Gümüş Sektörü ve Yüzükler Hakkında Blog

  • Mührü Süleyman yüzüğü dünya üzerinde bulunan en gizemli nesnelerden birisidir. Bu yüzüğün yeryüzüne cennetten geldiğine ve olağanüstü güçlere sahip olduğuna inanılmaktadır. Günümüzden binlerce yıl önce Hz. Süleyman Peygamberin ölümüyle kayıplara karışan bu yüzük hakkında bilmeniz gereken o kadar çok şey var ki…

    süleyman mührü yüzük, mührü süleyman yüzük, mührü süleyman, süleyman mührü
  • Aralık 29, 2021 İslami Konular

    Ailelerin en korktuğu şey bebeklerine nazar değmesidir. Özellikle ortada hiçbir şey yokken bebeğiniz sürekli huysuzluk çıkarıyor, ateşleniyor ve yemek yemiyorsa sık sık nazar duası okumanızda fayda vardır. Peki, bebekler için nazar duası olarak hangi ayet ve sureler okunmalı? En etkili nazar duası hangisidir?

    bebekler için nazar duası, bebekler için dua
  • Aralık 28, 2021

    Bugünkü konumuz Türklerin tarihinde, aynı zamanda Türk sanat tarihinde önemli bir yere sahip Selçukluların, o dönem mimarisinde çok görülen ve çok önemli süslemelerden biri olan sekiz köşeli Selçuklu yıldızıdır. Selçuklu yıldızı ile ilgili birçok akademik araştırmalar, birçok fikirler ve teoriler mevcuttur. Biz de onları araştırarak bu yazımızda Selçuklu yıldızı nedir? Selçuklu yıldızı anlamı nedir?

    Selçuklu Yıldızı Nedir, selçuklu yıldızı anlamı, selçuklu yıldızı motifi
  • Eylül 28, 2021 Gümüş Yüzük

    Teşkilat dizisi yedi kahramanın dışında özel olarak ortaya çıkarılan Mete Başkan`ın parmağındaki gümüş yüzük daha dizi yayınlanmadan seyircilerin dikkatini çekmeyi başarmıştır.

    teşkilat dizi yüzüğü, teşkilat yüzüğü, teşkilat dizisi yüzük
  • Ağustos 02, 2021 Gümüş Yüzük

    Gümüş kararır mı sorusu herkesi endişelendiren sorulardan bir tanesidir. Gümüşün kararmasının onun kaliteli olmaması veya gerçek olmamasıyla ilgili olduğu düşünülür. Gümüşün kararması kalitesizliği ve sahte olmasıyla ilgili olabilir ama farklı sebepleri de vardır. Gerçek gümüşler kararır ama kalitesi düşük gümüşlerin kararma süreci 925 ayar kaliteli gümüşlere göre daha hızlıdır.

    gümüş kararır mı, gümüş beyazlatma, gümüş nasıl temizlenir, evde gümüş beyazlatma
  • Temmuz 29, 2021 İslami Konular

    Fal, kehanet, astroloji, matematik ve astronominin verilerinden yararlanılarak yapılan bir tılsım türü olan vefkin temelinde harf ve rakamların özel güçleri ve niteliklere sahip olduğu inancı yatmaktadır. 

    Vefk Nedir, Vefk ne anlama gelir, Vefk Ne işe yarar
  • Temmuz 29, 2021 Gümüş Yüzük

    İnsanlar yaş aldıkça ve kilo verip aldıkça vücut ölçüleri değişiyor. Bu değişimlerden ellerimiz, dolayısıyla parmaklarımız da etkileniyor, parmak ölçülerimizde alıp verdiğimiz kilolarla küçülüp büyüyebiliyor. 

    yüzük küçültme, yüzük büyütme
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR