Gümüş Sektörü ve Yüzükler Hakkında Blog

  • Ocak 24, 2022 Hediye Fikirleri

    Yıl başladı mı takvimler yeniden tutulur, özel günler de art arda sıralanır. Artık şimdiden sevgililer günü alarmı çalmaya başladı. 14 şubat yaklaşıyor. Seven ve sevilen her kes sevgililer günü hediyesi arayışında. Peki siz sevgilinize sevgililer günü hediyesi olarak ne alacağınızı düşündünüz mü? Daha karar veremediyseniz biz sizin için harika ve unutulmaz sevgililer günü hediyeleri düşündük.


     

    Sevgililer Günü Hediyesi, Sevgililer Günü Hediyeleri, Sevgililer Günü Hediyesi Kadın, Sevgililer Günü Hediyesi Erkek
  • Ocak 24, 2022 İslami Konular

    İşlerin Rast Gitmesi İçin Dua, işlerin yolunda gitmesi için dua, işlerin rast gitmesi için mucize dualar
  • Ocak 21, 2022 İslami Konular

    Sınav Duası, başarı duası, sınava girerken okunacak dualar
  • Ocak 20, 2022 İslami Konular

    Zaman zaman yaşadığımız kötü bir olaydan, gördüğümüz kötü bir rüyadan ya da hiç bir sebebi yokken içimize bir sıkıntı düşer. Hemen Allah`a sığınır, sıkıntımızı, derdimizi alması için dualar ederiz. Ama sırf bu durumlarda okunabilecek sıkıntıdan kurtulmak için dua var mı? Dert sıkıntı gideren mucizevi dua nedir? Kur’an-ı Kerim’de sıkıntı için dua var mı? Peygamber evendimizin okuduğu sıkıntı duası nedir?

    Sıkıntı Duası, sıkıntı gideren dua
  • Ocak 20, 2022 İslami Konular

    Korku duası okumak isteyenler için bugün en etkili duaları derledik. Korku için dua arayanlara rehber olacak içeriğimiz Allah'ın izniyle korkularınızdan arınmanızı sağlayacaktır. İçinizdeki korku ve endişeyi azaltmak için manevi yönden güçlü olmanız gerekiyor.

    Korku Duası
  • Ocak 14, 2022 Doğal Taşlar

    Zultanit taşı diğer taşlara göre daha geç bir tarihte keşfedildiği için genç bir taş olarak bilinmektedir. Zultanit yatakları XII. yy'da bulunmuştur. O zamanlardan bu zamanlara kadar zultanit taşı özellikleri ve faydaları araştırılmaya devam etmiştir. Çünkü bu taşın tıbbi ve büyülü özellikleriyle alakalı fikir ayrılıkları oluşmuştur.

    Zultanit Taşı Özellikleri, Zultanit Taşı Faydaları
  • Ocak 14, 2022 İslami Konular

    İnsanların hayatı boyunca en çok karşılaştığı sağlık sorunlarından biri baş ağrılarıdır. Günlük hayatın koşuşturmasında, stres ve yorgunluk halinde sürekli baş ağrıları yaşarız. Bundan kurtulmak için çoğumuz ilaç alırız veya doktora gideriz.  Peki hiç baş ağrısı için dua okumayı denediniz mi? Hayatımızdaki pek çok sıkıntıda, sağlık sorunlarımızda ya da güzel günlerde Allah’a dualar eder, O’nun Esmaül Hüsna’larını zikreder, O’na sığınırız. Elbette bir çok sıkıntıdan kurtulmak için okuduğumuz gibi baş ağrısına iyi gelen dua da vardır.

    Baş Ağrısı İçin Dua, Baş Ağrısına İyi Gelen dualar, şifa veren dualar
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR