Gümüş Sektörü ve Yüzükler Hakkında Blog

  • Aralık 06, 2022 Doğal Taşlar

    Üçüncü dereceli değerli taşlar grubuna ait farklı renklere sahip bir taş düşünün. Ama farklı renkleriyle değerlenen, hatta bazı türleriyle çok değerli taşlardan olan zümrüt, yakut, elmas gibi birinci sınıf çok değerli taşlarla rekabete girebilen bir taş. Bu ilginç ve eşsiz taş turmalin taşıdır. Bu defa doğal taşlar serimizde sizlere hem de tuhaf renklere sahip turmalin taşı özellikleri ve faydalarından bahsetmek istiyoruz.

    Turmalin Taşı, Turmalin Taşı faydaları, Turmalin Taşı özellikleri
  • Kasım 24, 2022 Doğal Taşlar

    Yeşim taşı, iyileştirici ve büyülü özellikleri eski zamanlardan beri bilinen doğal değerli taşlardandır. Hatta o kadar eski ki 7.000 yıl önce Çinde ulusal bir taş olarak kabul edilmiş, insanın özünü, vücudunu, ruhunu gösterdiğine inanılmış ve altından çok daha değerli olmuştur. Peki bu kadar değerli olan yeşim taşı ne işe yarar ? Yeşim taşı faydaları nelerdir?

    Yeşim Taşı, Yeşim Taşı faydaları, Yeşim Taşı özellikleri
  • Kasım 23, 2022 İslami Konular

    Depremde okunacak dua ülkemizde sıkça aranılan ve merak edilen dualar içerisindedir. Deprem bölgesinde olduğumuz için ülkemizin dört bir yanında zaman zaman büyük depremler ve ne yazık ki bu depremler sonucu can kayıpları yaşanabiliyor. Yüce Allah (c.c) bizi bu tür doğal afetlerden korusun.

    Depremde Okunacak Dua, Deprem Duası
  • Kasım 22, 2022 Doğal Taşlar

    Beyaz renk anlamıyla her zaman dikkat çekici ve değerli olmuştur. Bu aynı şekilde doğal taşlar için de geçerlidir. Doğal taşlar geniş renk paletine sahitir. Ama beyaz doğal taş hangi taş çeşidi olursa olsun kendine has görünümü, enerjisi ve nadirliğiyle seçiliyor.
     

    beyaz taşlar, beyaz renkli doğal taş, beyaz doğal taşlar
  • Kasım 15, 2022 Doğal Taşlar

    Saksonya’da madenciler bu taşı güzelliğinden ve kendine has renginden dolayı “cevher çiçeği” olarak adlandırmıştır. Olağandışı güzelliğiyle görenlerin çok beğendiği florit taşı faydaları ile de gönülleri feth ediyor.

    Florit Taşı, Florit Taşı faydaları, Florit Taşı özellikleri
  • Kasım 02, 2022 Doğal Taşlar Güncel

    Sizlere hep doğal taşlardan ve onların enerjisinden bahsediyoruz ama doğal taş arındırma yöntemleri hakkında hiç araştırma yapmadığımızı farkettik. Bu nedenle de bu defa sizler için doğal taşların olumsuz enerjilerinden arındırma yöntemlerini araştırmak istedik.

    Doğal Taş Arındırma, Doğal Taş Arındırma yöntemleri, Doğal Taş temizleme
  • Kasım 01, 2022 Doğal Taşlar

    Parlak görünümü ile dekorasyon için ve mücevharatta sıklıkla kullanılan obsidyen taşnın sadece dürüst ve samimi insanların taşı olduğuna inanılıyor. Obsidyen taşı özellikleri ile eski zamanlardan beri hem ezoteriklerin hem de litoterapistlerin ilgisini çeken ve takdir edilen taşdır. Peki obsidyen hangi özellikleriyle takdir edilmiştir? Obsidyenin faydaları nelerdir?

    Obsidyen Taşı, Obsidyen Taşı faydaları, Obsidyen Taşı özellikleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR