Anneler Günü Hediyesi Fikirleri (+1000 Harika Seçenek)

Anneler Günü Hediyesi Fikirleri (+1000 Harika Seçenek)

Anneler en değerli varlığımızdır. Onların değerli olduğunu her fırsatta hissettirmeye çalışırız. Anneler günü ise bu değeri anlatabilmek için çok güzel bir fırsat veriyor bize. Yılda bir gün onlara özel olarak kutlanan bu günde anneye hediye alarak ona olan sevgimizi gösterebiliriz.

 

100 yılı aşkın bir süredir dünya genelinde kutlanan Anneler Günü, aslında Anna Jarvis adında bir kızın ABD’de annesinin vefatından sonra onu anmak ve anne olmanın önemini anlatmak için hazırladığı bir törenle önem kazandı. Uzun süren mücadelelerden sonra Anneler Günü, her yıl mayıs ayının ikinci pazar gününde resmi olarak olarak kutlanmaya ve bu günde annelere hediye alınmaya başlandı.

 

Yılda bir kez annelere özel kutlanan ve onların hayatımızdaki önemini, yerini anlatan anneler gününde anneye alınacak hediyeler nelerdir?

 

Anneler Günü Hediyesi

 

Bu defa Diriliş Takı online sitesinden sizler için seçtiğimiz çok şık anneye hediye fikirleri ile geldik. Şıklığından ödün vermeyen, tarz görünmeyi seven annenizin Anneler Günü hediyesi için fikirlere göz atmaya ne dersiniz?

 

Eğer şimdiden anneye hediye bakmaya başladıysanız sizler için hazırladığımız liste kesinlikle işinize yarayacaktır.

 

1. Beyaz Taşlı Altın Kalemli Gümüş Kadın Bileklik  

2. Melek Gümüş Kadın Kolye

3. Kalp Model Hayat Ağacı Rodyum Kaplama Gümüş Kolye

4. Klasik Taşlı Gümüş Küpe

5. Taşlı Çiçek Bayan Gümüş Bilezik

6. Mavi Oval Taşlı Tektaş Efektli Kadın Gümüş Yüzük

7. Damla Taşlı Gümüş Bayan Küpe

8. Oval Motifli Ayet İşlemeli Gümüş Kolye

9. Sarılan El Model Rose Gümüş Yüzük

10. Annem Gümüş Kolye

 

En Şık Anneler Günü Hediyesi

 

1. Beyaz Taşlı Altın Kalemli Gümüş Kadın Bileklik şıklığından taviz vermeyen zarif kadınların seçimidir.

Siz de annenizin ince bileklerini süslemek istiyorsanız Diriliş Takı’nın mükemmel tasarımlarından olan Beyaz Taşlı Altın Kalemli Gümüş Kadın Bileklik modelini anneye alınacak hediyeler listesine en başa yazabilirsiniz. Beyaz yuvarlak kesim zirkon taşlarla süslenmiş altın kalemli, 925 ayar gümüş madeninden üretilmiş bu bileklik annenizin girdiği her ortamda parlamasına ve dikkat çekmesine sebep olacaktır.

 

2. Size hayat veren meleğinize melek model gümüş kadın kolye hediye etmeye ne dersiniz?

Kişiselleştirilebilen, kanatları beyaz ve siyah mikro zirkon taşlarla süslenmiş, şık tasarımlı Melek Gümüş Kadın Kolye annenize çok yakışacaktır. Işıltılı görünüme sahip olmasına rağmen günlük hayatta kullanılmaya çok uygun olan bu kolye annelere hediye olarak tercih edilen kolye modellerindendir. Siz de bu anlamlı ve şık hediye ile annenizi ona ait olan bu özel günde sevindirebilirsiniz.

 

3. Anneye hediye fikirleri için seçtiğimiz bir diğer kolye ise Kalp Model Hayat Ağacı Rodyum Kaplama Gümüş Kolye modelidir.

Kalp şeklinde kesilmiş 925 ayar gümüş plak üzerine işlenmiş kökleri toprağa sımsıkı sarılırken dalları her gün daha yeşeren ve çiçeklenen Hayat Ağacı motifli kadın gümüş kolye, Anneler Günü’nde anneye hediye olarak verilebilecek çok anlamlı ve değerli bir takı olabilir.

Anneler de tıpkı hayat ağacının güçlü kökleriyle toprağa sarıldığı gibi ailesine sımsıkı sarılır, o güçlendikce aile de hayat ağacının dalları gibi yeşerir ve bereketlenir.

 

4. Annenize klasik bir hediye almak istiyorsanız seçiminizi Klasik Taşlı Gümüş Küpe modelinden yana kullanabilirsiniz. Işıltılı beyaz zirkon taşlarla süslenmiş gold renkli küpeler anneye alınacak hediyeler sırasında kurtarıcı parçalardan biridir.

 

5. Anneniz ışıl ışıl takılar takmayı seviyorsa Taşlı Çiçek Bayan Gümüş Bilezik tam onun tarzını yansıtan bir modeldir.

Hem günlük hayatta hem de bir davete giderken veya özel bir günde kullanılabilecek gümüş bileklik modellerinden olan bu bileklik kelepçe şeklinde tasarlanmıştır. Bilekliğin ön tarafı tek sıra halinde beyaz taşlarla dizilmiş çiçeklerle süslenirken arka kısmı sade bırakılmıştır. Bu bileklik anneye hediye fikirleri sırasında şık tercihlerden olabilir.

 

6. Kadınlar kaç yaşında olursa olsun tektaş onları her zaman mutlu eden hediylerlerden biridir. Anneye hediye olarak tektaş gümüş yüzük mükemmel bir seçim olabilir.

Sizler için seçtiğimiz Mavi Oval Taşlı Tektaş Efektli Kadın Gümüş Yüzük annenizin ellerine çok yakışacaktır. Mavi renkli oval kesim taşın çevresi ve yüzüğün yan kısımları beyaz mikro taşlarla süslenmiştir. Zarif ve ışıltılı görünümlü bu gümüş yüzük modelini anneniz kesinlikle beğenecektir.

 

7. Damla Taşlı Gümüş Bayan Küpe zarif tasarımıyla çok şık bir görünme sahiptir. Kadın gümüş takı modellerinde en çok sevilen ve tercih edilen renklerden biri olan rose renkte tasarlanan gümüş küpe modelinin üst kısmı yine beyaz mikro taşlarla süslenirken uç kısmındaki sallantılı damla kesim zirkon taş detayı küpeye hareket katmış ve tasarımı tamamlamıştır.

 

8. Bizi kötülüklerden ve yanlışlardan korumaya çalışan annelere hediye olarak biz de onu koruyacak duaların yazıldığı dualı gümüş kolye alabiliriz.

Hatta seçiminizi Diriliş Takı tasarımlarından biri olan Oval Motifli Ayet İşlemeli Gümüş Kolye modelinden yana kullanabilirsiniz. Silver, rose, gold renkleri kullanılarak, üç farklı boyutta 925 ayar gümüş plaktan kesilmiş oval motifli kolyenin üzerinde Nazar duası ve Ayetel Kürsi işlenmiştir.

 

9. Anneye hediye olarak taşsız, gösterişsiz minimalist tasarımda bir takı almaya ne dersiniz? Tıpkı bebekliğinizdeki gibi küçük ellerinizle annenizin parmağına sarılmak ister misiniz? Sarılan El Model Rose Gümüş Yüzük modeliyle bunu yapabilirsiniz.

Diriliş Takı sizlere sade ve minimalist ama bir o kadar da derin anlamlar yüklenebilecek çok özel tasarıma sahip sarılan el model yüzük sunuyor. Bu yüzük, anneye alınacak hediyeler arasında en farklı ve en anlamlı seçim olacaktır.

 

10. Anneye hediye fikirleri listesinde en sona yazsak da en özel hediye Annem Gümüş Kolye modelidir. Sonsuzluk simgesiyle birleşen Annem yazılı 925 ayar gümüş madeninden üretilmiş bu özel tasarım, annenize sonsuz sevgiyle bağlı olduğunuzu, onun ne kadar değerli olduğunu ifade eden çok özel bir hediye olacaktır.

Siz de annenize Anneler Günü’nde çok özel hediyeler arıyorsanız sizler için hazırladığımız bu listeden seçiminizi yapabilir ya da daha fazla seçime Diriliş Takı online sitesinden ulaşabilirsiniz.

 

Etiketler: Anneler Günü Hediyesi, Anneler Günü Hediye fikirleri, Anneler Günü Hediyeleri
Şubat 09, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR