Gümüş Sektörü ve Yüzükler Hakkında Blog

  • Mart 14, 2022 Gümüş Yüzük

    Cihadiye yüzük denildiğinde belki de çoğunuzun bilgisi yoktur. Fakat oldukça anlamlı bir hikâyesi vardır bu yüzüğün. Bugün Cihadiye yüzüğü hikâyesi nedir onu öğreneceğiz. Savaş yıllarında orduya maddi destek sağlayabilmek için hurda ve dökme demirden üretildi bu yüzükler. Müdafaa-i Milliye Cemiyeti tarafından 1. Dünya Savaşı zamanında satışa sunulan Cihadiye yüzüğü nedir? İşte tüm detaylar...

     

    Cihadiye Yüzüğü
  • Mart 11, 2022 Doğal Taşlar

    Yunanca kökenli “apathao” kelimesinden gelen apatit, “aldatıcı” anlamına gelmektedir. Farklı türleriyle apatit taşı özellikleri ve görünümü itibariyle turmalin, topaz, beril, ametist ve akuamarine benzerliğinden dolayı böyle bir isim almıştır.

    apatit taşı, apatit taşı faydaları, apatit taşı özellikleri, apatit taşı bileklik
  • Mart 11, 2022 Doğal Taşlar Burçlar

    Azim, sabır, pratiklik ve sabitlik Venüs ve Ay gezegeninin himayesi altında doğan boğa burcu insanlarının karakteristik özellikleridir. Bazı durumlarda bu burçlarda kendinden şüphecilik, tembellik ve melankoliklik de görülmektedir. Doğru seçilmiş boğa burcunun taşı onun olumlu özelliklerini geliştirmesine, olumsuz taraflarını ortadan kaldırmasına yardımcı olacaktır.

    boğa burcunun taşı, boğa burcu taşı, boğa burcunun taşları
  • Mart 10, 2022 İslami Konular

    Elif Vav ile ilgili onlarca makale bulabilmek mümkündür, Peki Elif Vav anlamı hakkında sizin yeterince bilginiz var mı? Elif Vav taşımak ne gibi faydalar sağlar biliyor musunuz? Kâinatın anahtarı olarak tanımlanan Elif ile kâinatın kendisi olan Vav hakkında mutlaka incelemeniz gereken bilgileri derledik. Sıkılmadan okuyacağınızı düşünüyoruz. Selam ve dua ile...

    Elif Vav Anlamı, elif harfi anlamı, vav harfi anlamı
  • Mart 09, 2022 Doğal Taşlar

    Arap ve Müslüman dünyasında bir zamanlar kutsal kabul edilen ve şeffaf kristallerden olan necef taşı özellikleri ve faydaları ile popüler doğal taşlardan biridir.

    Necef Taşı, Necef Taşı faydaları, Necef Taşı özellikleri, Necef Taşı bileklik
  • Mart 09, 2022 Gümüş Yüzük

    Yüzük, tarihimiz boyunca her zaman hayatımızda olan bir aksesuardır. Kimi zaman sırlarıyla birlikte hayatımıza giren, kimi zaman da şıklığımızı tamamlayan ürünlerdir. Erkek gümüş yüzük modellerinin yanı sıra kadınlar için de en önemli tamamlayıcılardan birisidir. Çünkü Peygamber Efendimiz (s.a.v.) döneminden bugüne kadar gümüş yüzükler her zaman kullanılmıştır.

    Parmağa Takılan Yüzüklerin Anlamı Nedir
  • Mart 08, 2022 Doğal Taşlar Burçlar

    Her zodyakın kendi işareti, elementi, gezegeni, uğurlu rakamı, günü olduğu gibi kendi özelliklerine uygun olarak doğal taşları vardır. Zodyakın ilk işareti olan koç burcunun taşı da bu burcun özelliklerine uygun seçilerek onun farklı yeteneklerinin, olumlu yönlerinin ortaya çıkmasına ve olumsuzlukları bastırmaya yardımcı olmaktadır.

    koç burcunun taşı, koç burcu doğal taş, koç burcunun uğurlu taşı, koç burcu taşları ve özellikleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR