alınır?

Abiye Hediye

Sevdiğiniz insanlara hediye vermenin günü veya özel bir sebebi olmamalı. Özellikle bu kişiler ailenizin bir üyesiyse… Annenize, babanıza, abinize, ablanıza ve kardeşinize ortada hiçbir sebep yokken de küçük hediyeler verebilirsiniz. Ama söz konusu özel günler olduğu zaman işin rengi değişiyor. Özel günlerde onlara özel hediyeler almak ve onları değerli hissettirmek gerekir. Peki ailenin ikinci babasına, abiye doğum günü hediyesi olarak ne alınabilir?

 

Bu defa sizlere abiye hediye fikirleriyle geldik. Abinizin doğum günü hediyesini şimdi bizimle birlikte seçin.

 

Abiye Hediye

Abime doğum gününde ne hediye alırım diye düşünmeye son. Abinize doğum gününde 925 ayar gümüş madeninden üretilmiş şık bir takı hediye etmeye ne dersiniz? Gümüş takı kalıcı bir hediye olacaktır. Ayrıca bu özel hediyeyi abiniz her zaman üzerinde taşıyacak, her baktığında size hatırlayacaktır.

 

Şimdi size vereceğimiz tavsiyeler ve hediye önerileriyle artık abinize ne alacağınızı çok düşünmeyeceksiniz. Aslında Diriliş Takı olarak geniş ürün yelpazemizle sizlere sunduğumuz birbirinden güzel tasarımlara sahip şık ürünlerimizin arasından seçim yapmakta zorlanabilirsiniz J

 

Eğer abiniz takı takmayı seviyorsa abiye alınacak hediyeler arasında gümüş takı gerçekten en güzel seçim olacaktır. Sadece yapmanız gereken şey abinizin takı zevkini, giyim tarzını ve hangi takıları takmayı sevdiğini iyi bilmeniz. Bunu iyi bilirseniz doğru seçim yapabilirsiniz. Aynı zamanda onun ideolojisini, neye ilgisini olduğunu da bilmeniz işinize yarayabilir. Örneğin Türklüğe önem veriyorsa ona üzeri ay yıldız, bozkurt, üç hilal, Göktürkçe Türk yazısı işlemeli Türk yüzükleri, tarihe meraklıysa Osmanlı Tuğrası veya Arması işlemeli Osmanlı Yüzükleri yada şahsına münhasır bir kişiliği ve tarzı varsa zihgir yüzükleri arasından yüzük seçebilirsiniz.

 

Abiye Doğum Günü Hediyesi

 

Diyelim ki abinize doğum günü hediyesi olarak gümüş takı almaya karar verdiniz. En çok kullandığı takı çeşiti hangisi? Yüzük takmayı sever mi? Seviyorsa taşlı mı? Taşsız mı? İhtişamlı takılar mı takıyor? Ya da tercihi sade bir zincir kolye mi? Acaba şık tasarımlı kolye ucu olan kolye mi hediye etseniz? Peki bilekliğe ne dersiniz? Kafanız mı karıştı? O zaman bir kaç ürünü birlikte inceleyelim.

 

Erkek Gümüş Yüzük

 

Yüzük takmayı seviyorsa abiye doğum günü hediyesi olarak yüzük almakla yüzüklerinin yanına birini de siz ekleyebilirsiniz.

 

1 - Abiniz taşlı yüzükler takmayı seviyorsa tercihinizi doğal taşlı yüzüklerden yana kullanmanızı öneriyoruz. Oval kesim oniks taşlı yanları el işi desenlerle süslenmiş bu erkek gümüş yüzük abinizin tarzını şıklaştıracaktır. Popüler taşlardan biri olan oniks taşı günlük yaşamda sahibine eşlik eder, onu stresten korur, sabırlı olmasını sağlar.

 

 

2 - İhtişamlı yüzükler takmayı seven bir abiniz varsa kehribar taşlı yüzük onun kişiliğini mükemmel bir şekilde yansıtacaktır. Hz. Süleyman mührü motifli kehribar yüzü abiye hediye edilebilecek en anlamlı hediyelerden biri olabilir. Özel anlamı olan Hz.Süleyman mührü kehribar taşın büyülü özellikleriyle birleşerek abinize güç verecek, onu pozitif enerjiyle yükleyecektir.

 

 

 3 – Kendine has tarzı olan abiniz taşsız ama üzeri motif işlemeli yüzükler seviyorsa ona özel anlamı olan bir motifle işlenmiş 925 ayar gümüş yüzük hediye edebilirsiniz. Seçiminizi üzeri bozkurt işlemeli yanları Osmanlı desenleriyle süslenmiş yüzükten yana kullanabilirsiniz. Bu yüzük aynı zamanda abinizin Türklüğe ve köklerine bağlılığını da yansıtacak özel bir aksesuarı olacaktır.

4 –Eğer abinize sıradışı bir yüzük hediye etmek istiyorsanız kesinlikle bu zihgir yüzüğü olmalı. Zihgir yüzükleri ruhu olan, kişiye özel yüzüklerdir. Doğuş desenli gümüş zihgir yüzük de abinizin tarzını çok iyi tamamlayan mükemmel tasarımlı ve özel anlamlı bir hediye olabilir. Zihgir yüzüğün ne ifade ettiğini bilmek istiyorsanız Ruhu olan Yüzük: Zihgir blog yazımızı okuyabilirsiniz ( https://blog.dirilistaki.com/zihgir/ )

 

 

5 -  Abiniz takı olarak kolye kullanıyorsa son zamanların en çok satan dualı kolye modellerinden birini abiye doğum günü hediyesi olarak seçebilirsiniz. Nazar ayeti işlemeli 925 ayar gümüş kolye abinizin üzerinde taşıyacağı onu her zaman koruyacak aynı zamanda şık bir aksesuarı olacaktır.

 

6 – Çoğu erkek bileklik takmayı sever. Eğer abiniz de bileklik takmayı tercih ediyorsa şık bir bileklik de düşünebilirsiniz. Örneğin, her tarzla kombin edilebilecek el işi kazaz sade örgü gümüş bileklik şık bir seçim olacaktır.

 

 

 

Abiye Alınacak Hediyeler

Abiye alınacak hediyeler ile ilgili sizler için hazırladığımız listenin sonuna geliyoruz. Benim abim takı takmayı sevmiyor diyorsanız ona tesbih veya deri cüzdan hediye edebilirsiniz.

 

1 – Tesbih sevmeyen Türk erkeği yoktur diye düşünüyoruz. Abinizin de kesin bir tane bile olsa tesbihi vardır. Birini de siz alsanız fena mı olur? Sizin hediyeniz olan tesbihi hep yanında taşır. Baktıkca size hatırlar. Kırmızı renk geçişli gümüş kazaz püsküllü tesbih abinizin elinde çok şık duracaktır.

 

2 – Deri cüzdan veya kartlık da abiye hediye fikirleri arasında alternatif bir seçim olarak yer alır. %100 deriden üretilmiş kanserojen madde içermeyen deri koleksiyonumuzdan abinize şık bir cüzdan hediye edebilirsiniz. Size işlevselliği ve şık  tasarımı ile müşterilerin memnun kaldığı en çok satan Vano model telefon bölmeli deri cüzdan modelimizi tavsiye ediyoruz.

 

Etiketler: Abiye Hediye, Abiye ne hediye alınır, abiye doğum günü hediyesi
Haziran 22, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR