Gümüş Sektörü ve Yüzükler Hakkında Blog

  • Nisan 15, 2022 İslami Konular

    Unutkanlık her yaştan insanın başına gelebilen bir durumdur. Bazen bir hastalık, bazen dikkat dağınıklığı bazen de yoğun çalışma temposu buna sebep olabilir. Fakat en olmadık yerlerde başımıza gelen bu hadise hayatımızı derinden etkileyebilir. Bir öğrencinin çalıştıklarını unutması gibi… Sınav öncesinde başına gelebilecek en kötü şeydir. Peki, unutkanlık için dua yok mu? Elbette var! Öğrendiklerini unutmamak için etkili duaları bugün sizler için listeledik.

    Unutkanlık İçin Dua, unutmamak için dua
  • Nisan 15, 2022 Güncel

    Tesbih yüzyıllardır insanların hayatındadır. Hem dini amaçla hem de geleneksel olarak kullanılmıştır. Bazı insanlar sürekli ellerinde tesbih bulundurmaktadır. Bunu stres giderici bir uğraş olarak nitelendirmektedi. Tesbih çekmek ve tesbih sallamakta geçmişten günümüze kadar gelen alışkanlıklardan birisidir. Peki, yüzbinlerce erkeğin elini süsleyen tesbih nasıl yapılır?

    Tesbih Nasıl Yapılır, evde tesbih yapmak, evde tesbih yapmak
  • Nisan 15, 2022 Doğal Taşlar

    Doğal taşlar serimizde bu defa uyumun ve barışın taşı olan ametist taşını araştırdık. Doğada kolayca bulunabilen, geniş renk paleti sunan, şaşırtıcı şeffaflığa sahip, hem takıları süsleyen ametist taşı faydaları ile de eski zamanlardan beri kullanılan popüler bir taştır.

    Ametist Taşı, Ametist Taşı özellikleri, Ametist Taşı faydaları, Ametist Taşı bileklik
  • Nisan 14, 2022 İslami Konular

    Türk ve Türk-İslam kültürü içerisinde kabul gören cevşen, bazı kesimler tarafından uydurma ve büyü olarak da nitelendirilebilmektedir. Bu yüzden sizlere cevşen nedir? cevşen fazileti ve faydaları hakkında rehber olabilecek bir yazı hazırlamak istedir. Cevşen neden takılır ve nasıl kullanılır? Bu konuda aklınıza takılan her şeyin cevabını bu yazımızda açıklamaya çalışacağız.

    cevşen, Cevşen Nedir, cevşen faziletleri, cevşen faydaları, cevşen kolye
  • Nisan 13, 2022 Doğal Taşlar Burçlar

    Hırslı ve kibirli, hatta narsist ama duygusallık ve dürüstlük aslan burcu temsilcilerinin karakteristik özelliklerindendir. Burçlara göre doğal taşlar serimizin bu bölümünde sizlere 22 Temmuz-23 Ağustos tarihleri aralığında doğan aslan burçlarının sahip olduğu özellikler ve bu özelliklerine uygun olarak seçilebilecek aslan burcunun taşı önerilerini yazdık.

    aslan burcunun taşı, aslan burcu doğal taşları, aslan burcu taşı
  • Nisan 11, 2022 Doğal Taşlar

    Yaklaşık 3 bin yıldır insanların bildiği bir taş olmakla eski zamanlarda altınla eşdeğer, büyüleyici gök mavisi rengi, esrarengiz parlaklığı ve altın damarlı yapısıyla lapis taşı, asaletin sembolü olarak kabul edilmiştir. Yüksek enerjili taşlardan biri olan lapis taşı faydaları ve büyülü özellikleriyle birçok efsaneye de konu olmuştur.

    Lapis Taşı, Lapis Taşı özellikleri, Lapis Taşı faydaları, Lapis Taşı bileklik
  • Nisan 07, 2022 Güncel

    Polis nasıl olunur öğrenmek için bugün gereken tüm bilgi ve belgeleri sizinle paylaşacağız. Kadın ve erkek adaylar için Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından bazı şartlar getirilmiştir. Fakat bunlardan önce sınavda başarılı olmanız gerekiyor. Polis olmak için şartları güncel olarak Polis Akademisi 2023 duyurularından takip edebilirsiniz.

    Polis Nasıl Olunur, Kadın Polis Olma Şartları, erkek polis olma şartları
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR