Gümüş Sektörü ve Yüzükler Hakkında Blog

  • Mayıs 06, 2022 Doğal Taşlar

    Geçmişten günümüze kadar tüm sırlarıyla hayatımızda olan doğal taşlar, bünyelerindeki enerjilerle hem doğanın dengesini koruduklarına hem de uyum sağladıklarına inanılmaktadır. Hatta evrenin bize sunduğu hediyeler arasında da yine bu doğal taşlar gösterilmektedir. Doğal taşlar ve özellikleri serimizin bugünkü konuğu kuvars taşı. İyileştirici enerjileriyle milyarlarca yıldır dünyada olan bu taş hakkında her şeyi yazımızda bulabilirsiniz.

    Kuvars Taşı, Kuvars Taşı özellikleri, pembe Kuvars Taşı, mavi Kuvars Taşı
  • Mayıs 05, 2022 Güncel

    Avşar boyu Türkiye Türklerinin ataları Oğuz elinin en bilinen ve tanınan boylarından birisidir. Afşar boyu olarak da bilinmektedir. Peki, Avşar boyu hakkında ne kadar bilgiye sahibiz? Simgesi, bayrağı ve tarihi hakkında yeterince bilgimiz var mı?

    avşar boyu
  • Mayıs 05, 2022 Doğal Taşlar Burçlar

    Şans, bolluk ve bereket, bilgelik bahşeden iyimser Jüpiter gezegeninin himayesi altında doğan ama Ateş elementi olan yay burcu zıtlıkları kendinde birleştiren burçlardan biridir. Onlar güçlü, cesur ve kararlı karakterleriyle aynı zamanda sade ve romantik olabiliyorlar. Bu çelişki içerisinde yay burcu doğal taş seçimi nasıl yapılır?

    yay burcunun taşı, yay burcu doğal taş, yay burcu uğurlu taşı, yay burcu taşı nedir
  • Mayıs 05, 2022 Doğal Taşlar Burçlar

    Zehirli enkarnasyonu nedeniyle akrep burçlarına hep bir önyargı olmuştur. En katı burçlardan olduğu ve sert karakterli oldukları doğrudur. Ama akrep burcu su elementi burçlarındandır. Bu nedenle de katı oldukları kadar da duygusaldırlar. Peki hem bu kadar katı olup hem de duygusal olabilen akrep burcunun taşları hangileridir?

    akrep burcunun taşı, akrep burcu doğal taşı, akrep burcunun taşları, akrep burcunun doğal taşı, akrep burcu taşları ve özellikleri
  • Nisan 29, 2022 Doğal Taşlar Burçlar

    Burçlara göre doğal taşlar serimizin bu defakı burcu zodyakın yedinci işareti, değişken ruh haliyle bilinen terazi burcudur. Venüs gezegeninin himayesi altında 23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasında doğmuş hava elementi terazi burcu özellikleri nelerdir? Terazi burcunun taşı ve rengi nedir? Hangi taş hangi özelliklerine iyi gelir veya geliştirmesine yardımcı olur?

    terazi burcunun taşları, terazi burcu doğal taşı, terazi burcunun taşı ve rengi, terazi burcu uğurlu taşı
  • Nisan 28, 2022 İslami Konular

    Selamın Aleyküm, bugün salavat nedir sorusuna cevap vermeye çalışacağız. Vatandaşların sıkça aradığı ve dillerde olmasına rağmen kimilerinin ne anlama geldiğini bilmediği bu önemli konuya netlik getirmek istedik. Peki, salavat getirmek nasıl olur? Salavat okunuşu nasıldır? Bugün tüm detayları ve akıllara takılan soruları cevaplayacağız.

    Salavat, Salavat nedir, Salavat getirmek, Salavat okunuşu
  • Nisan 28, 2022 Doğal Taşlar Burçlar

    Özgür oluşları ve kendine güvenen kişiler olması ise bu burcun olumlu özelliklerindendir. Aynı zamanda dengesiz ruh halinde olan başak burçları için doğru seçilen başak burcu taşları onların ruh halini dengeler, olumsuz yönlerinden kurtulmalarına yardımcı olur.

    başak burcunun taşı, başak burcu taşları, başak burcu doğal taşı, başak burcu uğurlu taşı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR