Gümüş Sektörü ve Yüzükler Hakkında Blog

  • Mart 28, 2022 Doğal Taşlar Burçlar

    Burçlara göre doğal taşlar serimizin bu bölümünde ise zodyak kuşağının dördüncü burcu olan, 22 Haziran ile 22 Temmuz tarihleri arasında doğan yengeç burcunun taşı hakkında araştırma yaptık.

    yengeç burcunun taşı, yengeç burcu doğal taş, yengeç burcunun taşları, yengeç burcu uğurlu taşı
  • Mart 25, 2022 Gümüş Yüzük Güncel

    3 kıtaya hükmeden Osmanlı padişahları hakkında ne kadar bilgi sahibiyiz? Geçmişimizde kütüphanelerce anlatılabilecek kadar derin bir tarih ve gurur yatıyor. Osmanlı padişahları sıralaması ile sultanları çok daha yakından tanıyabilirsiniz. Bugün sizler için Osmanlı padişahları ve eşleri hakkında bilgileri sizler için derledik.

    Osmanlı Padişahları, Osmanlı Padişahları sıralaması, Osmanlı Padişahları listesi, Osmanlı Padişahları eşleri
  • Mart 25, 2022 İslami Konular

    Selamın Aleyküm arkadaşlar, bugün Rabbena duası anlamı ve fazileti hakkında konuşacağız. Kade-i Ahire yani namazdaki son oturuşta okunan Rabbena dualarının önemini, öğrenilmesinin ne kadar anlamlı olduğunu öğrenebilmeniz için bu içeriği hazırladık. Rabbena duaları hakkında tüm detayları öğrenmek için okumaya devam etmenizi rica ederiz. Hayırlara vesile olması dileğiyle...

    Rabbena Duası, Rabbenağfirli Duaları, Rabbenağfirli Duası, Rabbena Duası Anlamı
  • Mart 24, 2022 İslami Konular

    İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn anlamı gereği oldukça önemlidir. Sık kullanılmasa ve bilinmese de hayatımıza rehber etmemiz gerekmektedir. Sıkça kullanılması da tavsiye edilir.

    inna lillahi ve inna ileyhi raciun, inna lillahi ve inna ileyhi raciun anlamı
  • Mart 23, 2022 Güncel

    İnsanlık tarihi boyunca doğal taşlar hayatımızdaydı. Belki de bu taşlar arasında en çok bilinen ve en eski olan kehribar taşıdır. Kehribarın geçmişi milyon yıllara dayanmaktadır. Birçok alanda kullanılmakta ve sıkça tercih edilmektedir. En çok tercih edildiği alan ise tesbih üretimidir. Bugün kehribar tesbih çeşitleri ve özellikleri hakkında konuşacağız. Orjinal kehribar tesbih nasıl anlaşılır? Satın alırken nelere dikkat etmeliyiz? Aradığınız tüm yanıtları bu rehberde bulabilirsiniz.

    Kehribar Tesbih, Kehribar Tesbih çeşitleri, Kehribar Tesbih özellikleri
  • Mart 22, 2022 İslami Konular

    Hilye-i Şerif, Peygamber Efendimiz (s.a.v.)'in fiziki olarak tasvir edilmiş halidir. Efendimizin ağır hastalık geçirmesinin ardından kızının ağlayarak "senin gül yüzünü bir daha nasıl göreceğiz?" demesiyle Hz. Ali'ye (r.a.) yazdırdığı kelimelerin oluşmasıyla ortaya çıkan resimdir.

    Hilye-i Şerif Nedir, Hilye-i Şerif duası, Yemen Zırhı Duası
  • Mart 22, 2022 Güncel

    Devlet Ebed Müddet cümlesi Türk tarihini özetleyen bir cümledir. Peki, bu cümle ne anlama geliyor? Bugün sizlerle Devlet Ebed Müddet ne demek, ne anlama gelir ve neden önemlidir sorularının yanıtlarını paylaşacağız.

    Devlet Ebed Müddet
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR