Gümüş Sektörü ve Yüzükler Hakkında Blog

  • Eylül 22, 2022 Doğal Taşlar

    Malakit taşı özellikleri ve faydaları için size geniş bir rehber hazırladık. Bu rehberde malakit taşı nedir, malakit taşı kolye kimler tarafından takılmalı ve bu özel şifalı taşın faydaları nelerdir? Gibi soruların yanıtlarını bulacaksınız.

    Malakit Taşı, Malakit Taşı faydaları, Malakit Taşı kolye, Malakit Taşı özellikleri
  • Eylül 20, 2022 İslami Konular

    Her türlü sıkıntılı durumlarda ve bir şeylerin yolunda gitmesi, gerçekleşmesi için Allah’ın isimlerini zikreder, Kur’an-ı Kerim’den  sure ve ayetler okur, bildiğimiz duaları tekrarlarız. Hem kötü günlerinizde hem de mutlu anlarınızda okuyabileceğiniz dualardan birinin de Erbaini İdrisiyye duası olduğunu biliyor muydunuz?

    Erbaini İdrisiyye, Erbaini İdrisiyye duası, Erbaini İdrisiyye yüzük
  • Eylül 09, 2022 Doğal Taşlar

    Enerji veren doğal taşlardan biri olan lal taşı veya garnet yüzyıllardır bilinen ve popüler taşlardan biridir. Garnet Latince’de nar anlamına gelir ki bu taşın da en bilinen rengi taze nar tanelerinin rengini andıran kırmızı renktir. Lal taşı dedikte de zaten akla canlı kırmızı renkli taş gelir. Peki doğal taşlardan biri olarak lal taşı faydaları ve özellikleri nedir? Lal garnet taşı ne işe yarar?

    lal taşı faydaları, lal taşı özellikleri, lal taşı yüzük
  • Eylül 02, 2022 Hediye Fikirleri Güncel

    Şifreler, kodlar ve gizli mesajlar insanların her zaman dikkatini çekmiştir. Bu şekilde insanlar iletişime geçmiş, birbirilerine duygularını ifade etmiş veya herkesten gizli bilgiler paylaşmıştır. Bu iletişim sistemlerinden biri de hatta kodlu iletişim sistemi dedikte ilk akla gelen Mors kodu veya Mors alfabesidir. Peki Mors Alfabesi nedir?

    mors alfabesi, mors alfabesi nedir, mors alfabesi kolye, mors alfabesi bileklik
  • Ağustos 25, 2022 İslami Konular

    “Nazar etmek”, “nazar değmek” veya “göz değmek” sıklıkla duyduğumuz kelimelerdendir ve Türk kültüründeki en eski inanışlardan biridir. İslami kaynaklarda da bu konuyla ilgili Hz. Muhammed Peygamber efendimizin sahabelerinin anlattığı hadislere rastlanıyor. İslam’da hak görülen nazardan korunma duası nedir? Nazar duası nasıl okunur?

    Nazar Duası Arapça
  • Ağustos 22, 2022 İslami Konular Hediye Fikirleri

    Dualı yüzük arayanlar, sevdiği için dualı yüzük yaptırmak isteyenler ve tasavvuf yüzükleri arasından seçim yapmakta zorlananlar için harika bir liste hazırladık. Her zaman parmağınızda taşıyacağınız bir yüzük mü arıyorsunuz?

    Aklınızda bir dua var ama yüzük haline nereden getirileceğini bilmiyor musunuz? Sevdiğiniz insana asla unutamayacağı bir dualı yüzük mü hediye etmek istiyorsunuz?

    dualı yüzük, havas yüzük, tasavvuf yüzükleri
  • Ağustos 18, 2022

    Felak suresi "Rabbine Sığın" emri ile başlayan bir suredir. Bugünkü içerik konumuz Kur’an’i Kerim’in sondan bir önceki yani 113. suresi olan Felak suresidir. Bu sureyi okumayan veya bilmeyen müslüman yoktur diye düşünüyoruz. Ama yine de çok arandığı ve sorulduğu için bir de biz araştırmak ve yazmak istedik Bu yazımızda Felak suresi anlamı, okunuşu ve Felak suresi Türkçe mealini sizler için yeniden yazdık.

    Felak Suresi, Felak Suresi anlamı, Felak Suresi okunuşu, Felak Suresi türkçe meali
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR