Gümüş Sektörü ve Yüzükler Hakkında Blog

  • Nisan 06, 2022 İslami Konular

    Hepimizin umutları, istekleri, dilekleri ve beklentiler var. Hem hayattan hem yaşantımızdan hem de ahiretten. Bunlara kavuşmak için sık sık dualara da sarılıyoruz. Peki, en etkili dilek duası hangisidir biliyor muyuz? Bugün sizler için Allah'ın izniyle birçok kişinin isteğine kavuşmasına vesile olan dilek duaları ile karşınızdayız. Peygamber efendimizin dilek duası ve evliyaların dilek duası olarak bilinen tüm duaları sizler için listeledik.

    Dilek Duası, Peygamber Efendimizin Dilek Duası, evliyaların dilek duası
  • Nisan 05, 2022 Doğal Taşlar

    Terahertz taşı doğada bulunmayan saf silikon ve titanyumdan oluşan özel bir malzemeden laboratuvar ortamında insan eli değerek yapılan taşlardan biridir. Japon bilim adamlarının icat ettiği yapay bir taş olsa da terahertz taşı faydaları ile bilinmektedir.

    Terahertz Taşı
  • Nisan 05, 2022 İslami Konular

    Salavat Peygamber Efendimiz'e dua etmek anlamı taşır. Allahümme salli ala Muhammed ve ala âli Muhammed dediğimiz zaman Peygamber Efendimiz'e (s.a.v.) salavat getirmiş oluruz. Bir ortamda veya namazda Efendimiz'in (s.a.v.) adı geçtiğinde aleyhisselam ya da aleyhissalatü vesselam ya da sallallahü aleyhi ve sellem diyerek O'na dua ederiz.

    En Kuvvetli Salavatı Şerife
  • Nisan 04, 2022 İslami Konular

    İstihare duası, yapmayı düşündüğünüz bir şey için hayırlı mı yoksa hayırsız mı olduğunu öğrenebilmek için kılınan namazdan sonra zikredilen duadır.  Bilinmezlik insanlık için her zaman korkutucu ve merak uyandırıcı olabilir. Bu yüzden hayatımız boyunca gireceğimiz bir yolun bize hangi sonuçlar doğuracağını bilemiyoruz.

    İstihare Duası
  • Nisan 02, 2022 İslami Konular

    Ailedeki huzur ve mutluluk çok önemlidir. Çünkü bu insanın tüm yaşamını doğrudan etkiler. Müslümanların yuvalarında huzurla yaşaması ve huzursuzluklardan, kötü durumlardan korunması için bazı dualar bulunmaktadır. Eğer sizde aile huzuru için dua arıyorsanız sizler için derlediğimiz duaları mutlaka inceleyin.

    Aile Huzuru İçin Dua
  • Mart 29, 2022 Gümüş Yüzük Güncel

    Merhabalar, eğer internet üzerinden yüzük satın almayı düşünüyorsanız mutlaka parmak ölçünüzü bilmeniz gerekiyor. Aksi halde standart ölçüde yüzük satın almanız gerekir. Buda size büyük veya küçük gelebilir. Peki, yüzük ölçüsü nasıl alınır biliyor musunuz?

    Yüzük Ölçüsü Nasıl Alınır, parmak ölçüsü hesaplama
  • Gümüş yüzükler bazen tarzı, bazen kişiliği, bazen de sevgiyi yansıtan en güzel aksesuarlardandır. Kendimiz için seçeceğimiz yüzükler şıklığımızın tamamlanmasını sağlayacağı gibi kişiliğimizi de yansıtabilmektedir. Sevdiklerimize hediye olarak sunacağımız hediyelerde de en anlamlı seçenekler arasındadır.

    isimli yüzük, isim yazılı yüzük, isimli gümüş yüzük
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR