Doğum Günü Hediyesi, Sevgiliye, Anneye, Arkadaşa, Eşe Hediyeler

Doğum Günü Hediyesi

Anneye doğum günü hediyesi, eşe doğum günü hediyesi ya da sevgiliye doğum günü hediyesi ne alınır? gibi sorular her zaman en çok aranan konuların başında geliyor. Çünkü doğum günü hayatımızda en önemli ve özel gündür.

 

Özellikle söz konusu sevdiğimiz ve çok değer verdiğimiz insanlarsa bu günün önemi daha da artıyor. Doğum günü gibi özel bir günde sevdiklerimize ne alabiliriz?

 

Sevdikleriniz için aldığınız hediyelerin kalıcı olmasını ve her zaman sizi ona hatırlatmasını istiyorsanız seçiminizi kesinlikle gümüş takılardan yana kullanmalısınız. Bugünkü blog yazımızda sizlere erkek veya kadın sevgiliye, çok değer verdiğiniz bir arkadaşa, hayatımızda en değerli olan kişiye anneye doğum günü hediyesi için birkaç gümüş takı önerileri sunuyoruz.

 

 

Anneye Doğum Günü Hediyesi Ne Alınır?

 

Öncelikle söylemeliyiz ki kadınlar için hediye seçerken dikkat etmeniz gereken önemli bir husus vardır. Bu da hediyeyi aldığınız kadının hangi yaş grubundan olmasıdır. Anneye doğum günü hediyesi alınırken de öncelikle buna dikkat etmeniz gerekir. Alınan hediye, onun tarzıyla beraber yaşını da yansıtmalı. Biz de Diriliş Takı olarak sizler için tam anlamıyla anne takıları seçtik.

 

Anneler genelde tarzları ne kadar sade olursa olsun daha ihtişamlı ve gösterişli, parıltılı takılar takmayı severler. Yaşları ve statüleri gereğiyle de onlara zaten gösterişli takılar yakışır.

 

Anneye doğum günü hediyesi olarak sizler için ilk sırada Montürlü Elmas Işlemeli Kadın Gümüş Seti tavsiye ediyoruz. Son günlerin en trend modellerinden biri olan montürlü elmas işlemeli takılar kadınların en çok dikkatini çeken takı çeşitlerinden biridir. Tamamı 925 ayar gümüş madeninden üretilmiş bu set küpe, kolye ucu ve yüzükten oluşmaktadır. Şık ve naif duruşuyla Montürlü Elmas Işlemeli Kadın Gümüş Set annenize çok yakışacaktır.

 

Eğer anneniz daha ince tasarımlı takılar takmayı seviyorsa ona damla model ametist taşlı gümüş küpe hediye edebilirsiniz. Damla model takılar genelde kadınların çok beğendiği ve severek taktığı takılardandır. Anneye doğum günü hediyesi olarak sizler için seçtiğimiz bu kibar damla model sallantılı üzeri zirkon taş süslemeli rose küpeyi anneniz çok beğenecektir.

 

Yine aynı şekilde mor taşlı damla model kadın gümüş yüzük anneye doğum günü hediyesi için başka bir alternatif olabilir. Damla kesim mor taşın çevresi parlak mikro taşlarla süslenmiş, böylece yüzük daha ışıltılı hale gelmiştir. Asaleti temsil eden mor renkli damla kadın gümüş yüzük  ile annenizin zarif ellerini süsleyebilirsiniz.

 

Yine  gümüş yüzük modellerinden devam edersek annenize doğum gününde günlük hayatında da çok rahat bir şekilde kullanabileceği, her tarzla kombinleyebileceği Elif Motifli Mavi Mineli Kadın gümüş yüzük modelini hediye edebilirsiniz. Siyah mikro zirkon taşlarla süslenmiş 925 ayar gümüş yüzük ifade ettiği anlamıyla da çok değerlidir.   

 

Annenizin ince boynunu çok şık kadın gümüş kolye ile süslemeye ne dersiniz? Sizler için özel olarak anneye doğum günü hediyesi için Annem Gümüş Kolye modelini sunuyoruz.  Annenize doğum gününde sonsuzluk işareti detaylı annem yazılı gümüş kolye modelinden daha değerli bir hediye olamaz.

 

 

Sevgiliye Doğum Gününde Alınacak Hediyeler

 

Sevgiliye doğum günü hediyesi olarak  gümüş takı arıyorsanız sizler için Diriliş Takı, zengin ürün koleksiyonundan seçtiğimiz ürünlerle yardım etmek istiyoruz.

 

Erkek sevgiliye doğum gününde alınabilecek birçok farklı tasarımda erkek gümüş takı çeşitleri vardır. Erkeğe doğum günü hediyesi olarak takı almak istiyorsanız ona erkek gümüş yüzük modellerine bakabilirsiniz. Çünkü yüzük, erkeklerin takmayı en çok tercih ettiği takı çeşitlerinden biridir.

 

Ne alacağınıza karar veremiyorsanız sevgiliye doğum günü hediyesi olarak Ay Yıldız gümüş yüzük modellerinden birini alabilirsiniz. Kemerli Ay Yıldız Taşlı gümüş yüzük son zamanların en çok tercih edilen yüzüklerinden biridir. Kırmızı zirkon taşın üzerini bir kemer gibi saran gold detaylı Ay Yıldız simgesinin çevresi siyah mikro zirkon taşlarla süslenmiştir. Şanlı Türkiye bayrağını yansıtan ve Türklüğü ifade eden bu yüzük sevgilinizin en değerli yüzüğü olacaktır.

 

Sevgiliniz daha sade takılar takmayı tercih ediyorsa ona Kişiye Özel Yeşil Mineli İsim Yazılı Gümüş Yüzük alabilirsiniz. Kırmızı ve mavi renk seçenekleri de bulunan isim yazılı nano desen erkek gümüş yüzük modern çizgilerle geleneksel desenlerin bir arada kullanılarak tasarlanan çok şık yüzük modelidir.

 

Kadın sevgiliye ise hiç düşünmeden çok şık kadın gümüş kolye hediye edebilirsiniz. Kadın sevgiliye doğum günü hediyesi olarak alabileceğiniz en güzel kolye Aşk yazılı sonsuzluk model, üzeri beyaz ve siyah mikro zirkon taşlarla süslenmiş gümüş kolye olabilir. Bu hediye ile ona olan sonsuz aşkınızı ifade edebilirsiniz.

 

Peki sevgilinize doğum gününde tektaş yüzük hediye etmeye ne dersiniz? Kalp Efektli Tektaş Kadın Gümüş yüzük çok güzel bir seçim olabilir. Tamamı 925 ayar gümüş madeninden üretilmiş kalp model mikro taşlarla süslenmiş bu tektaş yüzük sevgilinizin kalbini yeniden feth etmenize yardımcı olacaktır.

 

 

Arkadaş İçin Doğum Günü Hediye Fikirleri

 

Sizin için değerli olan bir arkadaşınızın doğum günü mü yaklaşıyor? Tabi ki en doğru seçim takı seçimi olacaktır.

 

Kız arkadaşa doğum günü hediyesi olarak Kelebek Motifli Kadın Gümüş Bileklik modelini tercih edebilirsiniz. Gold ve rose renk seçenekleri de bulunan bu bileklik ince tasarımıyla arkadaşınızın narin bileğinde çok şık görünecektir.

 

Erkek arkadaşa doğum günü hediyesi için ise seçiminizi sıkma kehribar tesbih modellerinden yana kullanabilirsiniz. Türk erkeklerinin vazgeçilmez aksesuarlarından biri olan tesbih, erkeğe doğum günü hediyesi olarak mükemmel bir seçim olacaktır. Kırmızı Tuğra Püskül detaylı sıkma kehribar tesbih modelini arkadaşınızın beğeneceğinden eminiz.

Eşe En İyi Doğum Günü Hediyesi

 

Eşe doğum günü hediyesi olarak alınabilecek en değerli hediye kişiye özel tasarlanan gümüş takıdır.

 

Eğer eşiniz yüzük takmayı seviyorsa hiç düşünmeden ona kişiye özel çift taraflı gümüş yüzük almalısınız. Özel mekanizma sayesinde döndürülebilen çift taraflı siyah mineli bu gümüş yüzüklerin üzerine dilediğiniz isim, cümle veya sizin için önemli olan bir tarihi yazdırabilir veya resim bastırabilirsiniz. Bu yüzük eşiniz için çok değerli doğum günü hediyesi olacaktır.

Özel tasarım rodyum kaplama gümüş beştaş eşe doğum günü hediyesi olarak alınabilecek en güzel kadın gümüş yüzük modellerinden biridir. Ayrıca rodyum kaplama olduğu için bu değerli yüzük daha uzun süre yıpranmadan eşinizin ince ellerini süslemeye devam edecektir.

 

Dilerseniz diğer beştaş yüzük çeşitleri ve daha fazlası için dirilistaki.com online sitesini ziyaret edebilir, sevdiklerinize doğum günü ve diğer özel günler için hediyelerinizi kalitenin ve uygun fiyatın adresi Diriliş Takı'dan seçebilirsiniz.

Etiketler: Doğum Günü Hediyesi
Şubat 05, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR