Aslan Burcunun Taşı Nedir? Aslan Burcu Doğal Taşları

aslan burcunun taşı

Hırslı ve kibirli, hatta narsist ama duygusallık ve dürüstlük aslan burcu temsilcilerinin karakteristik özelliklerindendir. Burçlara göre doğal taşlar serimizin bu bölümünde sizlere 22 Temmuz-23 Ağustos tarihleri aralığında doğan aslan burçlarının sahip olduğu özellikler ve bu özelliklerine uygun olarak seçilebilecek aslan burcunun taşı önerilerini yazdık.

 

Aslan Burcunun Taşı🦁

Güneş gezegeninin yönetimi altında olan aslan burçları ateş elementine aittirler. Güneş enerjisini taşıdıkları için aslan burcu temsilcilerine esasen sarı, turuncu, kırmızı yani güneşin renklerini taşıyan doğal taşlar tavsiye edilmektedir. Bununla beraber bu taşların aslan burcunun olumsuz özelliklerini yakalayarak onu dengelemeye ve olumlu yönlerini ortaya çıkarmaya yardımcı olması gerekmektedir.

 

Aslan burcu doğal taş seçimlerine bakmadan önce aslan burcu özellikleri nelerdir? Aslan burcunun olumlu ve olumsuz yönleri nelerdir? gibi soruları yanıtlamakta fayda vardır.

 

Aslan burçları otoriter kişilerdir ve doğuştan gelen bir asaletleri vardır. Birçok politikacı, yönetici, tanınmış kişiler aslan burcu temsilcileridir.

 

Özgüveni yüksek aslan burçları her zaman kendinden emindir. Aynı zamanda hırslı olmaları ve bir işin sonucuna varmadan o işi bırakmamaları, onların kibirli görünmelerine neden olabilir. Eleştiriyi kolay kolay kabul etmez, her zaman kararlarının arkasında dururlar. Bu durum çoğu zaman onlarda narsizme dönüşür. Aslan burcunun taşı seçilirken onların bu olumsuz yönlerini düşünmek ve bu özgüvenli hallerini dengeleyecek taşı bulmak gerekir.

 

Aslan burçları bazen aşırı duygusal olabilirler. Güneşten enerji aldıkları için iyimser, aynı zamanda cesurdurlar. Dürüst insan olmaları da onların olumlu yönlerinden biridir. Duygusal aslan burçları duygularında ölçü tanımaz, duygularıyla baş edemezler. Çabuk sinirlenebilirler. Başarıya ve zafere gidebilmek, hedefe ulaşmak için çok çalışırlar.

Kehribar, kaplan gözü, safir, jasper, alexandrite, elmas, oniks, yakut, topaz, ay taşı, necef taşı, zirkon, lal taşı ve akuamarin aslan burcuna iyi gelen taşlar olmakla doğum tarihi ve cinsiyeti ne olursa olsun bu taşlar bu burcun tüm temsilcilerine uygundur. Astrologlar bu taşların aslan burçlarının yeteneklerini ortaya çıkardığını ve olumsuz yönlerini düzeltmeye yardımcı olduğunu düşünüyorlar.

 

Aslan Burcu Doğal Taşı♌

KEHRİBAR – güneş taşıdır. Güneşten aldığı büyük bir enerjiyle burcun esas tılsım taşı olup aslan burcu doğal taş seçiminde ilk sırada gelmektedir. Kehribar, aslan burcu temsilcilerini cömert ve neşeli yapar, ona karşı yöneltilen öfke ve kıskançlıklarla başa çıkar. Uyku sorunu yaşayanlar için de ayrıca etkilidir. Kehribar, sıcak enerjisiyle aslanları yumuşatır, onları neşeli ve sempatik biri yapar.

 

YAKUT – aslan burcu uğurlu taşı olarak kehribardan sonra ikinci sırada gelmekte ve bu burcun temsilcilerini hem büyülü hem de iyileştirici özellikleriyle olumlu yönde etkilemektedir. Bu taş hayal gücünü geliştirir böylece yaratıcı meslekte olanların işinde büyük başarılar elde etmesine yardımcı olur, iyi şans getirir. Ayrıca yakut taşı, solunum yolu hastalıklarını iyileştirir. Bu nedenle de solunum yolu hastalıklarından muztarip olan aslan burçlarının tercih etmesi gereken taşlardan biridir. Aynı zamanda aslanların düşüncelerini düzene koymalarına, istikrarlı olmalarına ve zorluklarla başa çıkmakta yardımcı olur.

 

LAL TAŞI – özellikle aslan kadınlarının taşıdır. Şöyle ki lal taşı, aslan kadınlarının aşkı bulmalarına ve bunu bir ömür boyu yaşatmalarına yardımcı olur. Çünkü bu taş aşk ve tutkunun sembolüdür. Lal taşı, iyi şans ve mutluluk getiren taşlardan biridir.

 

ALEXANDRİTE – lider olmayı seven aslanların vazgeçilmez taşlarındandır. Astrologlar yönetici pozisyonunda olan aslan burçlarına bu taşı kullanmalarını tavsiye ediyorlar. Çünkü alexandrite, aslanlara liderlik becerilerini güçlendirmeye ve ortaya çıkarmaya yardımcı olur. Ayrıca bu taş, sahibinin kötü bir ruh halinde olduğunu hissederse onun ruh halini dengeler ve iyi hissettirir.

 

NECEF TAŞI – aslan burcunun taşı olmakla bu burcun temsilcilerini negatif enerjilerden arındırır. Zihni temizler ve her zaman sinirlenmeye müsait olan aslanları sakinleştitit, hızlı uzlaşmaya teşvik eder. Aynı zamanda iyileştirici yönleriyle de bu burcu olumlu etkiler, beyin ve kalp hastalıklarının tedavisinde kullanılır.

 

TOPAZ – aslan burçlarının olumsuz özellikleriyle başa çıkan taşlardan biridir. Bu taş sinirli yapıya sahip aslanları sakinleştirir, onları kötü düşüncelerden uzaklaştırır ve ruh halini yükseltir. Topaz taşı, aslan burcu temsilcileri için en iyi ilham verici taşdır.

 

AKUAMARİN – aslan burcuna iyi gelen taşlar arasında rengiyle farklılık gösteren taşdır. Şöyle ki ezoterikler ve astrologlar genellikle güneş enerjisi taşıyan ve güneş renklerine sahip taşları tavsiye ederken akuamarin mavi renklidir. Bu taş, çabuk sinirlenen ve dengesiz aslan burçlarının sakinleşmesine ve serinlemesine yardımcı olur. Aile bağlarını güçlendiren akuamarin özellikle aslan kadınları için tavsiye edilir. Ayrıca akuamarin bileklik, kolye ve ya yüzük şeklinde takılır ve tene temas ederse aslan burcunun içinde bulunduğu kaostan kurtulmasına yardımcı olur.

 

 

 

Etiketler: aslan burcunun taşı, aslan burcu doğal taşları, aslan burcu taşı
Nisan 13, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR