Sevgililere Hediye Önerileri – Sevgililer Gününe Özel Fikirler!

Sevgililere Hediye Önerileri

Sevgililere hediye almak her zaman çok zor olmuştur. Çünkü bu olayın her evresinde ayrı bir zorluk vardır. Eğer yeni sevgili olmuşsanız ilk hediyenin anlamı büyük olacağı için ne alacağınızı bilemezsiniz. Eğer uzun zamandır sevgiliyseniz de çoğu hediyeyi almışsınızdır ve alacak ne kaldı diye düşünür, bir türlü güzel bir hediye bulamazsınız. Bugün sizler için sevgililer gününe özel, sevgiliye hediye önerileri vereceğiz. Bunlardan birisi belki de sizin için kusursuz bir sevgililer günü hediyesi olabilir! Son güne bırakmadan, ilk akla gelen ve öylesine bir hediye almayı düşünmüyorsanız önerilerimizi mutlaka dikkate almanızı tavsiye ediyoruz.

Sevgililere Hediye

Erkeğin kadına, kadının da erkeğe alacağı hediyeler birbirinden tamamen bağımsız olabilir. Fakat seçenekler sonsuz denecek kadar fazladır. Bu kişinin yapısına, karakterine, dünya görüşüne veya beğenilere göre değişebilir. Bugün herkesin olmasa da çoğunluğu beğenisini kazanan sevgililer günü hediyeleri önereceğiz.

Erkek Sevgiliye Hediye Önerileri

 

14 Şubat sevgililer günü yaklaşmaya başlayınca çiftlerde hediye arayışı da başlar. Bu özel günün anlamını bilenler çok önceden hediyesini düşünür, alır ve paketleyip saklamaya başlar. Çoğunluk ise hediye almayı son günlere bırakır ve kendini sokaklara atar. Ya da daha vahim olarak sipariş verip sevgililer gününden önce elinde olabilmesi için dualar etmeye başlar. Siz bu önerileri okuduğunuza göre biraz daha erken davrananlardan birisi olacaksınızdır.

 

Sevgililere hediye denilince hemen bir panik havası sezilir. Peki, erkek sevgiliye hediye olarak ne alabilirsiniz. Listemize kendi üretimimiz olan gümüş yüzük, kolye, bileklik, tesbih ve deri cüzdan ile geniş bir seçenekle giriş yapıyoruz. Tabi ki daha çok özel üretim, isim veya fotoğraflı ürünler seçmeye gayret ediyoruz. Peki neden? Çünkü bu özel bir hediye olmalı. Hemen sipariş ver, sevgiliye uzat tarzında hediyeler büyük anlamlar taşımaz. Onun için emek ve zaman harcadığınızı göstermeniz gerekiyor.

 

Kişiye Özel Ürünler

Bu kategoride gümüş yüzüklerden kolyelere, bilekliklerden deri cüzdanlara kadar birçok ürünü kişiselleştirme imkânınız bulunuyor. Sevgililere hediye kesinlikle özel olmalı. Özel deyince de kişinin ismini, sözünü veya bir imzasını barındırmalı diye düşünüyoruz. Eğer sevgiliniz takı takmayı seviyorsa mutlaka kişiselleştirilmiş bir gümüş takı satın alabilirsiniz. Yapım aşaması maksimum 3 iş günü süren kişiye özel gümüş yüzük, kolye, alyans veya bilekliklerden birini seçebilirsiniz. Tüm seçenekleri görmek için yukarıdaki görsele tıklayabilirsiniz.  

 

Erkek Gümüş Yüzük

Eğer tamamını kişiselleştirmeyeceğiniz, bakınca dikkat çeken bir gümüş yüzük arıyorsanız mutlaak erkek gümüş yüzük kategorimizi incelemenizi öneriyoruz. Burada yüzlerce hatta binlerce model sizi bekliyor. Ayrıca içerisine istediğiniz ismi de ücretsiz olarak sevgililer gününe özel yazabiliriz. Bunu bize iletmeniz yeterlidir. Bu kategorinin altında, taşlı, taşsız, ay yıldız, osmanlı, islami, başparmak, çerkes, türk, asker & polis ve hayvan figürlü yüzükler bulunuyor. Yani söylediğimiz gibi binlerce farklı model bulunuyor. Sevgilinizin beğenisine göre farklı kategorilerden birini tercih edebilirsiniz.

 

Kadın Sevgiliye Hediye Önerileri

 

Kadınlar erkekler gibi değildir. Her erkek takıdan hoşlanmıyor olsa da çoğu kadın takıları sever. Bu yüzden kadına hediye alırken daha rahat olabilirsiniz. Dilerseniz kişiyel özel bir kolye yaptırabilir, dilerseniz de yeni model minimalist ürünlerden birini tercih edebilirsiniz. Sevgililere hediye önerileri verirken kadınların seçimlerine çok dikkat ettik. Özellikle son dönemlerde internet sitemiz ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden yapılan seçimleri göz önünde bulundurduk.

 

Kadın Gümüş Kolye

Yeni gelen modeller arasında en çok dikkat çekenlerin başında kardelen çiçeği geliyor. Kadınlar zariftir. Bu yüzden üzerlerinde de çok zarif, narin ve anlamlı takılar taşımak ister. Eğer sevgilinizin görünce hayran kalacağı bir hediye almak istiyorsanız kardelen çiçeği gümüş kolye modelimizi mutlaka incelemelisiniz. Tabi ki kategoride sadece bu ürün yer almıyor. Yüz dilde seni seviyorum kolyesi de bir dönemlerin en çok tercih edilen kolyelerinden birisiydi. Hala da etkisini sürdürüyor... Daha birçok farklı motif, taş ve işleme bulunan gümüş kolyeleri soldaki görsele tıklayıp inceleyebilirsiniz.

 

Lotus Çiçeği Yüzük

Kadınların en çok beğendiği yüzüklerden birisi hiç şüphesiz ki lotus çiçeğidir. Hem anlamı hem de hikâyesiyle kendine hayran bırakan lotus, yüzüğüyle de göz dolduruyor. Bu hediyeyi sevgilinize verirken hikâyesinden de bahsetmeyi unutmayın. Eğer anlamını bilmiyorsanız mutlaka “lotus çiçeği yüzük hikâyesi” isimli blog yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.  

 

 

Saf, temiz ve duru görüntüsüyle herkesi kendine aşık eden lotus çiçeği, sevgililer gününde de sevgilinizin size tekrar ve tekrar aşık olmasına vesile olabilir. Bu kadar anlamlı bir hediyeyi, Diriliş Takı farkıyla gönderilen hediye kutusunda sevdiğinize sunabilirsiniz. Tabi ki mutlaka öncesinde "Lotus Çiçeği'nin Hikâyesini Biliyor musun?" sorusunu yöneltin sevdiğinize... Ardından anlatın bu güzel hikâyeyi. Sevgilinizin gözlerinin içi parlayınca da hediyeyi kendisine verin. O zaman hediyenin etkisi 2 kat artacaktır.

 

Etiketler: Sevgililere Hediye, Sevgililere Hediye Önerileri, Erkek Sevgiliye Hediye, Kadın Sevgiliye Hediye
Ocak 25, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR