Erkek Kardeşe Hediye, Doğum Günü Hediyesi Ne Alınır?

Erkek Kardeşe Hediye

Kadınlara hediye seçmek zordur derler ama sanki erkekler için seçim yapmak çok daha zor gibi. Çünkü erkeklerin kullandığı aksesuarlar, takılar, kıyafetler kadınlarda olduğu gibi çok çeşitli değildir. Söz konusu aileden bir erkekse özellikle erkek kardeşse hediye seçmek daha da zorlaşabiliyor. Bir abla veya abi olarak erkek kardeşe hediye onun sizdeki değerini tam olarak anlatamasa da doğum günü için düşünülmüş ve özel olarak seçilmiş bir hediye onu çok mutlu edecektir. 

 

Bu defa sizlere erkek kardeşe alınacak hediyeler listesiyle geldik. Erkek kardeşinizin doğum gününe az bir süre kaldıysa ve siz hala ne alacağınıza karar veremediyseniz, o zaman burada sizlerle paylaşacağımız hediye fikirleri işinize yarayacaktır.

 

Erkek Kardeşe Hediye

 

Abiler ve ablalar kardeşlerine doğum günlerinde veya herhangi bir özel günde her zaman onların ihtiyacı olan bir şeyi almayı tercih ederler. İhtiyaçlar hiç bitmez. Bu defa erkek kardeşinize doğum gününde değişiklik yapmaya, sizi hatırlatan ve hep üzerinde taşıyabileceği hediye almaya ne dersiniz?

 

Bu ne olabilir dediğinizi duyar gibiyiz. Eğer ona sizi hatırlatacak ve her zaman kullanabileceği bir hediye almak istiyorsanız size erkek gümüş takı modellerini incelemeyi öneriyoruz. Hatta önermekle kalmıyor erkek kardeşe doğum günü hediyesi listemizi tam da erkeklere özel tasarlanan takılardan hazırlıyoruz.

 

Onu en iyi tanıyan kişilerden biri sizsiniz aslında. Neleri sevdiğini, ilgi alanlarını, nasıl bir tarzı olduğunu, ne giydiğini, hangi takıyı kullanmayı sevdiğini biliyorsunuzdur. Tabi bir de erkek kardeşinizin yaşı da önemlidir. Hazırsanız o zaman size muhteşem hediye fikirlerimizi sunuyoruz.

 

Erkek Kardeşe Doğum Günü Hediyesi

 

1 – Pusula Kanatlı Gümüş Yüzük

 

 

Modaya ayak uyduran, şıklığından ödün vermeyen genç bir erkek kardeşiniz varsa yaşına uygun olarak ona taşsız yüzükler almanızı tavsiye ediyoruz. Tabi ki tercihiniz kardeşinizin giyim ve takı tarzına göre de değişebilir. Ama yaşını yansıtacak çok da ağır kaçmayacak bir yüzük istiyorsanız üst kısmı pusula işlemeli, yanları kanat motifiyle süslenmiş Pusula Kanatlı Gümüş Yüzük erkek kardeşinize hediye olarak doğru bir seçim olabilir.

 

 

2 – Oval Kaplan Gözü Taşı İşlemeli Gümüş Yüzük

 

Eğer erkek kardeşinizin taşlı yüzüklere merakı varsa kaplan gözü taşlı yüzükler arasından erkek kardeşe hediye seçebilirsiniz. Bu taş erkeksi erenjisi, mükemmel ışık yansımaları ve şık görünümüyle ekreklere en çok yakışan doğal taşlardan biridir. Oval Kaplan Gözü Taşı İşlemeli Gümüş Yüzük yaşına ve tarzına bakmaksızın her erkeğin sevebileceği yüzük modellerinden biridir. Oval kesim kaplan gözü taşlı yüzüğün yanlarındaki modern işlemeler bu yüzüğü zamansız tasarımlardan birine çevirmiştir.

 

 

3 – Kehribar Taş Ay Yıldız Bayrağımız Gümüş Yüzük

 

Ay yıldız yüzükler damarında Türk kanı taşıyan hiçbir erkeğin hayır diyemeyeceği yüzüklerdendir. Kehribar taşın ihtişamıyla tasarlanmış yanları modern desenlerle süslenmiş taş içerisi Ay yıldız motifi işlemeli bu şık yüzüğü de yine erkek kardeşinizin yaşına ver tarzına bakmadan gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

 

 

4 – Barbaros Hayrettin Paşa Sancağı İşlemeli Gümüş Kolye

 

 

Erkek kardeşe doğum günü hediyesi alırken onun ilgi alanlarını bilmeniz işinizi işinizi kolaylaştırabilir. Tarihe meraklı özellikle Osmanlı tarihine meraklı bir kardeşiniz varsa seçiminizi Osmanlı motifli takılardan yana kullanabilirsiniz. Barbaros Hayrettin Paşa Sancağı İşlemeli Gümüş Kolye kardeşinizi mutlu edebilecek hediyelerden biri olacaktır.

 

 

5 – Aslan Figürlü Zırh Gümüş Bileklik

Erkek kardeşinize özel tasarım şık bir hediye almak istiyorsanız Diriliş Takı’nın Özel Seri koleksiyonunu incelemeyi tavsiye ediyoruz. Sizler için erkek kardeşe alınacak hediyeler listemize bu seriden çok şık tasarıma sahip tamamı el işi olan Aslan Figürlü Zırh Bileklik  modelini ekliyoruz. Özel mekanizmayla açıkıp kapanan bileği saran şık tasarımlı bu bileklik erkek kardeşinizin girdiği her ortamda dikkatleri üzerine çekmesini sağlayacaktır.

 

 

Erkek Kardeşe Alınacak Hediyeler

 

Erkek kardeşe doğum gününde alınacak hediyeler listemizin için seçtiğimiz en özel hediyeleri en sona sakladık. Kardeşime doğum gününde ona özel olan bir hediye almak istiyorum diyorsanız Diriliş Takı’nın kişiye özel ürünler kategorisi tam size göre. Buradan erkek kardeşe hediye olarak yüzük, bileklik ve kolye modelleriyle beraber kişiye özel deri cüzdan da alabilirsiniz. Birlikte kişiye özel ürünlere bakmaya ne dersiniz?

 

1 – Kişiye Özel Dippio Model Deri Kartlık Cüzdan

 

Diriliş Takı olarak sizlere kişiselleştirebileceğiniz cüzdan ve kartlık modelleri sunuyoruz. Dippio model işlevselliği ve farklı renk seçenekleriyle erkek kardeşinizin zevkine uygun bir model olacaktır.

 

 

2 – Kişiye Özel Mineli İsim Yazılı Gümüş Yüzük

 

 

Kişiye özel ürünlerden erkek kardeşe doğum günü hediyesi olarak modern görünüme sahip ama yanları geleneksel desenlerle süslenmiş iki farklı tarzı kendinde barındıran mineli isim yazılı gümüş yüzüğü tercih edebilirsiniz.

 

 

3 – Kelime-i Tevhid Ay Yıldız İçerisi Arapça İsim Yazılı Gümüş Kolye

 

 

Kelimelerin ve zikirlerin en faziletlisi Ay Yıldız şekilde işlenmiş Kelime-i Tevhid  yazılı isimli gümüş kolye erkek kardeşinizin boynundan hiç çıkarmayacağı en değerli kolyesi olacaktır.

 

 

4 – Polis Armalı Gümüş Yüzük

 

Son olarak size çok özel bir hediye önerisi sunuyoruz. Erkek kardeşiniz polis veya askerse ona verilebilecek en güzel hediye icra ettiği bu kutsal mesleği ifade eden bir takı olabilir. Asker ve Polis Yüzükleri arasından kardeşinizin mesleğine uygun yüzük seçebilir, kendi zevkinize ve kardeşinizin görevine uygun olarak kişiselleştirebilirsiniz.

 

 

 

Etiketler: Erkek Kardeşe Hediye, erkek kardeşe doğum günü hediyesi, erkek kardeşe ne hediye alınır
Haziran 30, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR