Bayan Sevgiliye Hediye Fikirleri - Sevgiliye Alınacak Hediyeler Bayan

sevgiliye hediye fikirleri

Kadınlar özel günlere çok önem verirler. Ve söz konusu kadınlar olunca kutlanabilecek o kadar çok özel gün var ki.

 

Sevgiliniz sizin için birlikte kutlayabileceğiniz doğum günü, tanışma yıldönümü ve daha bir sürü özel gün sayabilir. Onlar bu günleri çok önemserler, hatırlamanızı ve birlikte kutlamanızı isterler. Bu özel günlerden en başlıcası ise sevgililer günüdür.

 

Kutlanacak bir sürü özel gün demek hediye almak demektir. Peki sevgiliye hediye bayan için ne alınır? Özellikle sevgililer günü bu kadar yaklaşmışken sevgililer günü hediyesi bayan için ne alabilirim diye karasız mı kaldınız?

 

Hiç merak etmeyin. Bu defa sizlere kadın sevgiliye hediye fikirleri ile geldik. Biraz araştırma yaptık ve kadınların en çok sevebileceği hediyeleri bulduk.

 

Kadın Sevgiliye Hediye Fikirleri

 

Sevgililer günü, doğum günü gibi birçok özel günler sevgiliye alınacak hediyeler kadın için sizlere Diriliş Takı online sitesinden kadın gümüş takı kategorisinden bir liste hazırladık. Çünkü kadınlar takı takmayı ve onlara takı hediyeler verilmesini severler. Bu nedenle seçiminiz kesinlikle kadın gümüş takı çeşitlerinden yana kullanmalısınız.

 

1) Kardelen Çiçeği Kelebek İşlemeli Gümüş Kolye

2) Kardelen Çiçeği Detaylı Gümüş Kadın Bileklik

3) Yeşim Taşı Tasarım Gümüş Kadın Kolye

4) Lotus Çiçeği Yüzük

5) Damla Tektaş Gümüş Set

6) Parça Baget Taşlı Kadın Gümüş Yüzük

7) 925 Ayar Gümüş Tektaş

8) Yusufçuk Motifli Taşlı Kadın Gümüş Bileklik

9) Kalpli Kadın Gümüş Bileklik

10) Kişiye Özel İsimli Gümüş Kolye

 

Bu liste sevgiliye hediye bayan için alabileceklerinizin sadece küçük bir kısmıdır. Bu ürünlerin farklı renk ve desen seçenekleri olan alternatiflerini ve daha fazlasını Diriliş Takı online sitesinde bulabilirsiniz.

 

Peki bu listedeki ürünlerden hangisini sevgiliniz beğenir dersiniz? Hangi kriterlere göre seçim yapacağınızı biliyor musunuz? Listedeki takı seçeneklerini incelemeden önce kadın sevgiliye takı seçerken nelere dikkat edildiğine bakalım.

 

Kadın Sevgiliye Takı Nasıl Seçilir?

 

Sevgiliye hediye bayan için takı alırken birkaç detaya dikkat ederseniz takı seçimi yapmanız kolay olacaktır.

 

Eğer sevgilinize özellikle sevgililer günü hediyesi bayan için takı almak istiyorsanız öncelikle sevgilinizin tarzını iyi bilmeniz gerekir. Bazı kadınlar ihtişamlı, parıltılı takılar takmayı severken bazıları ise minimalist ve ince takılar takmayı tercih ediyorlar.

 

İhtişamlı veya sade takı alacağınızı kesinleştirdikten sonra sevgilinizin takıları hangi renkte veya renklerde kullandığına dikkat etmeniz gerekecektir. Çünkü kadın gümüş takı çeşitleri gold, rose ve silver olmakla üç renkte üretilmektedir. Her kadın da kendi zevkine ve tarzına göre bir rengi daha çok veya daha az kullanmaktadır.

 

En önemli detay ise sevgilinizin hangi takı çeşitini daha çok kullandığıdır. Örneğin sevgiliniz daha çok yüzük takmayı tercih ediyorsa yüzükleri içerisinde bir de sizin hediyeniz olan gümüş yüzük olması onu mutlu eder.

 

Hikayesi Olan Takılar

 

Sevgililer günü hediyesi bayan için hikayesi olan takılar tercih etmenizi tavsiye ederiz. Sizin için Diriliş Takı sitesinden hazırladığımız kadın sevgiliye hediye fikirleri listesinden etkileyici hikayeleri olan birkaç gümüş takı bulabilirsiniz.

 

 

1) Kardelen hikayesi olan çiçeklerden biridir. Aşkı ve cesareti simgeler. Tercihinizi kardelenin naifliği ile tasarlanan, onun cesaretinden aldığı güçle parlayan kardelen çiçeği detaylı kadın gümüş kolye veya kadın gümüş bileklik modelinden yana kullanabilirsiniz. Sedef taşından tasarlanan kardelen çiçeği konseptli beyaz parlak zirkon taşlarla ve kelebek motifiyle süslenmiş Kardelen Çiçeği Kelebek İşlemeli Gümüş Kolye sevgilinizin ince boynuna çok yakışacaktır.

 

Eğer sevgiliniz daha çok bileklik takıyorsa Kardelen Çiçeği Detaylı Gümüş Kadın Bileklik modelini de tercih edebilirsiniz.

 

 

2) Sevgililer günü hediyesi bayan için lotus çiçeği yüzük en güzel seçimlerden biri olacaktır. Lotus çiçeği hikayesi de kadınları etkileyen ve duygulandıran hikayelerden biridir. Lotus çiçeği, yaşamı, saflığı, yeniden doğuşu ifade eder.

 

Diriliş Takı online sitesinde beyaz, pembe, mor ve turkuaz renklerde bulabileceğiniz Lotus Çiçeği Yüzük ile sevgilinizin ince ellerini süsleyebilirsiniz. Renk seçiminiz sevgilinizin sevdiği renge veya farklı renklerdeki lotus çiçeklerinin ifade ettiği anlama göre yapabilirsiniz. Örneğin, pembe lotus aydınlanmayı ifade ederken, mor lotus asilliği ve maneviyatı simgeler. Ayrıca pembe renk, lotus çiçeklerinin temel rengidir. Beyaz lotus ruhun saflığını, mavi lotus ise ruhun önemini temsil eder.

 

 

3) Yusufçuk hikayesi duydunuz mu hiç? Yusufçuk böceğini her kes göremezmiş. Görenler ise dilek tutarlarsa o dilek gerçek olurmuş. Böyle güzel bir hikayesi olan Yusufçuk Motifli Taşlı Kadın Gümüş Bileklik modeli ile sevgilinizin narin bileğini süslemeye ne dersiniz?

 

Rose ve gümüş renklerde üretilen beyaz zirkon taşlarla süslenmiş yusufçuk motifli kadın gümüş bileklik ince tasarımı ve hikayesi ile sevgilinizin gönlünü fethedecektir.

 

Sevgiliye Tektaş Hediye

 

 

Kadınların vazgeçemediği hediyelerden biri tektaş yüzüktür. Bu nedenle de 925 ayar gümüş tektaş sevgiliye hediye bayan için mükemmel bir seçim olacaktır. Bu hediye ile hatta ilişkinizi bir adım daha ileriye taşıyabilirsiniz.

 

925 ayar gümüş tektaş Diriliş Takı olarak sizlere sunduğumuz gümüş tektaş modellerinden sadece biridir. Sitemizi ziyaret ederek kadın gümüş takı kategorisinden bütün gümüş tektaş yüzük  modellerini inceleyebilirsiniz.

 

Sevgiliye İhtişamlı Takı Hediyesi

 

İhtişamlı ve parıltılı takılar takan bir sevgiliniz varsa sevgililer günü hediyesi bayan için kadın takı setlerinden birini seçebilirsiniz. Damla Tektaş Gümüş Set, ince tasarımı ve ışıltısı ile sevgilinizin çok beğeneceği bir hediye olacaktır.

 

Gümüş kolye ucu, gümüş küpe ve gümüş tektaş yüzük olmakla üç parçadan oluşan bu set, damla şeklinde beyaz parlak zirkon taş ve etrafı mikro zirkon taşlarla süslenerek tasarlanmıştır.

 

 

Setle çok abartmak istemiyorsanız ışıltı seven sevgilinize Parça Baget Taşlı Kadın Gümüş Yüzük hediye etmenizi tavsiye ediyoruz. Naif bir görünümlü parça baget taşlı kadın gümüş yüzük mor renkli zirkon taş detayı ile farklı bir tasarıma sahiptir.

 

Kadın Sevgiliye İnce Tasarımlı Gümüş Kolye Hediyesi

 

Sevgiliye alınacak hediyeler kadın için en alternatif seçimlerden biri şık tasarımlı gümüş kolye modelidir.

 

 

Diriliş Takı olarak size son dönemlerde özellikleriyle çok konuşulan, insan vücuduna birçok faydalı etkileri olan Yeşim Taşı Tasarım Gümüş Kadın Kolye modelini sunuyoruz. Kendine has ince tasatrıma sahip bu kadın gümüş kolye radyum kaplamadır. Modelin gümüş renkle beraber rose ve altın kaplama seçimleri de mevcuttur. 

 

Sevgilinizin Bileğini Süsleyecek Kalpli Bileklik

 

 

Kalpli Kadın Gümüş Bileklik sevgilinizin narin bileğine çok yakışacaktır. Kadınların çok sevdiği pandora model, tamamı 925 ayar gümüş madeninden üretilmiş kalpli bileklik modeli gümüş, gold ve rose renklerin bir arada kullanılmasıyla tasarlanmıştır.

 

Sevgiliye Değerli Hissettirecek Kişiye Özel Kolye

 

 

Kişiye özel tasarlanan gümüş kolye ile sevgilinizi değerli hissettirmeye ne dersiniz? Kadınlar kişiye özel isim yazılı gümüş kolye takmayı seviyorlar. Ona isminin yazıldığı kişiye özel tasarım kolyelerden birini hediye edebilirsiniz. Böylece sizin ona hediye ettiğiniz kolyeyi her zaman üzerinde taşımakla sizi ve ona olan sevginizi hatırlayacaktır.

 

 

Kişiye özel isim yazılı gümüş kolye modellerini ve kişiye özel tasarlanan daha fazla ürünü Diriliş Takı kişiye özel ürünler kategorisinden bulabilirsiniz.

Etiketler: sevgiliye hediye bayan, sevgiliye hediye fikirleri, sevgiliye alınacak hediyeler kadın
Şubat 02, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR