Gümüş Sektörü ve Yüzükler Hakkında Blog

  • Ocak 04, 2023 Doğal Taşlar

    Mavi, doğadaki en esrarengiz renklerden biridir. Sakinleştirici ve dinlendirici etkiye sahiptir. Şöyle ki mavi, gökyüzünü ve denizi temsil eder. Ama en nadir renklerden de biridir. Çünke doğa bize mavi rengi çok sunmaz. Hatta doğal taşların da en nadirleri mavi renkli olanıdır. Peki mavi renkli doğal taşlar hangileridir? Mavinin hangi tonlarında bulunur ve hangi özelliklere sahiptir?

    Mavi Doğal Taş
  • Aralık 29, 2022 Doğal Taşlar

    Bu defa sizlere bu zamana kadar araştırdığımız doğal taşlar arasında fiziksel ve kimyasal özellikleri hepsinden çok farklı bir taştan, selenit taşından bahsetmek istiyoruz. Selenit taşına çok eski zamanlardan beri farklı büyülü ve iyileştirici özellikler atfedildi. Bu nedenle de genel anlamda selenit taşı özellikleri ve sembolizmiyle farklı bir taştır. Farklılığının bir sebebi de adıyla ilgilidir.

    Selenit Taşı
  • Aralık 28, 2022 Doğal Taşlar

    Cilalı jasper taşı, olağanüstü renk tonları, çizgi ve beneklerinin kombinasyonlarıyla dünyadaki en sıra dışı doğal taşlardan biridir. Zaten Yunanca’da adı ίασπις , yani jaspis “rengarenk” ve “benekli” anlamına gelir. Taşın tarihinin insanlık tarihiyle neredeyse bir olduğu düşünülüyor.

    Jasper Taşı
  • Aralık 26, 2022 Hediye Fikirleri

    Erkek kolye modelleri günlük giyim tarzına çok büyük katkı sağlıyor. Benzersiz ve birçok farklı kategoride üretilen kolyeler, gümüşün kalitesiyle de birleşince sıradan bir tişörtü bile dikkat çeken hale getirebiliyor. Bugün sizler için erkeğe hediye edilebilecek birbirinden şık ve popüler kolye modellerini inceleyeceğiz.

    Erkek Kolye
  • Aralık 26, 2022 Doğal Taşlar

    Doğal güzelliği, ışıltılı görünümü, fiziksel ve kimyasal özellikleriyle takı yapımına çok uygun, kuyumcuların çok sevdiği doğal taşlardan biri de aventurin taşıdır. Aventurin farklı alanlarda kullanılabilen ve bir dizi tasarım seçeneği sunan bir süs taşıdır. Peki aventurin taşı özellikleri nelerdir? Hangi özelliklerinden dolayı takı tasarımlarında kullanılıyor? Ne gibi iyileştirici özellikleri vardır? Birlikte aventurin taşını inceleyelim.

    Aventurin Taşı
  • Aralık 26, 2022 Doğal Taşlar

    Doğa bize zengin renk paleti sunar. Bunun en güzel örneklerini doğal taşlardır. Doğal taşlar esrarengiz, olağandışı renkleri, renk değişimleri ve yansımalarıyla mükemmel görüntü sergiler. Alıştığımız ve bildiğimiz renklerin doğal taşlarda daha farklı tonlarını ve yansımalarını görebiliriz. Siyah renkli doğal taşlar farklı dokuları, ton ve yansımalarıyla gerçekten muazzam görünüme sahiptir.

    Siyah Doğal Taş
  • Aralık 19, 2022 Gümüş Yüzük Güncel

    1299 yılında I.Osman tarafından kurulan küçük bir beylik zamanla kocaman Osmanlı İmparatorluğuna çevrildi ve tam 624 yıl boyunca sadece Türk ve İslam tarihinde değil Dünya Tarihinde de büyük bir iz bıraktı.

    Osmanlı Tuğrası, Osmanlı Tuğrası anlamı, Osmanlı Tuğrası yüzük, Osmanlı Tuğrası kolye
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR