Aşk Kolyesi İşe Yarıyor mu? En Zarif Aşk Kolyeleri

Aşk Kolyesi

Sonsuz aşkı ifade etmenin bir sürü yolu vardır. Bunlardan ilkinin, aşkı ifade etme tarzının zaten sözler olduğunu hepimiz biliyoruz. Aşkınızı sözlerle her zaman ifade edebilirsiniz. Ama bazen bu yeterli olmuyor. Galiba bu kelimeleri bir de hediye ile taçlandırmak gerekiyor. Aşkınızı ifade ederken kelimelerin kifayetsiz kaldığını mı düşünüyorsunuz? Aşkınızın ifadesi olarak sevdiğiniz kadına aşk kolyesi hediye almaya ne dersiniz?

 

Aşk Kolyeleri

 

Söz uçar yazı kalır diye bir ata sözü vardır. Biz de aşk sözleriniz uçar ama aşk kolyeleri ile aşkınızın anısı, hatırası kalır dedik ve sizler için hayatınızda sevdiğiniz ve değer verdiğiniz kadınlara hediye etmek için DİRİLİŞ TAKI online sitesinden aşk konseptli kolyelerden bir liste hazırladık.

 

Aşk kolyesi diyince çoğu kişinin aklına bu hediyenin sadece eşe veya sevgiliye verilebileceği geliyor. Hayatınızdaki sevdiğiniz kadınlara hediye edebilirsiniz dedik çünkü aşk kolyesi hediye etmek için illa sevgilinizin, eşinizin olmasına gerek yok. Aşk kolyeleriyle eşinize veya sevgilinize sonsuz sevginizi ifade ederken, aynı zamanda bu kolyelerden kızınıza da alabilir ona olan sevginizi anlatabilir, ilk aşkınızın aslında anneniz olduğunu annenize aşk kolyesi hediye ederek söyleyebilirsiniz.

 

Peki aşk kolyesi nedir ve nasıl tasarlanır? Aşk kolyesi sadece aşkı sembolize etmek için mi hediye edilir yoksa aşk kolyesi işe yarıyor mu ? Özellikle aşk kolyesinin işe yarayıp yaramadığını soran çok kişi var. Önce aşk kolyelerinin tasarımlarıyla başlayalım.

 

Aşk kolyelerinin kendi içlerinde farklı tasarımlara sahiptir. Ama genel anlamda aşk kolyelerinin kalp model, sonsuzluk model veya sonsuz aşkı simgeleyen farklı bir motifle işlenmiş, üzerinde isim veya harf yazılabilecek tasarımlarda oluğunu söyleyebiliriz.

 

Sizler için seçtiğimiz kolyelerden birincisi sonsuzluk model üzeri siyah beyaz mikro zirkon taşlarla süslenmiş, aşk yazılı kolyedir. Bu ebedi aşk kolyesi eşiniz veya sevgilinizle sonzuz aşkınızın simgesi olabilir.

 

 

Aşk kolyeleri için vazgeçilmez modeller kalp model olanlarıdır. Sizlere hem kalp model hem de kolye üzerine işlenen daha farklı motiflerin birleşmesiyle oluşan çok anlamlı aşk kolyesi seçtik. Güvercin model kalp tektaş gümüş kolye eşinizin her zaman üzerinde taşıyacağı kolye olacaktır. Güvercin aşkın ve saflığın sembolüdür. Tektaş zaten kadınların vazgeçilmezidir. Hem kalp hem güvercin motifi, bir de üzerine tektaş. Eşiniz bu kolyeye bayılacaktır.

 

 

Kalp içerisine işlenmiş hayat ağacı motifli gümüş kolye annenize aşkınızı ifade etmenin mükemmel yolu olabilir. Nasıl mı? Hayat ağacının hem Türk hem de farklı mitolojilerde derin anlamları var. Ama öncelikle hayat ağacı kökleri toprağı saran ve göklere uzanan uzanan, aynı zamanda tüm dünyayı aydınlatan güneşi sembolize eder. Bu nedenle dünyanızı aydınlatan annenize bundan güzel bir hediye olamaz.

 

 

Küçük aşkınızı da unutmadık. Renkli baget taşlarla süslenmiş kalp model aşk kolyesi küçük kızınıza veya kız kardeşinize olan sonsuz sevginizin sembolü olabilir.

 

 

Aşk Kolyesi İşe Yarıyor Mu?

 

Aşk kolyesi nasıl işe yarar veya işe yarıyor mu soruları gerçekten çok sorulan sorulardan biridir. Aşk kolyeleri sadece kalp model olan kolyeler değildir. Şöyle ki eski zamanlardan beri aşk taşları olmuştur. Bu taşların ailedeki bağlılığı, kişiler arasındaki aşkı güçlendirdiğine inanılmış bu taşlardan kolyeler kullanılmıştır.

 

Peki bu taşlarla tasarlanmış aşk kolyesi işe yarıyor mu ?

 

Aşk taşı denilen taşlardan biri pembe kuvars taşıdır. Pembe kuvars koşulsuz sevginin taşı olarak bilinir. Taşın çok eski olduğu söyleniyor. Şöyle ki taşın kökleri Antik Yunan ve Roma`da aşk tanrıçası olan Afrodit ve Venüse dayanıyormuş. Pembe kuvars kalp çakrasıyla bağlıdır, sahibine güçlü sevgi ve şifa verir. Aşkı temsil ettiği için uzun yıllar romantik ritüellerin ve törenlerin taşı olmuştur. Şimdi siz de DİRİLİŞ TAKI online sitesinde pembe kuvars taşıyla tasarlanmış aşk kolyesine sahip olabilirsiniz.

 

 

Aşk kolyesi için en ideal taşlardan biri de ametist taşıdır. Ametist taşının Aziz Valentine taşı olduğunu biliyor muydunuz? Efsaneye göre Aziz Valentine üzerinde aşk tanrısının gravürü bulunan ametist taşlı bir yüzük takarmış. Bu nedenle de ametist taşı sadık aşıkların taşı olarak biliniyor. Bu taş aynı zamanda şubat ayının da taşıdır. Bunun da tabi ki Aziz Valentine ve sevgililer günüyle bir ilgisi vardır. Şöyle ki ilişkinizde derin bir anlam arıyorsanız kesinlikle seçiminiz ametist taşlı kolye olmalı. Bu taş sevgi, aşk dolu ilişkiyi geri kazanmak ve sürdürmek için seçilebilecek en önemli taşlardan biridir. Eski zamanlarda çiftler birbirilerine sadakat sözü olarak ametist taşlı yüzükler verirmiş. Siz de sevgilinize bu kolyeden hediye ederek ona sadakat sözü verebilirsiniz.

 

 

Aşkı simgeleyen diğer doğal taşlardan biri de turkuaz taşıdır. Turkuaz romantik aşkı harekete geçirir veya aşkı arıyorsanız bulmanıza yardımcı olur. Şöyle ki rivayete göre sonsuz aşkı ve mutluluğu getireceğine inandıkları için eski zamanlarda aşıklar birbirilerine turkuaz taşlı yüzük hediye edelermiş. Turkuaz taşlı kolye sonsuz aşkınızın simgesi olabilir.

 

 

ÖNEMLİ NOT: Taşlı kolye modelleri hem kadınların hem de erkeklerin kullanabileceği şekilde tasarlanmıştır.

 

Aşk Kolyesi

 

Son olarak aşkınıza kolye hediye etmek istiyorsanız seçiminizi kalp model madalyon kolyeden yana da kullanabilirsiniz.

 

 

Kalp model parfüm şişesi gümüş kolye de aşk kolyeleri arasında çok sevilen kolyelerden biridir. Dilerseniz bu kolyeyi hediye ederken kolyeyi kendi kokunuzla doldurabilir, bu kokunun her daim ona sizi hatırlatmasını sağlayabilirsiniz.

 

 

Etiketler: Aşk Kolyesi
Mart 16, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR