Ablaya Hediye Fikirleri, Doğum Günü Hediyesi Ne Alınır?

Ablaya Hediye Fikirleri

Ailenin en değerli üyelerinden biri anne kadar şefkatli, her derdini dinleyen, yardım eden, tavsiyeler veren anne yarısı ablalarımızdır. Bizim için bu kadar değerli olan bir kişiye doğum günü gibi özel gününde de onu değerli hissettirecek hediye almak gerekir. Peki ablaya doğum günü hediyesi olarak ne alınır?

 

Ablanızın doğum günü için ne hediye alacağım diye düşünüyorsanız bu yazımız işinize yarayacaktır. Bu defa sizler için ablaya alınacak hediyeler listeledik.

 

ABLAYA HEDİYE

Hediye alırken genelde bir kural vardır. Kişinin ihtiyacı olan bir şeyi almayı tercih ederiz. Ama söz konusu bizim için çok değerli aile üyelerimiz, sevgilimiz, çok yakın bir arkadaşımız olunca işin rengi değişiyor.  Hayatımızdaki en değerli kişiler olduğu için onlara değerli hissettirecek özel ve kalıcı hediyeler almayı isteriz. Özellikle bu kişi ailemizden biriyse.

 

Aile üyelerine hediye almak en kolay iş gibi görünebilir. Sonuçta zevkini, isteklerini, tarzını en iyi bildiğimiz kişiler onlardır. Ama aile üyelerine hediye seçmek aslında en zor olanıdır. Özellikle bizden şefkatini ve dikkatini esirgemeyen ablalarımız için hediye almak, onun bizim için yaptıklarının karşılığını biraz da olsun hediye ile vermek oldukça zor bir iştir. Ne alırsak eksik kalır sanki.

 

Doğum gününde varlığıyla hayatınızı doldurduğu, renk kattığı, sevgisini ve yardım elini esirgemediği için  ablaya hediye olarak kalıcı ve ona her zaman sizi hatırlatacak bir şey almak istiyorsanız seçminizi kesinlikle 925 ayar gümüş takılardan yana kullanmanızı tavsiye ederiz. Ablanız için seçeceğiniz şık kadın gümüş takı ablanızı değerli hissettirecek hediyelerden biri olacaktır.

 

ABLAYA DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

Ablaya doğum gününde hediye düşünmeye son. Size vereceğimiz şık takı önerileriyle artık ablanız için doğum gününde çok daha rahat hediye bulabileceksiniz.

 

Diriliş Takı’da abla için kusursuz tasarımlara sahip sayısız seçenekler vardır. Ablanızın giyim stilini ve takı tarzını biliyorsanız işinizi kolaylaştıracak bir listeyle geldik. O zaman başlıyoruz.

 

1 – Kadın Gümüş Yüzük

Yüzükler kadın takılarının olmazsa olmazıdır. Peki ablanız nasıl yüzükler takar? Sizlere iki farklı seçenek sunuyoruz. Eğer ablanızın minimalist tarzı varsa hiç düşünmeden ablaya doğum günü hediyesi olarak sarılan el gümüş yüzüğü almalısınız. Üstüne bir de anlamlı birkaç cümleden oluşan not yazdınız mı bu iş tamam. Mükemmel minimalist tasarımı ve anlam yükleyebileceğiniz bu kadın gümüş yüzük kesinlikle ablanıza göre bir modeldir.

 

Diyelim ki ablanız biraz daha taşlı ve parıltılı yüzükler seviyor. Onun için de bir önerimiz var. Hareket ettirdikçe gök kuşağının yedi farklı rengini yansıtan gerçekten de mistik olan mistik topaz taşlı yonca model ayarlanabilir özelliğine sahip gümüş yüzük ablanız için  mükemmel bir seçim olacaktır. Ayarlanabilir özelliğe sahip her iki yüzükle de ablanıza unutamayacağı bir sürpriz yapabilirsiniz.

 

2 – Kadın Gümüş Kolye

Gümüş kolyeler... Kadınların en çok kullandığı takılar sırasında belkide en başta gelir diyebiliriz. Ablaya hediye olarak da farklı bir tasarıma sahip ama her şeyle kullanabileceği bir kolye seçebilirsiniz. Bu kolye neden yeşilin mükemmel tonuna sahip yeşim taşlı tasarım bir kadın gümüş kolye olmasın? Yeşim taşıyla ve parlak mikro taşlarla süslenmiş  rose kaplama kolye ablanıza çok yakışacaktır.

 

3 – Kadın Gümüş Bileklik

Buraya kadar daha çok günlük kıyafetlerle kombinlenebilecek takılar söyledik. Bileklikte biraz farklılık yapalım. Ablaya alınacak hediyeler sırasında özel günlerde, şık davetlerde veya düğünde her giyeceği her kıyafet ile kombinleyebileceği Baget Taşlı Gümüş Bilezik modelini öneriyoruz. Sade ama bir o kadar da şık ve parıltılı tasarıma sahip bu bileklik ablanızın kombinini tamamlarken onu gecenin en şık kadını yapacaktır.

 

4 – Kadın Gümüş Küpe

Küpeler ise son zamanlarda kadın takıları arasında sıklıkla tercih edilmeye başladı. Özellikle son dönemlerin en sevilen küpeleri minimalist tasarımlı küpelerdir. Siz de ablaya hediye olarak gümüş küpe düşünüyorsanız minimalist tasarıma sahip Mavi zirkon taşlı çiçek sallantılı küpeyi tercih edebilirsiniz. Her yaşa ve her tarza hitap eden bu tasarım küpe ablanızın en sevdiği küpelerinden biri olacaktır.

 

5 – Kadın Gümüş Takı Seti

Her kadının en az bir tane bile olsa takı seti vardır. Bazı kadınlar günlük hayatlarında da taktığı takıları set olarak kullansalar da bazıları sadece özel davetlerde tercih ediyorlar. Biz ise size ablanızın hem günlük hem de özel bir günde kullanabileceği eşsiz bir set sunuyoruz. Damla Tektaş Kadın Gümüş Set ablaya alınacak hediyeler arasında belkide ilk sırada düşünmeniz gereken çok şık settir. Kolye ucu, küpe ve yüzükten oluşan damla kesim ışıltısıyla gözleri kamaştıran bu set hiç bir zaman modası geçmeyecek özel tasarımlardandır.

 

ABLAYA ALINACAK HEDİYELER

Ablaya doğum günü hediyesi olarak alınacaklar listemizin sonuna geliyoruz. En özelini en sona sakladık. Bu takılardan zaten ablamda var yada bunları herkes düşünüp alabilir diyorsanız ablanıza alabileceğiniz en özel hediye kişiye özel tasarlanmış takılardır.

Ablanıza doğum gününde içerisinde aile üyelerinin de isminin yazdığı Hayat Ağacı İsim Yazılı Gümüş kolye hediye edebilirsiniz. Manevi anlamı yüksek olacak bu kolye ablanızın hiçbir zaman üstünden ayırmayacağı bir aksesuarı olacaktır.

Etiketler: Ablaya Hediye, Ablaya Hediye fikirleri, Ablaya doğum günü hediyesi
Haziran 24, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR