Gümüş Sektörü ve Yüzükler Hakkında Blog

  • Kasım 01, 2022 Gümüş Yüzük Güncel

    Gümüş takılar takmak, görünüme şık bir dokunuş katar. Ama gümüşün metal olarak yaptığı iş sadece takılarla şıklığı tamamlamak değildir. Gümüş takmanın faydaları olduğunu biliyor muydunuz? Gümüş faydalı metallerden biridir ve birçok hastalığın tedavisinde kullanılıyor.

    gümüşün faydaları, gümüşün erkeğe faydası, gümüş takmanın erkeğe faydası
  • Ekim 27, 2022 Doğal Taşlar

    Doğal taş serimize cesaretin sembolü olan hematit taşıyla devam ediyoruz. Bu defa sizler için hematit taşı özellikleri ve faydalarını araştırdık, iyileştirici ve büyülü özellikleriyle birlikte hematit taşlı takıların kimlere uyup uymayacağından, bu takıları hangi doğal taşlı takılarınızla birlikte kullanabileceğinizden bahsettik.

    hematit taşı, hematit taşı faydaları, hematit taşı özellikleri
  • Ekim 18, 2022 Doğal Taşlar

    Zenginliğin, şansın ve refahın sembolü olan limon sarısı sitrin taşı, parlak görünümü, pleokroizma özelliği, büyülü ve iyileştirici özellikleriyle eski zamanlardan beri adından söz ettirmiş, soyluların taçlarını, kolyelerini, yüzüklerini süsleyen taşlardan biri olmuştur. Peki bu kadar popüler olan sitrin taşı faydaları nelerdir? Sitrin taşı özellikleri ile hangi taş grubuna aittir?

    sitrin taşı faydaları, sitrin taşı özellikleri, sitrin taşı kolye
  • Ekim 11, 2022 Gümüş Yüzük Güncel

    Ay sembolü tarihin farklı dönemlerinde farklı coğrafyalarda ve farklı kütlürlerde farklı şekilleriyle en çok kullanılan sembollerden biri olmuştur. Bugün de birçok ülkenin aynı zamanda Türkiye bayrağının da üzerinde yer alan ay sembolünün en çok dikkat çeken ve kullanılan şekli hilal şeklidir.

    3 Hilal, 3 Hilal anlamı, üç hilal, üç hilal yüzük
  • Ekim 04, 2022 İslami Konular

    Bugünkü konumuz, kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’de Tevbe suresinde de geçen, Hz. Muhammed Peygamberimizin söylediği bilinen ve müslümanların dilinden düşmeyen çok kıymetli La Tahzen İnnallahe Meana cümlesidir. Peki, La Tahzen İnnallahe Meana anlamı nedir? Arapça, Türkçe okunuşu ve Türkçe meali nasıldır?

    La Tahzen İnnallahe Meana, La Tahzen İnnallahe Meana anlamı, La Tahzen İnnallahe Meana ayeti
  • Eylül 27, 2022 İslami Konular

    Günlük hayatımızda biriyle konuşurken sıklıkla atasözleri ve özdeyişler kullanırız. Türkçemizde kullanabileceğimiz uzun deneyimler sonucunda geçmişten günümüze gelen ve toplumun kabul ettiği sınırsız ata sözleri vardır. Ama bunun dışında dilimize Arapça ve Farsça’dan geçmiş ve dilimizle özdeşleşmiş darb-ı meseller de vardır. Biz bu gün bu atasözlerinden en çok kullanılan Men Dakka Dukka ne demek araştırıyoruz.

    Men Dakka Dukka, Men Dakka Dukka ne demek, Men Dakka Dukka anlamı
  • Eylül 27, 2022 Doğal Taşlar

    Merhabalar, bugün sizlere labradorit taşı faydaları, özellikleri ve sırları hakkında rehber niteliğinde bir içerik hazırladık. İçeriğin detaylarında labradorit taşı ne işe yarar sorusunun cevabını bulabileceksiniz. Ayrıca kolyesini kimler takabilir? Hangi burçlarla uyumludur gibi genellikle herkesin merak ettiği soruların yanıtlarını da yine bu içerikte bulabilirsiniz.

    Labradorit Taşı, Labradorit Taşı faydaları, Labradorit Taşı özellikleri, Labradorit Taşı kolye
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR