Kız Kardeşe Hediye, Doğum Günü Hediyesi Ne Alınır?

Kız Kardeşe Hediye

Ailenin en değerli üyelerinden biri kız kardeşe doğum günü hediyesi seçmek zor bir iş olsa gerek. Hele ki tarzından ödün vermeyen, takıp takıştıran, şıklığına önem veren biriyse. Doğum gününde kız kardeşe ne hediye alınır diye düşünmekten yorulduysanız çayınızı kahvenizi alın koltuğa yaslanıp sizin için hazırladığımız listeyi inceleyin.

 

Kız Kardeşe Hediye

Kız kardeşiniz bu zamana kadar en çok hediye aldığınız kişilerden biridir. Her doğum gününde veya özel günlerinde bir abi veya bir abla olarak çoğu zaman ihtiyaçlarına göre hediye seçtiğinizi tahmin edebiliyoruz. Bu hediyeler onu çok mutlu etmiştir.

 

Peki bu defa ona hem kullanışlı hem de hiç unutamayacağı şık bir doğum günü hediyesiyle sürpriz yapmaya ne dersiniz? Bunu nasıl yapabilirim? dediğinizi duyar gibiyiz. Kız kardeşe hediye olarak bu defa ona şık tasarıma sahip belki bir hikayesi olan yada belki kişiye özel tasarlanmış, kız kardeşinizin bayılarak kullanacağı takı alabilirsiniz.

 

Kız kardeşinize doğum gününde gümüş bir takı almaya karar verdiyseniz öncelikle dikkat etmeniz gereken birkaç husus vardır. Bunları hemen hemen her hediye önerileri içeriğimizde yazsak da yine bu yazımızda da paylaşmak istiyoruz. Kız kardeşinize takı seçerken öncelikle yaşına, daha sonra vücut yapısına ve en önemlisi tarzına dikkat etmeniz gerekir. Kullanmayı sevdiği takılardan yola çıkarsanız daha başarılı seçimler yapmış olacaksınız. Zaten bir sürü yüzüğü var ben kolye alayım demeyin. Sizin onun için alacağınız kadın gümüş yüzük onun sahip olduğu en değerli ve en özel yüzük olacaktır.

 

Diğer husus ise kardeşinizin takıda kullandığı renklerdir. Kardeşiniz takıda en çok hangi rengi kullanmayı sever? Rose mu? Gold mu? Yoksa gümüş mü? Ayrıca ihtişamlı takılar mı sever yoksa minimalist tasarımlar mı? Taşlı mı taşsız mı? Kesin bir fikriniz yoksa kardeşinize çaktırmadan takı çekmecesini karıştırabilirsiniz.

 

Kız Kardeşe Doğum Günü Hediyesi

Sizler için hazırladığımız kız kardeşe alınacak hediyeler listesinin işinize yarayacağını ve size ilham kaynağı olacağını düşünüyoruz. Bizim de önerilerimizle kız kardeşinizin tarzını ve takı stilini en iyi bilenlerden biri olarak ona mükemmel tasarıma sahip 925 ayar gümüş şık bir takı seçeceğinizden eminiz.

O zaman başlayalım...

 

1 – Lotus Çiçeği Kadın Gümüş Yüzük

Son zamanların en çok tercih edilen, talep gören modellerinden biri lotus çiçeği model takılardır. Hem genç hem de olgun kadınların çok sevdiği lotus çiçeği model yüzük kız kardeşinizin de çok hoşuna gidecektir. Ona doğum günü için pembe zirkon taşla süslenmiş ayarlanabilir lotus çiçeği model gümüş yüzük almaya ne dersiniz? Ayarlanabilir özelliğinden dolayı yüzük ölçüsünü bilmenize de gerek kalmayacak. Böylece kardeşinize güzel bir sürpriz yapabileceksiniz. Bu yüzüğün modeli ve rengi kardeşinizi yansıtmıyorsa daha farklı modelleri ve renk seçenekleri için lotus çiçeği yüzük kategorimizi inceleyebilirsiniz.

 

2 – Baget Taşlı Sallantılı Gümüş Yüzük

Listemize yüzükle devam edelim. Kız kardeşe doğum günü hediyesi olarak onun ince parmaklarını süsleyecek zarif bir tasarımlı yüzük arıyorsanız Baget Taşlı Sallantılı Gümüş Yüzük tam aradığınız özelliklere sahiptir. Baget kesim parlak taşlarla süslenmiş kendine has farklı tasarımı olan bu yüzük de ayarlanabilir özelliği ile işinizi kolaylaştıracaktır.

 

3 – Baş Harfli Rüzgar Çiçeği Opal Gümüş Kolye

Kız kardeşiniz kolye takmayı seviyorsa yaprakları beyaz opal taşla ve mikro zirkon taşlarla süslenmiş aynı zamanda baş harf detaylı bu gümüş kadın kolyemükemmel bir seçim olabilir. Bu kolye üzerinde isminin baş harfi olacağı hem de rüzgar çiçeğinin etkileyici hikayesi ile kardeşinizin boynundan çıkarmak istemeyeceği kolyesi olacaktır.

 

4 – Dorika Toplu Kadın Gümüş Kolye

Kız kardeşiniz ciddi bir iş ortamında çalışıyorsa ve casual bir tarza sahipse Dorika Toplu Kadın Gümüş Kolye güzel bir seçim olabilir. Bu kolye onun günlük kombinlerini tamamlayan bir çok şeyle kombinleyebileceği kolyesi olacağından eminiz.

 

5 – Renkli Yıldız Motifli Mineli Gümüş Küpe

Son zamanların en trend ürünlerinden biri mineli ve renkli takılardır. Özellikle yüzük ve küpe tasarımları olarak karşımıza çıkar ve çok tarz görünürler. Kız kardeşiniz daha genç yaşlardaysa Renkli Yıldız Motifli Mineli Gümüş Küpe modelini kız kardeşe alınacak hediyeler listenizin en başına yazabilirsiniz. Minimalist tasarıma sahip daha fazla rengarenk küpe seçeneği için kadın gümüş küpe kategorimize geçip ürünleri inecleyebilirsiniz.

 

6 – Damla Model Zirkon Taşlı Baget Küpe

Baget kesim parlak zirkon taşlarla süslenmiş damla model bu küpe şık tasarımı ve ışıltılı görünümü ile kardeşinizin girdiği her ortamda dikkatleri üzerine çekmesine yardımcı olacaktır. Ayrıca tarzını tamamlayacak ve her kıyafetiyle uyum sağlayacaktır. Kız kardeşiniz parlamayı seviyorsa kesinlikle seçiminiz bu küpeden yana olmalıdır. 

 

7 – Kalpli Kadın Gümüş Bileklik

Bu bileklik klasik tasarımıyla kardeşinizin doğum gününde aldığı en şık hediye olmaya adaydır. Gold, rose ve gümüşün şık uyumuyla tasarlanmış pandora model Kalpli Kadın Gümüş Bileklik kardeşinizin bileğine çok yakışacaktır.

 

8 – Kanatlı Kalp Motifli Kolye Küpe Set

Kız kardeşe doğum günü hediyesi olarak tekli bir takı hafif kalır diyorsanız size ikili veya üçlü set almanızı tavsiye ediyoruz. Mikro zirkon taşlarla süslenmiş kalp motifli kanatlı kolye ve küpe seti güzel bir seçim olabilir.

 

 

Bütün bunlar ve daha fazlası için Diriliş Takı online sitemizde kadın gümüş takı kategorimizi inceleyebilirsiniz.

Etiketler: Kız Kardeşe Hediye, kız kardeşe doğum günü hediyesi, kız kardeşe hediye önerileri
Temmuz 04, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR