Terazi Burcu Taşı, Terazi Burcu Doğal Taşları Nelerdir?

Terazi Burcu Taşı,

Burçlara göre doğal taşlar serimizin bu defakı burcu zodyakın yedinci işareti, değişken ruh haliyle bilinen terazi burcudur. Venüs gezegeninin himayesi altında 23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasında doğmuş hava elementi terazi burcu özellikleri nelerdir? Terazi burcunun taşı ve rengi nedir? Hangi taş hangi özelliklerine iyi gelir veya geliştirmesine yardımcı olur?

 

Kendiniz veya yakınınız için bu soruları ve daha fazlasını merak ediyorsanız bu yazı işinize yarayacaktır.

 

Terazi Burcunun Taşları

 

Genellikle uyumlu burçlardan biri olsalar da terazilerin ruh halleri değişkendir. Hemen yönlerini,  hedeflerini ve arzularını değiştirebilir, rotalarını yeniden oluşturabilirler. İyi bir mizah anlayışları, yüksek zekaları vardır. Onlar dünyanın en iyi avukatlarından, politikacılarından, yönetmenlerinden ve yazarlarından biridir. Yaratıcı yönleri güçlüdür.  

 

Aşk ve aile ilişkilerinde sıklıkla sorun yaşayan teraziler için doğru seçilmiş terazi burcu doğal taşı, aileye huzur, işlerinde iyi şanslar getirir, karakter özelliklerindeki olumsuzlukları düzeltebilir ve dengeler, sağlığı iyileştirebilir, refah getirir ve bir sürü iyileştirici yönüyle bur burcun temsilcilerini olumlu yönde etkiler. Tek yapılması gereken şey kişinin kendindeki olumsuzlukların, rahatsızlıklarının farkında olması veya neyi yapmak istediğini iyi bilmesidir. Bu şekilde terazi burcu temsilcisi onlar için sunulan doğal taşlar arasından ona iyi gelecek ve olumlu yönde etkileyecek taşı bulabilecektir.

Terazi burcunun rengi esasen pembe ve gök mavisidir. Aynı zamanda yeşilin bir çok tonu da önemli renklerinden biridir. Terazi burcu için seçilen doğal taşların renklerine bakacak olursak bu taşların renklerinin burcun renkleriyle uyum içinde olduğunu görebilirsiniz.  

 

Akik, yeşim, inci, topaz, elmas, zircon, zümrüt, ay taşı, opal, ametist, pembe kuvars, akuamarin, lapis, beril, turkuaz, dumanlı kuvars ve sitrin terazi burcuna uyumlu taşlardır. Astrologlar, terazi burçlarına bu taşları esasen yüzük olarak kullanmayı tavsiye ediyorlar.

Terazi Burcu Doğal Taşı

 

ELMAS –güç, güven ve cesareti simgeler.  Önemli terazi burcu uğurlu taşı olarak bu burcun temsilcilerine enerji ve cesaret verir, onları en büyük sorunları olan değişkenlikten kurtarır. Şöyle ki elmas, terazi burçlarının başladıkları işlerde yönünü değiştirmeden mantıklı sonuca bağlamaya yardımcı olur. Hatta Eski Arap yazılarında elması büyük olan ordunun savaşı kazandığı söylenilir. Aynı zamanda sahibini kötü enerjiden, hasar ve nazardan korur.

 

AKİKsahip olduğu geniş renk paletiyle terazi burçlarının en önemli tılsım taşlarındandır. Terazi kadınları için daha çok uygun olan beyaz, mavi ve gri akikler, sağlığı iyileştirir ve terazi kadınının aileyi güçlendirmesine yardımcı olur. Siyah akik ise sahibini kötülüklerden korur.

 

AMETİST – Doğu astrolojik geleneğine göre terazi burçlarının esas taşıdır. Onlar bir ametist taşının terazi burcu temsilcilerini her türlü olumsuz özelliklerinden ve kötü alışkanlıklardan kurtarabileceğine inanıyorlar. Bu taş terazi burçlarının ruh halini dengeler ve önceden belirledikleri çizgide kalmalarına yardımcı olur. Hem kadın hem de erkek terazilere uygundur. Terazi erkekleri tılsım olarak ametist taşlı gümüş yüzük, kadınları ise ametist taşlı gümüş küpe veya ametist bileklik kulllanabilirler. Ametist taşlı takılar sahibine sükunet bahşeder.

 

FİRUZE – terazi burcu temsilcilerinin aşk tılsımıdır. Aşkı simgelemekle beraber terazilere iş hayatlarında yardımcı olur ve parayı çeker.

AKUAMARİN – değişken ruh halinde olan terazilerinin ruh halini dengeler ve kararlılık getirir. Aynı zamanda bu burcun temsilcilerinin evde, işte, girdiği her ortamda ilişkiler kurmasına yardımcı olur.

 

ZÜMRÜT – sahip olduğu muhteşem yeşil rengiyle bilgeliği simgeler. Bu taş terazi burcu temsilcilerini tüm üzüntüler ve olumsuzluklara karşı koruyan tılsımdır. Zümrüt taşlı takı, terazi kadınlarının hafızasını güçlendirir, neşe ve sevgi katar. Aynı zamanda terazi kadınları için gençliği ve çekiciliği simgeler.

 

LAPİS – terazi burcu taşları arasında ona enerji ve güç veren taşlardan olmakla bu burcun temsilcilerine planlarını, fikirlerini gerçekleştirmekte yardımcı olur, onlara azim verir. Bu taşın özellikle sağ ele gümüş yüzük olarak takılmasını tavsiye ediyorlar.

 

İNCİ – sevgiyi kazanmakta ve ailedeki refahı korumakta terazilere yardımcı olur. Mutluluk ve uzun ömür veren incilerin parlaklığı sahiibinin sağlığı ve ruh haline göre değişir. Şöyle ki inci karamışsa sahibinin sıkıntısı veye rahatsılığı var dedmektir.

 

OPAL – terazilere hedeflerine ulaşmakta yardımcı olan güçlü bir tılsımdır. Bu taş terazi temsilcilerine bilgelik, iyimserlik, güven ve uyum getirir. Opal, terazi burçlarının özellikle erkeklerine uyum sağlar. Onlara her zaman pozitif enerji yükler, mücadale etmelerine yardımcı olur, yaratıcı taraflarını ortaya çıkarır. Aynı zamanda değişken ruh hallerini de dengeler.

 

 

 

ZİRKON – önemli terazi burcu doğal taşı olmakla bu burcun temsilcilerine iş dünyasında yardımcı olur. İş görüşmelerinde terazilere şans ve başarı getirir, güven vermesini sağlar. Aynı zamanda karlı teklifleri de çeker. Erkeksi enerjisi olan taş, terazi erkeklerine tavsiye edilir. Zirkon taşlı gümüş yüzük terazi erkeklerinin en iyi tılsımı olabilir.

 

Etiketler: terazi burcunun taşları, terazi burcu doğal taşı, terazi burcunun taşı ve rengi, terazi burcu uğurlu taşı
Nisan 29, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR