Gümüş Sektörü ve Yüzükler Hakkında Blog

  • Nisan 25, 2022 İslami Konular

    Salatı Tefriciye duası isteği olan, sınava giren, hastalıklarla mücadele eden ve zor günlerden geçenler için sıkça dile getirdiği duaların başında gelmektedir. En çok sıkıntı çekilen anlarda okunması tavsiye edilen 4444 Salatı Tefriciye nasıl okunur ve faziletleri nelerdir? Öğrenmek için içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

    Salatı Tefriciye, Salatı Tefriciye duası, Salatı Tefriciye nasıl okunur, 4444 salatı tefriciye
  • Nisan 21, 2022 Doğal Taşlar

    “Mineral Krallığının Efendisi” olarak adlandırılan kuvars grubu doğal taşlar çok çeşitli taşlardır ve yerkabuğunda %12`nin üzerinde bir oranda bulunmaktadır. Kristal kuvars, kuvars grupu taşların en “saf” halidir ve renksizdir.

    Kristal Kuvars Taşı, Kristal Kuvars Taşı özellikleri, Kristal Kuvars Taşı bileklike
  • Nisan 21, 2022 Gümüş Yüzük Güncel

    Anima Dulcis Vivas Mecum anlamı oldukça hoş bir cümledir. Geçmişi M.S 400 yıllarına kadar uzanan bu cümle bir yüzüğün çevresine işlenmiş şekilde günümüze kadar gelmiştir. Peki, Anima Dulcis Vivas Mecum anlamı ve hikâyesi nedir? Bugün sizlere bu özel yüzüğü anlatacağız.

    Anima Dulcis Vivas Mecum, Anima Dulcis Vivas Mecum yüzük, Anima Dulcis Vivas Mecum anlamı
  • Nisan 20, 2022 Doğal Taşlar

    Havlit taşı, daha yakın geçmişte 19. yüzyılda tanımlansa da havlit taşı faydaları ile diğer doğal taşlardan hiç de geri kalmamakta, hatta büyülü özellikleriyle antik çağlardan beri bilinmektedir.

    Havlit Taşı, Havlit Taşı özellikleri, Havlit Taşı faydaları, Havlit Taşı bileklik
  • Nisan 20, 2022 İslami Konular

    Kelime-i Tevhid anlamı gereği oldukça faziletlidir. Hatta zikirler arasında en faziletli, cennetin anahtarı ve imanın esası olduğu bilinmektedir. Bugün birçok kişi tarafından merak edilen bu konu hakkında detaylı bir yazı hazırladık. Kelime-i Tevhid okunuşu nasıldır? Kelime-i Tevhid anlamı ne demek? Kur'an-ı Kerim'de geçer mi? Öğrenmek için okumaya devam edin. Sizin için faydalı bilgiler olacağından hiç şüpheniz olmasın.

    Kelime-i Tevhid, Kelime-i Tevhid anlamı, Kelime-i Tevhid nedir, Kelime-i Tevhid okunuşu
  • Nisan 19, 2022 İslami Konular

    İslam'ın farzlarından birisi de namazdır. İhlas suresı 5 vakit kılınan namazlarda Fatiha'nın ardından en sık okunan surelerden birisidir. İhlas suresi okunuşu "Kulhuvallahu Ehad" ile başladığından o şekilde de tanınmaktadır. Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'in 112. suresi olan İhlas suresi, temiz kalpli insanlara ihsan yüklemektedir.

    İhlas Suresi, İhlas Suresi anlamı, İhlas Suresi okunuşu, Kulhuvallahu Ehad Türkçesi
  • Kaplan gözü taşı en eski doğal taşlardan biridir. Kaplan gözü taşı özellikleri ve Kaplan gözü taşı faydaları Antik çağlardan beri bilinmekte ve bu taşa özel bir saygı duyulmaktaydı. Günümüzde de popülerliğini koruyan kaplan gözü taşı hem erkek takıları hem de kadın takıları için kullanılan bir süs taşıdır.

    Kaplan Gözü Taşı, Kaplan Gözü Taşı faydaları, Kaplan Gözü Taşı özellikleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR