Gümüş Sektörü ve Yüzükler Hakkında Blog

  • Temmuz 29, 2021 Gümüş Yüzük

    Takılar içerisinde günümüzde en çok kullanılanı yüzüklerdir. Yüzük bazıları için evliliğin unsuru, bazıları için tılsım, bazıları içinse sadece bir aksesuardır. Eskiden yüzük kullanımı çoğu zaman medeni durumu sembolize etmek ya da sosyal statüyü göstermek için yüzük parmağına veya serçe parmağa takılırken günümüzde her iki elin her parmağına takılabiliyor. Bunun en büyük sebebi zamanla modanın değişmesi ve insanların ona uyum sağlamasıdır

    Gümüş Yüzük Hangi Parmağa Takılır
  • Temmuz 29, 2021 Gümüş Yüzük

    Aksesuarlarımız, bireyselliğimizi vurgulayan en iyi araç olup zevkimizi yansıtmaktadır. Aksesuarlar içerisinde en çok kullanılanlardan biri de yüzük olmuştur. Zamanla zevklerin farklılaşması modayı da değiştirmiştir. Böylece yüzük modelleri değişmiş, çeşitlenmiş, artık erkekler için de üretilmeye başlanmıştır.

    Erkeklere Ne Tür Yüzükler Hediye Edilir
  • Temmuz 29, 2021

    TRT de yayınlanan Teşkilat Dizisi 07 Mart 2021 Pazar günü izleyicileriyle buluştu. Reyting rekorları kıran bu yeni Teşkilat dizisi Siz izleyicilerin karşısına çok çarpıcı konularla geliyor. 

    Teşkilat Dizisi konusu
  • Temmuz 29, 2021 Güncel

    Diğer bir adıyla Hilal ve Yıldız Hilal ve hilal'in açık ucunda yer alan yıldız şekli ile oluşan antik bir semboldür. Akdeniz Ortadoğu ve Orta Asya'da yaygın şekilde kullanılan ve Türki Devletlerin daha çok ağırlıkta kullandığı semboldür.

    Ay Yıldızın Anlamı
  • Temmuz 29, 2021 İslami Konular

    Süleyman'a affedilen, 6 köşeli bir yıldız içeren mühürdür. Mühr- i Süleyman olarak da Müslüman ve Türkler arasında anılır. Hristiyan ve Yahudiler arasında Davud yıldızı olarak bilinir.

    Mührü Süleyman Nedir
  • Temmuz 29, 2021 İslami Konular

    Ayasofya-i Kebir Cami-i Doğu Roma imparatorluğu tarafından İstanbul’a zamanın dünyanın en büyük kilisesi olarak yaptırılmış ve dönemin katedrali olarak işlev görmüştür. Bu büyük yapı çeşitli sebeplerden dolayı üç kez aynı yerde inşa edilmiştir.

    Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerif
  • Temmuz 29, 2021 Gümüş Yüzük

    Kişiye Özel Yüzükler, yüzük severlerin piyasada kolayca bulamadıkları yüzük çeşitleridir. Yüzük piyasasında çok az Yüzük Üreticisi Kişiye Özel Yüzükler üretebilmektedir. 

    Özel Yüzük Yaptırmak, kişiye özel yüzük yapımı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR