Evlilik Yıldönümü Hediyesi Erkek ve Bayan Tavsiyeleri

Evlilik Yıldönümü Hediyesi

Evlilik yıldönümü hediyesi arayışları ve evlilik yıl dönümü için ne alınır? sorusu özellikle bu günü kutlamayı ihmal etmeyen evli çiftlerin her yıl yaşadığı küçük ama tatlı bir krizdir.

 

Evlilik yıldönümü, hayatımızda belki de doğum gününden sonra gelebilecek en özel gündür. Çünkü bugün hayatımızı sevdiğimiz kişiyle birleştirdiğimiz, bir ömür boyu hastalıkta ve sağlıkla birlikte olacağımıza yemin ettiğimiz gündür.

 

Öyleyse böyle önemli bir gün hediyesiz geçer mi? Asla. Peki evlilik yıldönümü hediyesi erkek için ne alınır? Evlilik yıldönümü hediye fikirleri kadın için ne gibi seçenekler vardır?

 

Birkaç başka özel gün gibi evlilik yıldönümü de her yıl tekrarlanan özel günlerden olduğu için bir süre sonra hediye fikirleri tükeniyor. Durum böyle olunca da daha farklı, akılda kalıcı veya etkileyici evlilik yıldönümü hediye fikirleri arayışları başlıyor.

 

Evlilik yıldönümü için alınacak hediyenin diğer yıllarda alınan hediyeden farklı olmasından daha çok kalıcı ve düşünülmüş bir hediye olması daha güzel bir seçim olabilir. Bu nedenle biz de bu yazımızda kalıcı hediye olabileceğini düşünerek Diriliş Takı online sitesinden evlilik yıldönümü hediyesi olarak sizler için gümüş takılar seçtik.

 

Kadına Evlilik Yıldönümünde Ne Hediye Alınır?

 

Gümüş takılar evlilik yıldönümü hediye fikirleri kadın için klasik bir seçim olabilir. Ama bu hediyeye farklı anlamlar yüklemek onu daha değerli yapmak sizin elinizde.

 

Peki eşime evlilik yıldönümü için gümüş takı alırken onu nasıl farklılaştırabilirim? Nasıl bir anlam katabilirim? dediğinizi duyar gibiyiz. O zaman şimdi okuyacağınız liste işinize yarayacaktır.

 

1. Eşinize evlilik yıldönümünde yeni gümüş alyans almaya ne dersiniz? Eğer evliliğinizde belli bir süreyi aştıysanız alyanslarınızı yenisiyle değiştirmenin tam zamanı. Ayrıca sizlere teklif ettiğimiz gümüş alyanslar alışılagelmiş alyans modellerinden değildir.

 

Diriliş Takı sizlere kişiye özel ürünler kategorisinde kişiye özel alyans modelleri sunuyor. Birkaç farklı modelden oluşan bu kategoride evlilik yıldönümü hediyesi olarak farklı tasarımlarda gümüş alyans yüzükler bulabilirsiniz. Bu alyansların özelliği isimlerin ve tarihin yüzüğün iç kısmında değil üst kısmında yazılmasıdır. Siyah zemin üzerinde isimlerin üç boyutlu şekilde işlendiği yan kısımları şeritli alyans hem çok tarz ve şık görünüyor hem de farklı tasarımıyla görenlerin dikkatini çekiyor. Eşinize hediye edeceğiniz bu özel tasarımdaki alyans gerçekten de özel bir anlama sahip olacaktır.

 

2. Lotus çiçeği sabahın ilk ışıklarıyla açan hava karardığında kapanan çiçektir. Bu nedenle de Güneş`in yeniden doğuşunu simgeler, canlılığın yenilenmesi ve ölümsüzlüğü ifade eder.

 

Evlilik yıldönümü hediye fikirleri kadın için alabileceğiniz yine anlamlı hediyelerden biri Lotus setler arasından anlamını en çok beğendiğiniz bir renkteki lotus set olabilir. Örneğin eşinize Pembe Renk Lotus Model Gümüş Set hediye edebilirsiniz.

 

Pembe rengin lotus çiçeklerinin temel rengi olduğu ve bu renk lotus çiçeklerinin en gerçek lotus çiçeği olduğu söylenilmektedir. Yazın birinci yarısında lotus çiçeği pembe renkte açar, ama ilerleyen dönemlerde başka renge, beyaz renge dönüşebilir. Ayrıca pembe lotus çiçeği aydınlanmayı ifade eder. Lotus çiçeği hikayesi ile evlilik yıdönümünde eşinizin gönlünü yeniden fethedebilirsiniz.

 

3. Kar kristallerinin aslında güneşi sembolize ettiğini biliyor muydunuz? Kar genelde güneşin az olduğu zamanlarda yağar ama ışıltısını ve bize yansıyan beyaz rengini aslında güneşten alır. Kar taneleri kışın yere düşer, ilk baharda erir ve suya karışır. Bu nedenle de sürekli geri dönüşümü ve yeniden doğuşu, sonsuzluğu sembolize eder.

 

Kadınlar için ise zerafeti ve ışıltıyı temsil eder. Bu özel anlamları ifade eden Yüz Dilde Seni Seviyorum Kar Tanesi Model Gümüş Kolye evlilik yıldönümü hediyesi olarak mükemmel bir seçim olabilir. Mutluluk getiren ve saflığı sembolize eden kar tanesini hayatınızdaki en özel kişiye hediye edebilirsiniz. Mikro zirkon taş süslemelerle parlak görünüme sahip bu kadın gümüş kolye ile hem de ona 100 dilde aşkınızı ifade edebilirsiniz.

 

4. Hayat ağacının Türk kültüründe önemli bir yeri ve anlamı vardır. Hayat ağacı anlamı itibarile toprağa bağlı derin kökleriyle gücü, geniş dallarıyla bolluğu ve bereketi simgeler, aileye işaret eder.

 

Hayat Ağacı İsim Yazılı Gümüş Kolye de evlilik yıldönümü hediye fikirleri kadın için güzel bir seçim olabilir. Sahip olduğu derin anlam ve üzerine yazılacak olan isimlerle birlikte bu kolye eşinizin her zaman yanında taşıyacağı en değerli aksesuarı olacaktır.

 

5. Eğer bu kadar fazla detaya inmek istemiyorsanız evlilik yıldönümü hediyesi olarak eşinize klasik bir seçim yapabilir ona tektaş alabilirsiniz. Seçiminizi ise Diriliş Takı Baget Tektaş Gümüş Bayan Yüzük modelinden yana kullanabilirsiniz. Naif ve şık görünüme sahip, ışıltılı tektaş gümüş yüzük eşinizin zarif ellerine çok yakışacaktır.

 

Evlilik Yıldönümünde Erkeğe Hediye Fikirleri

 

Evlilik yıldönümü işin eşinize hediye arıyorsanız geniş ürün yelpazesi ve zevkli tasarımlarıyla Diriliş Takı size yardımcı olacaktır. Burada eşinizin kullandığı aksesuarlara uygun olarak zengin ürün koleksiyonuyla erkek gümüş yüzük modelleri, erkek gümüş kolye modelleri, erkek gümüş bileklik modelleri, farklı çeşitlerde tesbih modelleri ve çok şık deri cüzdan çeşitleri bulabilirsiniz.

 

Eşinize evlilik yıldönümü hediyesi seçimi yaparken onun giyim tarzını, kullanmayı takıları, sevdiği renkleri, hatta burcunu ve ideolojisini de düşünmenizi tavsiye ediyoruz. Erkek takılarına dikkat ederseniz işleme ve süslemeler, motif ve desenlerin hep bir anlamı olduğunu görebilirsiniz. Bu  motif ve desenler eşinizin ideolojisini yansıtabilir veya onun için anlamı olan bir simgeyi yansıtabilir.

 

Eşinizi en iyi tanıyan biri olarak onun neye önem verdiğini ve neyi sevdiğini göz önünde bulundurarak ona evlilik yıldönümü hediyesi seçebilirsiniz. O zaman size bununla ilgili birkaç hediye fikirleri sunabiliriz.

 

1. Eşiniz gümüş yüzük takmayı seviyorsa ve Osmanlı Tarihi ile ilgileniyorsa Tuğra yüzük modelleri arasından ona evlilik yıldönümü hediyesi seçebilirsiniz. Hatta tercihinizi Ay Yıldız Tuğra İşlemeli Kenarları Motifli Gümüş Yüzükten yana kullanabilirsiniz. Siyah ve gümüş rengin şık uyumu ile tasarlanmış bu erkek gümüş yüzük göz alıcı görünüme sahiptir.

 

Tercihinizi ismini Osmanlı tarihinde önemli yeri olan Osmanlı Devleti`nin 25. Kaptan-ı Deryası Barbaros Hayreddin Paşa`nın adından alan çok özel tasarıma sahip Barbaros Yüzüğü`nden yana da kullanabilirsiniz. Barbaros Hayreddin Paşa`nın sancağında olduğu gibi yeşil mineli Barbaros Yüzüğü üzerinde de Süleyman Mührü ve dört halifenin mübarek ismi işlenmiş, yan kısımları ise Zülfikar kılıcı motifi ile süslenmiştir.

 

2. Son dönemlerde erkek takıları içerisinde erkek kolye modelleri ilk sıralarda gelmektedir. Evlilik yıldönümü hediyesi erkek için siz de eşinize 925 ayar gümüş madeninden üretilmiş çok şık tasarımlı gümüş kolye düşünebilirsiniz.

 

Eşiniz Türklüğe önem veren biriyse Ay Yıldız Bozkurt Gümüş Kolye çok beğeneceği bir seçim olabilir. Yuvarlak kesim üzeri Bozkurt deseni ve Ay Yıldız işlemeli gümüş kolye  Türklüğü ifade eden iki çok önemli ve en eski simgeleri kendinde birleştirmektedir.

 

3. Evlilik yıl dönümü hediyesi olarak eşinize çok şık tasarımlı deri bileklik alabilirsiniz. Diriliş Takı Exclusive Serisi`nin çok özel parçalarından biri olan sade siyah deri üzerine siyah mikro zirkon taşlarla süslenmiş Aslan kafası figürü detaylı %100 orijinal deriden üretilmiş Aslan Kafası Deri Bileklik modelini eşiniz çok beğenecektir.

 

4. Evlilik yıldönümü hediyesi erkek için en mükemmel seçeneklerde biri tesbihtir. Tesbih Türk erkekleriyle artık özdeşleşmiş bir aksesuardır.

 

14K Altın Kaplama Gümüş Püsküllü Orijinal Damla kehribar tesbih evlilik yıldönümü gibi özel bir günün en özel ve en değerli hediyesi olabilir.

 

5. Takı takmayı tercih etmeyen eşinize deri cüzdan alabilirsiniz. Diriliş Takı sizlere %100 orijinal kanserojen madde içermeyen deri malzemesinden ürettiği çok şık tasarımlara sahip deri cüzdan modelleri sunuyor.

 

Classico Model Deri Cüzdan evlilik yıldönümü hediyesi olarak çok şık bir seçim olabilir.  Beş farklı renk seçeneği bulunan bu cüzdan adından da görüldüğü gibi klasik erkek deri cüzdan modellerinden biridir. 7 adet kartlık, 2 adet kimlik ve 2 adet nakit para bölümü olan bu cüzdan küçük boyutu ve geniş kapasitesiyle oldukça işlevseldir.

 

Etiketler: Evlilik Yıldönümü Hediyesi
Şubat 07, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR