Enerjinizi Yükseltecek 10 Gümüş Yüzük Önerisi

gümüş yüzük

Milattan önce 3000 senesina kadar uzanan gümüş, tarihin her bölümünde karşımıza çıkıyor. Kendisine önem verilen metallerden olması ve günümüze kadar gelmesi şaşırtıcı olmamalı. Altın ve bakırın ardından ilk bulunan metallerden birisi olması, zaman içerisinde zarafetin ve asaletin de sembolü haline gelmesinin önünü açtı. Şimdilerde başta gümüş yüzük olmak üzere gümüşten üretilen tüm takılar kombinlerin kusursuz tamamlayıcısı olarak karşımıza çıkıyor. Diriliş Takı olarak tasarımını ve üretimini yaptığımız binlerce modelle bizde 20 yılı aşkın süredir hayatlarınıza dokunuyoruz. Bugün de sizler için enerjinizi yükseltecek gümüş yüzük modelleri listesi hazırladık.

 

 

Erkek Gümüş Yüzük Önerileri

 

Hepimizin bildiği gibi altın erkeğe haram kılındığı için gümüş tercih edilmektedir. Bu yüzden de erkek gümüş yüzük modelleri en sık tercih edilen aksesuarların başında gelmektedir. Yüzükler bir erkeğin siyasi görüşünü, hayata bakışını, duygu ve düşüncelerini yansıtabilmektedir. Bu yüzden yapılan seçimler oldukça önemlidir. Bugün enerjinizi yansıtacak ve yükseltecek birbirinden şık gümüş yüzükleri sizler için seçtik.

 

1-Mavi Mistik Topaz Taşlı Kalem Motifli Gümüş Yüzük


 

Size tavsiye edeceğimiz birinci erkek gümüş yüzük modelinde mistik topaz taşının verdiği enerjiye güveniyoruz. Mistik topaz taşının çevresinde mini zirkon taş işlemeleri bulunuyor. Devamında ise kalem detayları bizi karşılıyor. Ustalarımızın özel çalışmasıyla tasarlanan bu gümüş yüzük modeliyle özellikle klasik giymeyi sevenlerin kusursuz bir tamamlayıcısı olacaktır. Eğer bir erkeğe hediye almayı düşünüyorsanız bu seçeneği mutlaka düşünün.      

          

2-Kemerli Ay Yıldız Taşlı Gümüş Yüzük

Müşterilerimizin en çok tercih ettiği gümüş yüzük modellerinin başında bu model geliyor. Gerek işçiliği gerekse de kusursuz tasarımı ile görenleri kendine hayran bıraktığı doğrudur :) Bu yüzden hem askerlerimizin hem de şanlı bayrağımızı parmağında gururla taşımak isteyen beylerin tercih ettiği bir klasik haline geldi. Eğer sizde Türk bayraklı yüzük takmayı seviyorsanız ve hala Kemerli Ay Yıldız almadıysanız mutlaka koleksiyona eklenmesi gerektiğini aklınızdan çıkarmayın.

 

3-Kırmızı Lal Taşlı Osmanlı Desenli Gümüş Yüzük

Başlıkta dediğimiz gibi enerji yükseltecek gümüş yüzükleri sizlerle buluşturuyoruz. Şimdiki modelimiz kırmızı akik taşı ile süslenmiştir. Strese karşı rahatlatıcı etkisi bulunan ve negatif enerjiyi dağıtan akik taşı, enerjinin yükselmesini de sağlayacaktır. Akik taşı faydaları içeriğimizde detaylı olarak değindiğimiz akik taşının pozitif etkileri oldukça fazladır.

 

4-Beyaz Firuze Taşlı Motifli Gümüş Yüzük

Beyaz her zaman insanın içine huzur yükler. Firuze taşı da zaten sevgi ve aile mutluluğunun taşı olarak anılmaktadır. Bu yüzden huzur vereceği gibi enerjinin de pozitife dönmesine olanak tanır. Malum beyazı kombinlemek de oldukça kolaydır ve her renkle uyum sağlar. Bu sayede kıyafetlerinizle kombinlemek konusunda herhangi bir sorun yaşamasınız. Zaten kalitesi ve zarif tasarımına diyecek söz yok. Eğer sizde erkek gümüş yüzük arıyor veya hediye etmek istiyorsanız bu modeli mutlaka tavsiye ederiz.

 

5-Ay Yıldız İşlemeli Zihgir Okçu Gümüş Yüzük

Erkek gümüş yüzük önerilerimizin sonuncusu tarihten gelen anlamıyla dikkat çeken zihgir yani okçu yüzüğü. Bu yüzük başparmağa takılır ve bir diğer adı da başparmak yüzüğüdür. Tarihe merakı olanlar için oldukça güzel bir yüzük seçimi olabilir. Bu özel tasarım okçu yüzüğümüzün ön kısmında Ay Yıldız işlemesi kenarlarında ise Osmanlı motifleri bulunuyor.

 

Kadın Gümüş Yüzük Önerileri

Takı ve aksesuar en çok kadınlar tarafından tercih ediliyor. Her ne kadar küpe ve kolye yoğun gibi görünse de gümüş yüzüklerde çok satın alınıyor. Yeter ki zarif, narin ve göz alıcı olsun. Kadınların alacağı yüzüğü parmağında hayal etmesi ve beğenmesi yeterlidir. Bu yüzden genellikle tek bir yüzük takmazlar. İki ellerine de birden çok yüzük takarak oldukça keyifli kombinler oluşturabilirler. Eğer sizde bu kombinleri oluşturmak istiyorsanız aşağıdaki önerilerimizi mutlaka dikkate alın.

 

1- Sarılan El Model Rose Gümüş Yüzük

Sarılen el model gümüş yüzük sosyal medyada da çok fazla popüler oldu. Yükselişini dönem dönem yitirse bile hala anlamlı tasarımı ve zarif görüntüsüyle tercih ediliyor. Rose rengi sayesinde oldukça şık bir görünüme sahip olan sarılan el yüzük, hediye olarak da düşünülebilir. Kadın gümüş yüzük modelleri arasından tercih yapmakta zorlanıyorsanız bu modeli mutlaka listenize ekleyin. Her zaman takabileceğiniz oldukça narin ve şık bir ürün.

 

2- Baget Taşlı Ayarlanabilir Silver Gümüş Yüzük

Klasik ama bir o kadar da vazgeçilmez bir parça. Baget taşlı gümüş yüzük kadınların vazgeçemediği takıların başında geliyor. O yüzden bizde enerji yükselten gümüş yüzük listesi hazırlarken bu yüzüğü geçmek istemedik. Çünkü çoğu kadın kombinini böyle bir yüzükle tamamladığında kendini iyi hissediyor. Zarif ve bir o kadar da şık görüntüsüyle her zaman en çok tercih edilenlerden birisi olacağı kesin. Eğer baget taşlı bir yüzüğünüz yoksa bu zarafeti göz ardı etmeyin.

 

3- Hiç Yazısı Motifli Gümüş Kadın Yüzük

Üzerinde hat sanatıyla yazılmış "hiç" bulunan gümüş yüzüğün hem anlamı hem de tasarımı ile görenleri kendine hayran bırakıyor. Tasavvufi anlamda çok derin bir sözcük olan "hiç" daima hatırlamamız ve bu yüzden büyüklenmememiz gerekenleri gündeme getiriyor. Eğer aksesuarların bir anlamı olmalı diye düşünüyorsanız bu yüzük tam size göre.

 

4- Sarılmış Yılan Modeli Yüzük Rose

Kadın gümüş yüzük yazımızın başında birden çok parmağa yüzük takılmasından bahsetmiştik. Bu sarılmış yılan modeli de son dönemde kadınlar arasında oldukça popüler. Özellikle birden çok yüzük takmayı seven bayanların en sevdikleri arasında gösteriliyor. Tasarımı sebebiyle oldukça zarif ve dikkat çekici. Ayarlanabilir olduğu için istediğiniz parmağa takabilirsiniz.

 

5- Baget Taşlı Sallantılı Gümüş Yüzük

 

Standart yüzüklerin dışında modern tasarımı ile dikkat çeken yüzüğümüzde sallantılı taş detayı göz alıyor. Genel itibariyle oldukça zarif olarak tasarlanan baget taşlı sallantılı gümüş yüzük, şık bir davet veya akşam yemeğinde kombinizin en nadide parçası olabilir. Günlük kullanımdan çok özel günler için tercih edilebilir. Fakat o özel günleri de daha anlamlı hale getireceğinden hiç şüpheniz olmasın.

 

Etiketler: gümüş yüzük, gümüş yüzük önerisi, erkek gümüş yüzük, kadın gümüş yüzük, gümüş yüzük kombin
Mayıs 11, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR