Gümüş Sektörü ve Yüzükler Hakkında Blog

  • Ağustos 12, 2022 Gümüş Yüzük Güncel

    Ne gariptir ki Orhun veya herkesin Göktürk olarak bildiği alfabeyi çoğu kişi bilmese de Göktürkçe Türk yazısını herkes okuyabiliyor. Peki, Göktürkçe Türk yazısı nereden geliyor? Bu yazıya nerede ve ne zaman rastlandı? Göktürkçe Türk yazısı nasıl okunur?

    Göktürkçe, Göktürkçe Türk, Göktürkçe nasıl okunur
  • Ağustos 08, 2022 Hediye Fikirleri

    Hediyeleşmek geçmişten gelen harika bir gelenektir. Çoğu insan bunun için özel günleri bekleseler de, aslında en güzel hediye beklenmedik anda verilendir. İsme özel hediye seçenekleri de karşınızdaki insanı şaşırtacak en özel hediyelerdir.

    İsme Özel Hediye, kişiye özel hediye, isimli yüzük
  • Ağustos 03, 2022 İslami Konular

    Peygamber Efendimizin hayatı, yaşantısı, söylediği kelamlar, katıldığı savaşlar, ayağına giydiği sandaletten, başına giydiği sarığa, taktığı yüzüğe kadar kullandığı kişisel eşyaları hakkında sahabelerinin anlattığı sayısız rivayetler ve hadisler vardır.

    Mührü Şerif, Mührü Şerif anlamı, Mührü Şerif nedir, Peygamber Efendimizin Mührü
  • Temmuz 26, 2022 İslami Konular

    Bol kazanç, bereket, hayırlı rızık ve en önemlisi helal para herkesin isteği, dileğidir. Buna ulaşabilmek için yapılan en etkili yol ise halk arasında Karınca Bereket duası olarak bilinen duadır. Bu duaya sıklıkla iş yerlerinin, mağazaların girişinde, hatta evlerde bile rastlarız.

    Karınca Duası, Karınca Duası anlamı, Karınca Bereket Duası, karınca duası arapça
  • Temmuz 25, 2022 İslami Konular

    İslam’da söylenen, Kur’an-ı Kerim’de geçen her kelimenin fazileti, büyük ve derin anlamları vardır. Bazen o bir kelime hayatımızı değiştirir, içimizi rahatlatır. Bu kelimelerden biri de sürekli zikrettiğimiz HASBİYALLAH’tır. Peki hasbiyallah ne demek? Hasbiyallah kelimesinin faziletleri nelerdir? Kur’an-ı Kerim’de nasıl geçmektedir?

    Hasbiyallah, Hasbiyallah ne demek, Hasbiyallah yüzük, Hasbiyallah kolye
  • Temmuz 04, 2022 Hediye Fikirleri

    Ailenin en değerli üyelerinden biri kız kardeşe doğum günü hediyesi seçmek zor bir iş olsa gerek. Hele ki tarzından ödün vermeyen, takıp takıştıran, şıklığına önem veren biriyse. Doğum gününde kız kardeşe ne hediye alınır diye düşünmekten yorulduysanız çayınızı kahvenizi alın koltuğa yaslanıp sizin için hazırladığımız listeyi inceleyin.

    Kız Kardeşe Hediye, kız kardeşe doğum günü hediyesi, kız kardeşe hediye önerileri
  • Haziran 30, 2022 Hediye Fikirleri

    Kadınlara hediye seçmek zordur derler ama sanki erkekler için seçim yapmak çok daha zor gibi. Çünkü erkeklerin kullandığı aksesuarlar, takılar, kıyafetler kadınlarda olduğu gibi çok çeşitli değildir. Söz konusu aileden bir erkekse özellikle erkek kardeşse hediye seçmek daha da zorlaşabiliyor.

    Erkek Kardeşe Hediye, erkek kardeşe doğum günü hediyesi, erkek kardeşe ne hediye alınır
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR