Gümüş Sektörü ve Yüzükler Hakkında Blog

  • Şubat 19, 2022 Hediye Fikirleri

    Sevdiklerimize özel günlerde hediye seçerken kalıcı ve kullanışlı olmasına özen gösteriyoruz. Alınan hediye ne olursa olsun özel günü unutmamak, düşünmek ve birşeyler almak onları zaten değerli hissettirmeye yetiyor. Ama bu hediye kişiye özel ürünler arasından tercih edilmişse çok daha değerli hissettirir.

    Kişiye Özel Hediyeler, İsme Özel Hediye, kişiye özel ürünler
  • Şubat 18, 2022 Doğal Taşlar

    Yalnızca rengiyle değil firuze taşı faydaları ve özellikleriyle de insanları kendine hayran bırakıyor. Antik çağlardan bu yana popüleritesini hiç kaybetmeyen doğal taşlardan birisi olan firuze, her dönemde farklı amaçlarla kullanılmıştır.

    Firuze Taşı Faydaları, Firuze Taşı özellikleri
  • Eylül 17, 2022 Güncel

    Dünya Kadınlar Günü veya diğer bilinen adıyla Dünya Emekçi Kadınlar Günü, tüm dünya tarafından kutlanan bir gündür. Bu özel günde dünyanın her tarafında kadın hakları etkinlikleri yapılıyor. Peki, dünya kadınlar günü ne zaman 2023 yılında hangi güne denk geliyor? Ayrıca bu özel gün neden var ve hikâyesi nedir? Bugün akla gelen tüm sorulara yanıt vereceğiz.

    Kadınlar Günü
  • Şubat 17, 2022 Güncel

    Çift başlı kartal motifi işgaller ve savaşlar sırasında toplumların birbirilerini etkilemesi sonucunda farklı kültürlerde yaygınlaşmıştır. Birçok farklı kültürde karşımıza çıkan çift başlı kartal hangi devletin sembolüdür? Çift başlı kartal anlamı nedir? Çift başlı kartal motifine ilk ne zaman rastlanmıştır?

    Çift Başlı Kartal Anlamı, selçuklu çift başlı kartal, çift başlı kartal hangi devletin sembolüdür
  • Şubat 17, 2022 İslami Konular

    Yaradan ile aramızdaki bağın ismi duadır. Her derdimizde Allah'a dua ile döner ve ondan yardım bekleriz. Allah'ın izniyle duaların da açamayacağı kapı yoktur. Bugün bebekler için öksürük duası olarak tavsiye edilen en etkili duaları sizler için listeledik.

    Bebekler İçin Öksürük Duası
  • Şubat 15, 2022 Doğal Taşlar

    Bugün sizlerle doğal taş bileklik anlamları, özellikleri ve enerjimize olan katkıları hakkında güncel bilgiler paylaşacağız. Milyonlarca yıl önce toprak altındaki ısı ve basınç etkileriyle oluşan taşlar, eskiden beri kullanılan yapı malzemeleridir. 

    Doğal Taş Bileklik anlamları, Doğal Taş Bileklik özellikleri, Doğal Taş Bileklik kopması ne anlama gelir
  • Şubat 14, 2022 Hediye Fikirleri

    Dünyanın birçok ülkesinde Öğretmenler Günü 5 Ekim’de kutlansa da Türkiye’de bu özel gün 24 Kasım’da kutlanmaktadır. Bu tarihte herkes öğretmen olan yakınlarına, öğrenciler çok sevdiği öğretmenlerine onları ne kadar sevdiğini göstermek, değerli olduğunu hissettirebilmek adına öğretmenler günü için hediyeler alır, bu kutsal görevi icra ettikleri için onlara teşekkür ederler.

    Öğretmenler Günü Hediyesi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR