Gümüş Sektörü ve Yüzükler Hakkında Blog

  • Mart 21, 2022 İslami Konular

    Bakara suresi 1-5. ayetlerinde karşımıza çıkan Elif Lâm Mim ne demektir? Elif Lam Mim fazileti ve sırları hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz? Sizler için hem açıklamasını hem de Elif Lam Mim Arapça okunuşu ve anlamı hakkında detayları paylaştık.

    Elif Lam Mim, Elif Lam Mim ne demek, Elif Lam Mim suresi, Elif Lam Mim duası
  • Mart 21, 2022 Doğal Taşlar

    Amazonit taşı faydaları eski zamanlardan beri bilmekte, hatta eski Mısır`da amazonit taşından büyülü muskalar yapıldığı söylenmektedir. Çok özel ve parlak taş olan amazonit taşı, Amazon kabilelerinin kemerlerini ve kıyafetlerini de süslemiştir. Birçok araştırmacıya göre amazonit taşı da adını bu kabilelerin adından almıştır.

    Amazonit Taşı Faydaları, Amazonit Taşı Özellikleri, Amazonit Taşı Bileklik
  • Mart 19, 2022 Gümüş Yüzük

    Gümüş üretimi eskiden el işçiliğine dayansa da günümüzde tüketim talebinin artması nedeniyle hızlı şekilde seri üretim yapabilmek için makine üretimine geçiş yapılmıştır. Gümüş yüzük yapımı uzun süren  birçok aşamadan geçmektedir.

    Gümüş Yüzük Nasıl Yapılır, Gümüş Yüzük Nasıl Parlatılır
  • Mart 17, 2022 Doğal Taşlar Burçlar

    Astrologlara göre, doğal taşlar konusunda bilinçli davranmak ve kişiye göre taş seçilirken burç özelliklerinin göz önünde bulundurulması gerekmekedir. Burcun elementine, uğurlu rengine, gezegenine ve karakteristik özelliklerine uygun seçilmiş doğal taşın çok daha etkili olduğunu söylemektedirler. Bu yazımızda ise sizler için zodyak kuşağının üçüncü burcu olan astrologların önerdikleri ikizler burcunun taşı hakkında araştırma yaparak ikizler burcu özellikleri, ikizler burcu taşları ve özellikleri nelerdir? İkizler burcunun uğurlu taşları hangileridir? gibi soruları yanıtlamaya çalıştık.

    ikizler burcunun taşı, ikizler burcu doğal taşı, ikizler taşı, ikizler burcu taşları ve özellikleri, ikizler burcu uğurlu taşı
  • Doğal taşların her birinin kendine has enerjileri var ve insanla iletişime girdiğinde belirli özellikler gösterebiliyorlar. Bu nedenle doğal taşlar yıllar boyunca takılarda kullanılmıştır. Kolye ve bileklikler üzerinde boncuk şeklinde kullanılan doğal taşlar gümüş yüzüklerde de çokça kullanılmıştır, bu gün de yaygın şekilde kullanılmaktadır.

    Taşlı Gümüş Yüzükler, doğal taş faydaları
  • Mart 15, 2022 Gümüş Yüzük

    Fiyatı diğer metallerden daha uygun olan gümüşün modası asla geçmez ve tüm stilizasyonlara uygundur. Günlük hayatımızda her tarzda kullanabileceğimiz bir metal olan gümüş, günümüzde çok daha sık kullanılmaya başlanmış, takılarda sıkca rastlanılan bir metal olmuştur. Bu gün kadın, erkek farketmeksizin gümüş takılar, özellikle gümüş yüzükler çok kullanıyor. Ayrıca gümüşün metal olarak insan sağlığında da olumlu etkileri vardır.

    Gerçek Gümüş Yüzük Nasıl Anlaşılır
  • Mart 14, 2022 İslami Konular

    Ashabı Kehf kıssası birçok dini kaynak ve inanış tarafından merak edilen bir konudur. Bir mağarada uzun süre boyunca uyuyup, Allah tarafından korunan ve yıllar sonra tekrar uyanan gençlerin hikâyesi araştırılmaktadır. Peki, Ashabı Kehf isimleri nelerdir? Ashabı Kehf nerede ve hikâyesi nedir? Konuyla ilgili tüm soruların cevaplarını yazımızda bulabilirsiniz.

    Ashabı Kehf, Ashabı Kehf isimleri, Ashabı Kehf nerede, Ashabı Kehf hikayesi, Ashabı Kehf kıssası
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR